Moda & Stil Eşimin yanında iç çamaşırlardan utanabilirim, ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sütyenle tanga felan giyidimi görsün istiyorum ama utaniyorum nasil olcak daha evlenmedim düğüne az kaldı ama utangançlik var biraz Güncellemeler+1 yıl Onun yaninda giyinemem galiba.. Eşimin yanında iç çamaşırlardan utanabilirim, ne yapacağım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ocs06 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Onun yanında giyinemeyip de kimin yanında giyincen 🤦 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru ama iste utangaclik var Yorumla Ocs06 +1 yıl Tesettürlü müsün? Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Ocs06 +1 yıl Ne bu çekingenlik 🙄 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Zamanla utangaçlık geçer. Kocanız olduğunu düşünün. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baslarda cok zorlancam o kesin Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Evet ama zamanla alışacağınız için geçecek Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlk zamanlar böyle hissetmen normal. Zamanla alışırsın... 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Alisirsin yavas yavas bir zaman sonra o giydirir seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alışırsın zamanla. Karanlıkta göster önce öyle daha rahat hissedersin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Işık olmasin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ya da loş ortam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da şey yap. Giyin, üstüne bir şey al eşinin yanına git. Kendisi açsın Yorumla Soran +1 yıl Kalbim küt küt atar benim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel hisler😍 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zamanla çıplak bile dolaşırsın evde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ilk zamanlar olmazzzz diye düşünüyorum en az 6-8 ay Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yok ya bi kaç defa öyle takıl kocanın da hoşuna giderse ilk aydan salarsın Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yanlız cinsellik iyi giderse olur bu olay yoksa senin dediğin gibi uzun sürer Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Çocuk yapmaya utanmıcan mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanirim ya nasil iliskiye gircem onuda bilmiyorum 🤦🏼♀️ Yorumla Mr_KaoS +1 yıl En iyisi evlenme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O halini senin eşin değil herhangi bi erkek görse o bile etkilenir ki dimi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ee ne diye bunu dedin simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkilenir mi etkilenmez mi? Yorumla Soran +1 yıl Etkilenir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen utangaçsın giyemezsin zaten Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Düğünden bir iki ay sonra kalmıyor o utangaçlık 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Adamı kalpten götürurecen 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farklı bir şekilde belli edebilirsin 0 0 Yorumla
Ciyager_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Utanılacak bir şey yok rahat olun siz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle kolay degil benim elime erkek eli değmemişdir Yorumla Ciyager_123 +1 yıl Bende evlenince ilkin öyleydi zamanla bunlar artık alışkanlık olacak evliliğin güzel yanıda odur Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Niye utanıyorsun ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Napim utanganç bi yapım br Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla SentzzzxX +1 yıl Yani içine giy ozaman sende Yorumla Soran +1 yıl Odada nasil çikartacam üstümü Yorumla SentzzzxX +1 yıl Hangi oda da Yorumla Soran +1 yıl Yatak odasi Yorumla SentzzzxX +1 yıl O çıkarır zaten senin çıkarmana gerek yok Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Alışırsın zamanla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Insallah Yorumla Yunuslarr +1 yıl Onun seni rahatlatması lazım bu konuda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Onun yanında giyinemeyip de kimin yanında giyincen 🤦
Oda doğru ama iste utangaclik var
Tesettürlü müsün?
Hayir
Ne bu çekingenlik 🙄
Zamanla utangaçlık geçer. Kocanız olduğunu düşünün.
Baslarda cok zorlancam o kesin
Evet ama zamanla alışacağınız için geçecek
İlk zamanlar böyle hissetmen normal. Zamanla alışırsın...
Alisirsin yavas yavas bir zaman sonra o giydirir seni
Alışırsın zamanla. Karanlıkta göster önce öyle daha rahat hissedersin
Işık olmasin yani
Aynen ya da loş ortam
ya da şey yap. Giyin, üstüne bir şey al eşinin yanına git. Kendisi açsın
Kalbim küt küt atar benim😂
Güzel hisler😍
Zamanla çıplak bile dolaşırsın evde
Ilk zamanlar olmazzzz diye düşünüyorum en az 6-8 ay
Yok ya bi kaç defa öyle takıl kocanın da hoşuna giderse ilk aydan salarsın
Yanlız cinsellik iyi giderse olur bu olay yoksa senin dediğin gibi uzun sürer
Çocuk yapmaya utanmıcan mı
Utanirim ya nasil iliskiye gircem onuda bilmiyorum 🤦🏼♀️
En iyisi evlenme
O halini senin eşin değil herhangi bi erkek görse o bile etkilenir ki dimi?
Ee ne diye bunu dedin simdi
Etkilenir mi etkilenmez mi?
Etkilenir
Ama sen utangaçsın giyemezsin zaten
Düğünden bir iki ay sonra kalmıyor o utangaçlık
Adamı kalpten götürurecen
Sevise sevise alirsinsin
Farklı bir şekilde belli edebilirsin
Utanılacak bir şey yok rahat olun siz
Öyle kolay degil benim elime erkek eli değmemişdir
Bende evlenince ilkin öyleydi zamanla bunlar artık alışkanlık olacak evliliğin güzel yanıda odur
Niye utanıyorsun ki
Napim utanganç bi yapım br
Var
Yani içine giy ozaman sende
Odada nasil çikartacam üstümü
Hangi oda da
Yatak odasi
O çıkarır zaten senin çıkarmana gerek yok
Okutayım seni rahatla biraz
Kocan utangaçlığı atarsın
Ona çıplak foto atarak yenebilirsin
Alışırsın zamanla