Bir yaz günü, güneşin ışıkları pırıl pırıl parlıyordu. Rüzgar, ağaçların yapraklarıyla oyun oynuyor, kuşlar neşeli şarkılarını gökyüzüne fısıldıyordu. Renkli çiçekler, doğanın cümbüşünü coşkuyla paylaşıyordu. Doğanın bu neşeli şöleninde, zamanın akışı bir an durmuş gibi hissettiriyordu.
Bir kır çiçeği tarlasında dolaşmak, renk cümbüşü içinde kaybolmak gibiydi. Her adımda toprak altından yükselen mis gibi toprak kokuları, insanı köklerle bağ kurmaya davet ediyordu. Gökyüzünde beliren pamuk gibi bulutlar, masmavi bir örtü gibi gökyüzünü süslüyordu. İnsan, bu tablo karşısında kendi küçüklüğünü ve doğanın büyüklüğünü bir kez daha hissediyordu.
Uzaklarda bir dere, serin sularını taşların arasından akıtarak, ormanın içinde gizemli bir yolculuğa davet ediyordu. Kuşların cıvıltısı, ağaç dallarının hafif esintiyle sallanışı, insanı adeta bir başka dünyaya taşıyordu. Ormanın içinde dolaşırken, ağaçların gölgesinde rastladığınız her hayvan, birer orman sakininin yaşam hikayesini anlatıyormuş gibi hissettiriyordu.
Yaz mevsiminin lezzetini taşıyan meyve ağaçları, dallarında gülümsüyor gibiydi. Taze meyvelerin sulu tadı, güneşle dolu bir günün enerjisiyle birleşerek insanın damaklarında unutulmaz bir tat bırakıyordu. Her bir meyve, doğanın cömertliğini ve yaşamın döngüsünü simgeliyordu.
Günün ilerleyen saatlerinde, akşam güneşi kızıl bir halı gibi gökyüzüne serilirken, doğanın sesleri biraz daha hüzünlü bir melodiye bürünüyordu. Ancak bu hüzün, bir başka güzellikle iç içe geçiyordu. Akşamın serin rüzgarı, günün yorgunluğunu alıp götürürken, doğanın sessizliğinde insanın iç huzuru buluyordu.
Yazın sonsuz bir hikayesiydi bu, doğanın yazdığı ve insanın içselleştirdiği bir masal. Her anıyla, her kokusuyla yaz, insanı hayatın temel gerçekleriyle buluşturuyordu. Ve yaz günü, doğanın insanla dans ettiği, yaşamın renklerinin en parlak olduğu bir şölen gibiydi. nzm
Cevap
11Cevap
Ben kötü buldum. :D
Aaa evlenmiş miii...😮 Ben pek begenemedim gelinligini ya, umarım çok mutlu olur.
Krem rengi damatlık çok iyi yaa. Mutluluklar diliyoruzz
Kadında ultra ultra dolgu topuk var ve adamın omuzuna mı geliyor 😂 neyse mutluluklar diyelim 😌
Evet kısa birisi zaten 😃
kaç acaba 1,50 o zaman 😂
Öyle diye biliyorum bende😃
kız baktım da 1,64 müş ya nasıl ya benden uzun mu bu şimdi 🥺 gene yıkıldım işte 😒
Hadi yaa benden de uzunmuş demek
o zaman adam 2 metre 😒 bu kadar apartman gibi tabanı olan topuklu ile kızın bu boy oluşu 😂😂😂😂
😃😃
kim tanımıyorum o kdar uzağım gelinlik ve damatlığa gelince çok hoşuma gitmedi

Melek Mosso'nun gelinliğini ben böyle bekliyordum çünkü çok açık saçık giyindiği için 🤣🤣🤣🤣
Evlenmek maharet değil, uzun süre o evliliği ayakta tutacaklar mı, o önemli...
Gelini beğenmedim
Beğenmedim. Ayrıca omuzdaki dövme kalabalığı görüntüyü daha kötü hale getirmiş
Hayırlı olsun Mosso'ya, kendisini tanımam 😂
Güzel bence normal bir gelinlik ve damatlik
çokda şaapmamak lazım nasılsa boşanıyolar fazla sürmüyo 😂😂
Hayırlı olsun gayet şıklar.
❤️❤️
Bu herif kimdi ya çok tanıdık
Tam Kayseri tatlısı la bu kız. Kayserili olduğuna inanamadığım tek kadın, Esra Ezmeci olarak kalacak herhalde.
güzel sade duruyor
Gelinlik kötü damatlık oldukça iyi
Güzel yakışmışlar Allah mutlu mesut etsin
Seviyorum bu kadını ama takimi pek begenmedim
Kötü buldum
İkisini de mi?
Adam yine iyi de melek mosso yu hic begenemedim
Anladım
Adam da maşallahlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?