Merhabalar Herkese 🌸

Sizce erkeklere kendi düğününde siyah takım elbise mi daha çok yakışıyor yoksa beyaz takım elbise mi?
Siyah
Beyaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar Herkese 🌸

Sizce erkeklere kendi düğününde siyah takım elbise mi daha çok yakışıyor yoksa beyaz takım elbise mi?
Bence isteyen istediği gibi giyinebilir.. yani siyah da iyi beyaz da iyi. ama ben olsam siyah tercih ederdim tabi ki de.. zaten genellikle toplum ne istiyorsa öyle giyiniyorlar ama bence yanlış yani gelinlik de mesela bence beyaz olmak zorunda değil isteyen kırmızı veya siyah gelinlik de giyebilir ya da pembem de olabilir
Siyah damatlığın bize daha çok yakıştığını düşünüyorum. Beyaz renk kıyafetler gündelik hayatta da tercihim olmuyor, düğünde de siyah renk damatlık tercih ederim.
Bana göre siyah tercih edilmeli çünkü evlilik bir anlamda zıtlıklar üzerine kurulur. Kadın ve erkek zıt (cinsiyet) birinin siyah birinin beyaz olması aslında zıtlığı tamamlar. Siyah en iyi beyazda beyaz en iyi siyahta belli olur.
Güzel bir bakış açısı
Bordo
O da güzel fikir
Cevap
28Cevap
insanlar cenazelerde siyah giyer o yüzden düğünlerde erkeklerin cenazesi olduğu için kesinlikle siyah giyilmelidir.
Aa evlenmesin o zamann 😡
siyah daha şık duruyor çünkü beyazın yanında kontrast oluşturuyor.
Ikiside iyi ama ben açık tonlar giysin isterim. Her ne kadar akrabalarım siyah değil diye dedikodu yapacak olsalarda jdndjs
Siyah daha bir asıl duruyor ayrıca beyaz gelin için diye biliyorum. Ha yanılıyor bile olabilirim.
Kim nasıl istiyorsa öyle giysin. Bana soracak olursan siyahı daha fazla yakıştırıyorum. Kol düğmeleri de olacak çok şık..
Beyazda iyi durmuş ama damatlık lacivert ya da siyah daha iyi durur
Ayyyh beyaz da çok hoş. Bi farklılık yapıp beyaz giyebilir müstakbel eşim diyeceğim insan. 😂
@FeshiMüna olsun bunun foto çekimi var ama ajsjshs
@FeshiMüna 😂😂😂 o fotolar çok önemli o fotolarrr
@FeshiMüna puhahah hayır yaaa yatak odasına resim asmak nedir Allah korusun sjsjshs sosyal medyadan ziyade fotoğraf albümü isterim ben eski usül ondan dolayı 😂
@FeshiMüna aman aman öyle yapmam ajshshs Hı hımm 🌸
Renk olarak siyah daha iyi ama istediğini giyer tabi ona kalmış
düğünlerden nefret ediyorum hiç. evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı bekarlık sultanlık ne damatlık ne gelinlik alırım nede eşya nede kız neden milletin karnını doyururum millet kendi menfaatleri peşinde kusurbakmasınlar dışarıya harcayacak kuruşum yok bunun cimrilikle alakası yok cömertim Allaha şükürler olsun. Sadece fuzuli gereksiz görüyorum nokta
Kim nasıl istiyorsa rahat hissediyorsa onu giymelidir.
Fotodaki gibi beyaz bir takim cok şık ama parlak beyaz kaygan kumaş takımlar komik itici
Beyaz sevmiyorum… siyah istemezse belki başka renk olabilir ama…
siyah beyaz farketmez, adamı kandırmıslar masaya oturtmuslar. Artik ne önremi var giyimin :D
Siyah çok güzel bı renk hatta siyah gelinlik bile çok iyi duruyo 🙂
Bir gün evlenirsem düğün yapmayı düşünmüyorum ama siyah giyerim ben çünkü sarışınım.
Düğünlerden uzak olmak en güzeli yine de tercihen siyah iyi duruyor🍀🗝️
Ben gelinlik ve damatlık olayını pek sevmiyorum 😃 Üstelik gelinlik aşırı saçma
Pratik bakış açıdan siyah seçtim. Düğünden sonra tekrar giyebilir. Ama beyaz veya böyle resimdeki gibi griye kaçan da güzel ama tekrar giyebilir mi bilemem
Valla bence ne siyah ne beyaz. Kahve tonları, daha yumuşak renkler yakışıyor bence gelinliğe. Ayrıca şu kore tipi pozlara da hastayım
Beyaz giysinler, kızlar siyah gelinlik giysin
O da iyi ajfjeb
Bence kendine hangisi yakışıyorsa onu giymeli 😊
kocişim ne giymek isterse onu giyer
Bence gelinliğin yanına siyah daha güzel duruyor beyaz olunca çiğ oluyo
Beyaz da yakışıyor aslında
Erkek yakışıklı ise hepsi olur
Beyaz kadına yakışır
hayatında yeni 1 sayfa açaçağı için
Lâcivert giydircem ben kocişime
siyah, beyaz olursa geline saygısızlık olur..
Siyah daha çok yakışıyor
Siyah gördük ona alıştı gözlerimiz
görseldekiler kötü ama beyaz daha şık
Bence beyaz daha güzel
Kesinlikle siyah giymeli..
Zevklere göre değişir.
Hangisini kendine yakıştırıyorsa
her sey monoton neden siyah
herzaman siyahı tercih ederim.
Siyah , beyaz nedir sünnet çocuğu gibi
siyah, kara gün :D
Aaa kara gün madem evlenmesin