Moda & Stil Düğünlerde topuklu acıtınca spor ayakkabıyı çorapla mı, çorapsız mı giyersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncellllllllll Düğünlerde topuklu acıtınca spor ayakkabıyı çorapla mı, çorapsız mı giyersiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
stefan99 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl kombinden anlarsan yazsana knk nişanlım için soruyorum 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 911 cevap paylaştı. çorapsız giymem 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Sen erkeksim topuklu giymessin zaten Yorumla S93S94 +1 yıl spor ayakabıyı dedim Yorumla S93S94 +1 yıl sporun kaç numara Yorumla Soran +1 yıl 41 Yorumla S93S94 +1 yıl oynamayı sevmez misin Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla S93S94 +1 yıl becermsz misinsewmez misin Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla S93S94 +1 yıl bnde sevmemama oynamam için zorlamaları lazımoynarsam da hafif deliririm Yorumla Soran +1 yıl Yok ben hayatta oynamam ailemin olduğu yerde utanırım ama mezuniyet balolarınds oynadım Yorumla S93S94 +1 yıl oyle değişik işre Yorumla Soran +1 yıl Ama lise mezuniyetinde ayakkabının topuğu kırılmıştı oynarken yalınayak devam etmiştim Yorumla S93S94 +1 yıl aha onu nasıl becerdin Yorumla Soran +1 yıl He oynarken arkaya doğru kırıldı işte Yorumla S93S94 +1 yıl boylu olduğundan mı Yorumla S93S94 +1 yıl haksız mıyım Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyomki başka kırılmamıştı topuknsağlam değildir Yorumla S93S94 +1 yıl ne mezunusun Yorumla Soran +1 yıl Daha son sınıfım hukuk Yorumla S93S94 +1 yıl uni de msnz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla S93S94 +1 yıl maşallah sana Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla S93S94 +1 yıl inşallah selametle mezun olursun Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla S93S94 +1 yıl allah kimseyi yarı yolda koymasın Yorumla S93S94 +1 yıl selam desek Yorumla S93S94 +1 yıl selam hayırlı akşamlar Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl herkeste baslı ypar mı 0 44 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Jackhans80 +1 yıl ayakabı ya Yorumla Soran +1 yıl Yani ney yaparmı Yorumla Jackhans80 +1 yıl ayakabı ayağını ağrıtır mı Yorumla Soran +1 yıl Topuklu ağrıtabilir mesela Yorumla Jackhans80 +1 yıl oyle boylu isendaha da ağrı ypariyi oynar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok oynamam hiç boyluyum ve evet arkayı kızarttı bende spor ayakkabı giydim Yorumla Jackhans80 +1 yıl bari siyah spor ayakabı giyinboy kaç sende Yorumla Soran +1 yıl He siyah nike air force giymiştim 176 Yorumla Jackhans80 +1 yıl siyah ayakabı en sade giyim tarzı demektirben siyahtan başka giyinmem Yorumla Soran +1 yıl Ama çorap bulamadığım için çorapsız giymiştim Yorumla Jackhans80 +1 yıl hmm zor olmadı mıdüğün ne zamandı Yorumla Soran +1 yıl 2,3 hafta önce Yorumla Jackhans80 +1 yıl ayağın düzeldi mi Yorumla Soran +1 yıl Yok anlık oldu ağrı küçük gelmişti normalde topuklu acıtmaz Yorumla Jackhans80 +1 yıl kaç numara giyersin Yorumla Soran +1 yıl 41 ama topuklu 40 numaraydı Yorumla Jackhans80 +1 yıl düğün harici nasıl ayakabı giyinirdin Yorumla Soran +1 yıl Aynı spor işte Yorumla Jackhans80 +1 yıl genelde spor mu giyinirsin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Jackhans80 +1 yıl kadına we erkeğe en yakışan ayakabı şeklidir Yorumla Soran +1 yıl E zaten Yorumla Jackhans80 +1 yıl dış giyiminde pantolon mu tercih ederdin Yorumla Soran +1 yıl Eşofmanda olur ama evet pantolon Yorumla Jackhans80 +1 yıl neden gizlisin Yorumla Soran +1 yıl İşte Yorumla Jackhans80 +1 yıl gizliden çıkman mümkün mü Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Jackhans80 +1 yıl beni kırma lütfen Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum. Yorumla Jackhans80 +1 yıl boylusun ve giyimin sade Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Jackhans80 +1 yıl oylesin maşallah Yorumla Jackhans80 +1 yıl hayırlı akşamlar.. Yorumla Soran +1 yıl Sağll Yorumla Jackhans80 +1 yıl nasılsın Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Jackhans80 +1 yıl giyğmde kadına en yakışan giyim şekli nasıl dırr Yorumla Jackhans80 +1 yıl kadına en iyi giden Yorumla Jackhans80 +1 yıl selam hayırlı hafta sonları Yorumla Soran +1 yıl Selam Yorumla Jackhans80 +1 yıl gelmişkengizliden çıksana.. Yorumla Jackhans80 +1 yıl selamlar, hayırlı geceler..nasılsın sesin gelirmi acaba.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kimin düğünüydü 🙂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Genel dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnce topuk mu giyersin 🙂 Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şiveni yesinler 😄😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Bak adamı delirtme söyle adam gibi ya da kaybol Yorumla
sorusormayagrldimamk Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Corapla 3 3 Yorumla Soran +1 yıl He çorabı nerden bulursun Yorumla sorusormayagrldimamk +1 yıl Cebinde falan tasisin ya da cuzdaninda zaten kucucuk bisey Yorumla Soran +1 yıl He benim aklıma gelmenişti Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Corapla 0 9 Yorumla lvebdy +1 yıl Ya da terlik giy Yorumla Soran +1 yıl Düğünde niye terlik giyim Yorumla lvebdy +1 yıl Giyilir dolgu topuk siyah terlik giyebilirsin elbiseye uyumlu Yorumla Soran +1 yıl Yok itici geliyo bana Yorumla lvebdy +1 yıl Bence seksi olur diye dedim Yorumla Soran +1 yıl Yok itici orta yaşlı kadın ayakkabıdı Yorumla lvebdy +1 yıl Hm genç tarzı olanlarda var düz gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok yok Yorumla lvebdy +1 yıl Peki 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kombinden anlarsan yazsana knk nişanlım için soruyorum
çorapsız giymem
Sen erkeksim topuklu giymessin zaten
spor ayakabıyı dedim
sporun kaç numara
41
oynamayı sevmez misin
Yok
becermsz misin
sewmez misin
İkiside
bnde sevmem
ama oynamam için zorlamaları lazım
oynarsam da hafif deliririm
Yok ben hayatta oynamam ailemin olduğu yerde utanırım ama mezuniyet balolarınds oynadım
oyle değişik işre
Ama lise mezuniyetinde ayakkabının topuğu kırılmıştı oynarken yalınayak devam etmiştim
aha onu nasıl becerdin
He oynarken arkaya doğru kırıldı işte
boylu olduğundan mı
haksız mıyım
Bilmiyomki başka kırılmamıştı topuknsağlam değildir
ne mezunusun
Daha son sınıfım hukuk
uni de msnz
Evet
maşallah sana
Sağol
inşallah selametle mezun olursun