2018 de 18 yaşımdayken bir düğünde yine mini etek ve blazer la böyle bi kombin yapmıştım hâlâ hayatımda kendimi o günden daha güzel hissettiğim bi gün olmadı ve o zaman şimdiki gibi herkesin yaptığı basit bi kombin değildi bi yerden görerek değil öyle beğendiğim için giymiştim, ben her zaman 17 yaşımdayken bile kumaş pantolon topuklu ayakkabı gömlek giyen blazer mini etek kombinleyen biriydim 23 yaşındayım daha hiç abiye giymedim kuaföre gidip ışıltılı makyajlar yapmadım ama her zaman tarzı beğenilen bakımlı biri oldum ve bunu hep gösterişsiz olarak yaptım şimdi bi düğüne gidicem (hiç sevmem) böyle giyinip gidicem mini balıkçı yaka bi elbise oversize blazer siyah süper ince çorap ve loafer ayakkabı sizce saçma mı?
Bu kombini düğünde giyen birini görseniz ne düşünürsünüz?
Abiye giyip makyaj yapıp saçını yapman hayatından bir şey kaybettirmez ve bu övünülecek bir şey değil. Kombin çok güzel ama önemli olan sana da bu kadar yakışıyor mu? Ayrıca yakınım olan biri düğünüme böyle gelse beni önemsemiyor diye düşünürüm. Tarz farklı bir şeydir ama bu kombin asla düğünlük değil.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hep acaba abiyeyle ve yoğun bi makyajla nasıl görünürüm diye merak ediyorum ama ablam evlense dahi düz bi siyah elbiseden daha fazlasını giyemem taşıyamam far sürmedim mesela hiç hayatımda çok özeniyorum toprak tonlarında ışıltılı göz makyajlarına ama yapamam bende olmaz ayrıca kombin bana yakışıyor öyle ki bu kombinle bile düğünde herkesten fazla dikkat çekebilirim üslubun aşağılamaya yönelik ama saçmalamışsın tarzım bu önemsediğim kimse de yok aile bağları anne babama saygım için katılıyorum ayrıca bu kombin ucuz ya da özensiz değil abiye giysem daha ucuza kapatırdım ve daha kolay kombinlerdşm blazer içine giyeceğim elbisenin boyunu, kumaşını, yakasını vs ayarlayıp o dümdüz elbiseyi bulmak bi haftamı aldı abiye almak istesem trendyola abiye yazıp ilk çıkanı almam yeterli
Bende düğünlerde bu tarz kombinler ara sıra yaptığım için güzel zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kombin disarda guzel ama dugunluk degil. Ustelik abiyeler giymene makyaji abartmana gerek yok ki. Sade şık bir elbise hafif rimel sursen de olur hafif bir özen bile yeterli
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında başta uzun dümdüz bi elbise giyecektim ama düğün açık alanda olacakmış onu giysem üstüne hiç bi şey giyemezdim çünkü hem uzun etek hem üstüme ceket olmazdı uzun kollu ama mini şık elbiseler aradım onlar da çorapsız giyilecek türden değillerdi çorapla giyince de o elbiselerin altına topuklu giymek imkansız oluyordu en sonunda böyle bi karar aldım kapalı alanda olsa daha şık giyinirdim yine uzun abiye elbiseler giymezdim söylemek istediğim farklı ben abiye giyip ağır makyaj yapanlar zevksiz demiyorum ki ben taşıyamam diyorum
Sadece giysiyle torum yapılmaz ki! Kalite bir duruş var ama.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gizli üyeliğin en sevdiğim yanı kendimi övebildiğim tek yer olması Bana erkekler bi yana kadınlar bile her zaman çok çekici olduğumu söylüyor siyah küt parlayan çok sağlıklı saçlarım var önceden belindeydi kaynak sanılıyordu çünkü o uzunlukta siyah bi saçın o kadar sağlıklı görüneceğine inanmıyorlardı güzel bi cildim estetik sanılan burnum kocaman gözlerim düzgün dişlerim kum saati tipi vücudum var ama en sevdiğim şey şu en kibirli ve kendinden başka kimseyi beğenmeyen arkadaşımın benim için bi sözü vardı bi bakan bi daha bakar gerçekten güzel kızsın girdiğin yerde dikkat çekmemen mümkün değil demişti işte öyle bi duruş bendeki ve ben hayatımda ilk kez kendimi bu bi ay içinde beğenmeye başladım sebebi de şu asgari ücretle çalışan kızlar bile artık estetik dolgu protez tırnak vs yaparken ben kaşlarımı aldırmak için bile kuaföre gitmiyorum güzellik merkezi vs adım atmadım hayatımda ama bu işlerimlerin hepsini yapan kızların yanında bile sadece bana iltifat geliyo protez tırnak demişken küçükken bile ellerim ve tırnaklarım çok övgü alırdı şimdi de maniküre gidiyorum kalıcı oje protez tırnak yaptırıyorum sanılıyo ama ben tırnaklarıma törpü bile yapmıyorum (kendimi övmeye ihtiyacım vardı iyi geldi)
Güzel yöntem. Insanları degerli yapan kendi özbenlikleridir. Sadece kaliteli olursanız ya da da kaliteli insanlarla birlikte olursanız bu sizi daha kaliteli yapar.
Arkadaşlarım ve tanıyan insanlar benim böyle olduğumu biliyor ama akraba düğününe gidicem ben yıllardır kuzenlerimin düğünlerine bile katılmıyorum bağlarım kopuktu bi dönem acaba saçma bulurlar mı diye düşündüm