Kayınvalidem düğünümde bunun gibi bişey giyecek hatta taç aldı eşarbın üstüne takacakmış ve nişan başı gibi yapacak sizce nasıl bu?Eteği kabarık istiyor bir de 🫠
Kayınvalidem düğünde böyle giyinecek, taç takacakmış. Sizce nasıl?
Ay kayınvalidenin kıyafetne mi taktn cidden insanlar düğünde tabiki şıkır şıkır olcak. Saçma sapan şeylere takıp gününü mahvetmesen mi acaba. ^ben^ olma dürtüsü insana her zaman zarar verir her halinin keyfini çıkar. Kaynanan yaşındaki kadınla seni karıştırcak veya kıyaslicak halleri yok
sen zaten öndesin gelinsin bir kere 😂 valla benim kaynanam görümcem olacaksa o eltim kız kardeşim annem vs hepsi çok süslensinler gurur duyarım bayılırım mutluluktan 😂😂😂
Soran
+1 yıl
Işıkta beyaz gibi görünürse diye ödüm kopuyor zaten 🫠
@Edameda06 boyle bir harekette bulunan kadinin benim hayatimda yeri olamaz. burada 10 yasindaki veya ergen birisinden bahsetmiyoruz koskoca kadindan bahsediyoruz. Hadi elbiseyi giymesini normal karsilarim ne de olsa insan kendisine yakisani giymesi lazim dimi ama tac takmak me demek? Boyle bir harekette bulunan birisine benim saygim olmaz senin olabilir her insan ayni degil sonuc olarak. Konunun kapandigini dusunuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Senden daha dikkat çekici mi olmak istiyor gadası
bence normal
Seninle yarışan ve rekabet eden bir kaynanan var, hayırlı olsun
😐
Yazmama gerek kalmadı edameda yazmış 🙂
Ahahahhahahah ben daha ölmedim diyor taç takmak nedir hemide kaynana aklıma şeytane sultane geldi 😂🤣 "illede tacım illede tahtım"
Sanırım o da yeniden nikah tazelemek istiyor. 😅 ayrıca bu elbise onun yaşına olur mu ya.. saçma
🤣🤣🤣
Ay kayınvalidenin kıyafetne mi taktn cidden insanlar düğünde tabiki şıkır şıkır olcak. Saçma sapan şeylere takıp gününü mahvetmesen mi acaba. ^ben^ olma dürtüsü insana her zaman zarar verir her halinin keyfini çıkar. Kaynanan yaşındaki kadınla seni karıştırcak veya kıyaslicak halleri yok
Ayyy gitsin, hatta kayınvalidem benden çok daha güzel olsun ki herkes ona baksın. Bende rahat rahat gezip eğleneyim düğünümde
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun 🤭🤭
Evet
yaaav ne güzel yaaaa ❤️😀 hadi inşaAllah benim kaynanamda böyle düğünümde çok süslensin böyle taşlı şıngır mıngır elbiseler giysin çok Amin 😂
Ama diyim bu kadar da olmasın 🥺
niçin ne güzel işte süslü 😀 ben severim süs püs bayılırım hatta
Bende severim de düğünümde ben önde olmalıyım 🤩
sen zaten öndesin gelinsin bir kere 😂 valla benim kaynanam görümcem olacaksa o eltim kız kardeşim annem vs hepsi çok süslensinler gurur duyarım bayılırım mutluluktan 😂😂😂
Işıkta beyaz gibi görünürse diye ödüm kopuyor zaten 🫠
abartma ya 😂😂😂
İlk değil ikinci iyi. Çok normal oğlunun düğünü sonuçta. Bence söyle ikinciyi giysin.
Elimde fotoğrafı yok örnek olarak gösterdim
Taç mı takacakmış🙄 Sen daha gösterişli bir taç seç😃😃
Ohooo seçtim bile 😂😂
😄mutluluklar dilerim
Hullecide bulun kocasi ile nikah tazelesin, yoksa da bir koca da ona bulun bari.
Giysin senden rol çalmak istiyor gibi yapsin istediği kadar. Gelin sen olcan karsisina gec roman havasi actir oyna😂
Yaşına ve kayınvalidelik sıfatına yakışık almaz tabiki ama boş ver yaptırsın. Konuşmaya çalışırsan seni cephe alabilir
Bı ego savaşı gibi geldi nikah tazelicekler sanırım
Kayinvaliden kendi düğününde giyememiş kısmet senin düğüneymiş.
Kayınvaliden de nikah tazeliyorsa iyiymiş bu kombin 😄
Allah simdiden kolaylık versin o kaynanayla işin zor
Abarti olur kayinvalidene
Sade giyse yakisir bi kaynanaya
nasıl kayınvalide bu kıyaftei giyebilirse bu fizik 10 tanıştırsana.
İyi işte ne güzel özen gösteriyor düğün için
Kraliçe benim mesajı vermeye çalışıyor galiba kombineyle ahaha😄
türbanlılar sürekli neden kendilerini rezil ederler anlamam
Renk iğrenç.
gri kadar ruhsuz bi renk yok
Kayınvalide ben burdayım diyo ama rezil olur öyle ne kendi mi nisanlaniyo
Kayınvalide için abartı bence sana rakip geliyor 😄
Ben pek umursamazdim ne giymek istiyorsa giyebilir
Allah yardımcın olsun.
Neden öyle dedin 🫤😑
Bu gösteriş, önde olma çabası vs her konuda böyle olur,
Canımı sıkmaya başladı son 4 gündür 🫣
Ya o kadar çok doluyum ki bana eski eşinden kalma kullanılmış fantezisini verdi
İstemedim tabi hemen geri verdim kullandığını unuttun herhalde dedim 😒
Ne istiyorsa taksın giysin boş ver yaşı varsa kendini rezil eder sen kendi mutluluğuna bak takılma ona
Gerdeğe de girmesin bu sizinle dikkat et
Kaynanalar kapatılsın...
Annecim sizin nikahı bir tazeleyelim
İçinde kalmış sanırım… 🥲
kaynananın çocukluk travmaları çoook derin
Güzel ama yaşına uyar mı bilemedim
Dugunume kaynana davetli degil
Bu nasıl bi saygısızlık, anneni de davet etme o zaman
Pardon senden mi ogrenecem saygiyi? 🤣 Embesillerin dugunumde isi ne?
Embesil dediğin eşinin annesi değil mi sonuçta?
@Edameda06 boyle bir harekette bulunan kadinin benim hayatimda yeri olamaz. burada 10 yasindaki veya ergen birisinden bahsetmiyoruz koskoca kadindan bahsediyoruz. Hadi elbiseyi giymesini normal karsilarim ne de olsa insan kendisine yakisani giymesi lazim dimi ama tac takmak me demek? Boyle bir harekette bulunan birisine benim saygim olmaz senin olabilir her insan ayni degil sonuc olarak. Konunun kapandigini dusunuyorum.
Zevk meselesi ben beğenmedim
E direkt oglusuyla kendisi evlensin?
Kayınvaliden seni kıskanıyor mu?🙈🙈🙈
Bilmem 🤷♀️
Bana sanki öyle geldi de😔
gelin özentisi
Yakışıyorsa yapsın
Abartı değil mi?
kaynananın düğünü mü
Görücüye mi çıkıyor
Genc ise tasiyabilir
Bunu giyen kayınvalide seni yer hatçe!