Moda & Stil Külotlu çorap vs file çorap! Sizin tercihiniz hangisi? Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Hangisini kendinize daha çok yakışıyorsunuz? Veya karşı tarafta hangisi daha çok çekici sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel? Külotlu çorap vs file çorap! Sizin tercihiniz hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Fark etmez File çorap güzel durur kadınlarda 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl File çorap hiç tercih etmedim. 15 den siyah külotlu çorap favorim 8 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Ppden belli😀 Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl gözümüze sokuyor :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Külotsuz siyah transparan çorap ve stiletto tarzı yüksek topuklu ayakjabı 1 4 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Hmmm.. hoş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzımın tadını bilirim diyelim Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Evet 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hangisini giyiyorsun Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah ince külotlu çorap tercih ediyorum tabiikisi. 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Fileli çorap bide yüksek topuklu offfff ayak fetişi olarak 1 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çıplak kadın vücudu hepsinden daha estetik ve seksi bana göre. p*rno izleye izleye insanlar özeniyor. 0 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Bence tamamen çıplaklıktan ziyade bu tarz daha çok etkiliyor erkekleri. Yorumla Zorzabaka +1 yıl İşte p*rno etkileniyorlar. İnsanlar sağdan soldan etkilenmeye meyillidir. Her noktasını, santimini görmek varken gerisi boş. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Vazgeçilmezim file çorap. 4 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Hmmmm. 🌺
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl siyah ince çorabın bizi ne hale getirdiğini bilseniz... 0 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Az çok biliyorum 😄😄 Yorumla sörfurkan +1 yıl ben daha fazla yorum yapmıyorum umarım bugün karşıma tam istediğim gibi bir hatun çıkar 😄 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. külotlu çorap da fileli çorapta kullanmadım hiç tercihim değil 1 11 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Külotlu çorap kullanmayan kadın var mıdır ya Yorumla Gayedark +1 yıl var işte ben hiç kullanmadım kullanmayacağım da Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Etek veya elbise giymez misin Yorumla Gayedark +1 yıl elbise giyiyorum etek kullanmıyorum Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Elbise giydiğinde bacaklarında bir şey olmaz mı Yorumla Gayedark +1 yıl kısa elbise giymem ben Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Uzunda da gerek yok. Okul yıllarında peki forman hiç etek olmadı mı Yorumla Gayedark +1 yıl okul yıllarında kendim tercih yapacak yaşta olmadığım için giymiştim Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Hiç giymedim deyince ondan şaşırdım Yorumla Gayedark +1 yıl anladım neyse k. i. b Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl T k p etsek sorun olur mu? Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl siyah külotlu çorabın çoğu erkeği deli ettiğini söyleyebilirim 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. İkiside güzel yerine göre kombine göre ama çorap deyince en kralı vücut çorabı:)) 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. fit olan çuval giyse yakışıruzatmayalım mevzuları 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Külotlu daha iyi bence, file herşeyle kombin olmuyor sevgili açısından da Külotlu daha iyi 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 932 cevap paylaştı. Düz inceler 5 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Külotlu çorap yani? Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. File çorap daha seksi 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Her türlü külotlu çorap daha çekici geliyor bana 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. File çorap daha çok göze hitap eder 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. file çorap yatak odasında giyilmeli 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Giydiğim şeye göre değişir 2 8 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl En çok hangisini tercih ediyorsun peki Yorumla flawsome25 +1 yıl Hiçbirini jxjdjxnejf Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Üzdün 😀 Yorumla flawsome25 +1 yıl Niye üzülüyorsun ki xjjsjd Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Birini tercih edebilmeni isterdim 🙂🙂🙂 Yorumla flawsome25 +1 yıl Pantolon ve eşofman tarzı giyiyorum ileride belki giyersem fileli isterdim ama diğeri çoğu kıyafet ile daha uyumlu Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Hmmm.. giyim tarzını değiştirmemiz gerekiyor 😀 Yorumla flawsome25 +1 yıl Yok ben böyle rahatım dokunmasınlar bana 😂 Yorumla
55Mustafa1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Seksilik olarak fileli çorap tabiki de külotlu çorap güzel durmuyor 0 0 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl File çorap ne varoş gibi 0 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Varoşda demezsin ya Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl soygun yaparken külotlu tercihimdir :D 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiside yakışıyor bence 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Fileli corap alirim genelde. Sekste dehset verici 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. File daha iyi bence kadın için 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl File tabiqi 4 2 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Ne filesi Yorumla Costantinnn +1 yıl Sende hiç file tipi yok güzelim ama bilemdik 😄 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yerine göre 0 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl En sık hangisi tercihin? Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. File daha seksi 1 1 Yorumla aliakarrr +1 yıl Sence hangisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Fark etmez File çorap güzel durur kadınlarda
File çorap hiç tercih etmedim. 15 den siyah külotlu çorap favorim
Ppden belli😀
gözümüze sokuyor :D
Külotsuz siyah transparan çorap ve stiletto tarzı yüksek topuklu ayakjabı
Hmmm.. hoş
Ağzımın tadını bilirim diyelim
Evet 🙂
Sen hangisini giyiyorsun
Siyah ince külotlu çorap tercih ediyorum tabiikisi.
Fileli çorap bide yüksek topuklu offfff ayak fetişi olarak
Çıplak kadın vücudu hepsinden daha estetik ve seksi bana göre. p*rno izleye izleye insanlar özeniyor.
Bence tamamen çıplaklıktan ziyade bu tarz daha çok etkiliyor erkekleri.
İşte p*rno etkileniyorlar. İnsanlar sağdan soldan etkilenmeye meyillidir. Her noktasını, santimini görmek varken gerisi boş.
Vazgeçilmezim file çorap.
Hmmmm. 🌺
siyah ince çorabın bizi ne hale getirdiğini bilseniz...
Az çok biliyorum 😄😄
ben daha fazla yorum yapmıyorum umarım bugün karşıma tam istediğim gibi bir hatun çıkar 😄
külotlu çorap da fileli çorapta kullanmadım hiç tercihim değil
Külotlu çorap kullanmayan kadın var mıdır ya
var işte ben hiç kullanmadım kullanmayacağım da
Etek veya elbise giymez misin
elbise giyiyorum etek kullanmıyorum
Elbise giydiğinde bacaklarında bir şey olmaz mı
kısa elbise giymem ben
Uzunda da gerek yok. Okul yıllarında peki forman hiç etek olmadı mı
okul yıllarında kendim tercih yapacak yaşta olmadığım için giymiştim
Hiç giymedim deyince ondan şaşırdım
anladım neyse k. i. b
T k p etsek sorun olur mu?
siyah külotlu çorabın çoğu erkeği deli ettiğini söyleyebilirim
İkiside güzel yerine göre kombine göre ama çorap deyince en kralı vücut çorabı:))
fit olan çuval giyse yakışır
uzatmayalım mevzuları
Külotlu daha iyi bence, file herşeyle kombin olmuyor sevgili açısından da Külotlu daha iyi
Düz inceler
Külotlu çorap yani?
İçindeki hanımefendi önemli olan gerisi yalan be
File çorap daha seksi
Her türlü külotlu çorap daha çekici geliyor bana
File çorap daha çok göze hitap eder
file çorap yatak odasında giyilmeli
Giydiğim şeye göre değişir
En çok hangisini tercih ediyorsun peki
Hiçbirini jxjdjxnejf
Üzdün 😀
Niye üzülüyorsun ki xjjsjd
Birini tercih edebilmeni isterdim 🙂🙂🙂
Pantolon ve eşofman tarzı giyiyorum ileride belki giyersem fileli isterdim ama diğeri çoğu kıyafet ile daha uyumlu
Hmmm.. giyim tarzını değiştirmemiz gerekiyor 😀
Yok ben böyle rahatım dokunmasınlar bana 😂
Seksilik olarak fileli çorap tabiki de külotlu çorap güzel durmuyor
File çorap ne varoş gibi
Varoşda demezsin ya
Kilotlu çorap
Filmli ama mümkün degil
soygun yaparken külotlu tercihimdir :D
İkiside yakışıyor bence
Fileli corap alirim genelde. Sekste dehset verici
File daha iyi bence kadın için
Yerine göre değişir.
File tabiqi
Ne filesi
Sende hiç file tipi yok güzelim ama bilemdik 😄
Yerine göre
En sık hangisi tercihin?
File çorap giyen kadın tanrıçadır, net..
Fileli
Kıyafet basıl olacak ona göre
Yün çorap
Gerek yok bunlara
File daha seksi
Sence hangisi
Külotlu çorap
Külotlu çorap
File güzel