Motorda karar kıldım ama henüz rengine karar veremedim. Sizce hangi renk daha iyi, hangisini alayım?
Beyaz
Mavi
Krem
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Motorda karar kıldım ama henüz rengine karar veremedim. Sizce hangi renk daha iyi, hangisini alayım?
Siyah ya da beyaz al diğerleri hiç bir şekilde güzel durmuyor ayrıca motor alırken keşke daha çok düşünseydin belliki acele karar vermişsin düşünmeden motor güzel ve tarz değil ama sen zaten karar vermişsin renk olarak ise ya beyaz al ya da siyah al diğerleri güzel durmuyor çünkü görüntü olarakta iyi değil hangisini alırsan al güle güle kullanın kazasız belasız siyah ve beyaz güzel diğerleri olmaz zaten keşke daha güzel iyi tarz olan motorlara baksaydın siyah ya da beyazı almanı tercih ediyorum en iyi onlar duruyor ve gözüküyor
Bence en güzeli siyah olanı. En azından diğerlerinden daha güzel gözüküyor. Ama beyaz olanda güzel. İkisinden birisini tercih edebilirsin. Renkler ve zevkler farklı olur. Ben olsam tabi tercihimi siyahtan yana kullanırdım. Siyah renk hepsinden daha iyi bence. Biraz toz tutar ama olsun.
Bence en güzeli siyah olanı. En azından diğerlerinden daha güzel gözüküyor. Ama beyaz olanda güzel. İkisinden birisini tercih edebilirsin. Renkler ve zevkler farklı olur. Ben olsam tabi tercihimi siyahtan yana kullanırdım. Siyah renk hepsinden daha iyi bence. Biraz toz tutar ama olsun.
Cevap
6Cevap
Siyah iyi
Beyaz her zaman avantajlı. En önemli özellik güneş yanığı çok zor olur boyada.
Siyah bayağı iyi
Mavi ile siyah güzel duruyor.
beyaz al
Mavi al
Cappicino mu bu
Rks azure 50
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?