+1 yılKıyafet konusunda takıntım yok. Sadece pantolonu mecburi olarak alıyorum. Bacak boyundan her mağazada uygun olanı bulamıyorum. Gerçi bir tane bulmuştum. Onda da pantolonun malı artık ne kadar adiyse dizimi bir yere vurunca hemen yırtık oluşmuştu. O yüzden kot pantolonu bilhassa markalı alıyorum. Kumaş olarak pantolonumun sadece birisi Mango'nundu. Cidden onu da taaa 2019 Ekim ayı almıştım. Hâlâ simsiyah. Allah nazarlardan saklasın yani. Çok da severek giyiyorum. O modelinden de daha yok. Zaten burada Mango yok. Daha bulup alamam. Gerçi biri de Journey'in kumaş pantolonu idi. O da markalı. O ikisi dışında kumaş hiçbir pantolonum markalı değil. Gömlekten, kazaktır bunlarda marka takıntım yok ama markalı olan yine vardır. Onlarda hoşuma gitmesi önemli. Ayakkabım mecbur markalı. Ayağım uzun.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki mangonun kumaşını çok beğenmişsiniz. Internetten sipariş edilemiyor mu? Ayakkabı numaranız kaç? Meraktan soruyorum, çünkü benimde ayaklarim uzun ve 46 numara giyiyorum. Dediginiz gibi en önemlisi, giydiginiz seylerin SIZIN hosunuza gitmesi.
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂 - +1 yıl
Kumaşı da güzel ama modeli de güzeldi pantolonun. Yani genelde üzerimde gören de yakıştırır. Ayakkabı numaram bende kalsın. Demek istemiyorum.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz 🤷♂️
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında takmazdım sonradan değişti düşünceler arkadaş seçimi ama markaya takılmam kalitede önemli her anlamda içindeki insanda bir nevi yani🙃
110 Yorumla- +1 yıl
Yani her yerin marka olunca, içinde ki insan kalitesi artmiyor 😀🙂 güzel bir yorum, teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Mesela iki tane sweatshirtüm var. Severek aldığım ama üstünde markası yazmıyor. Çok hoş eskiselerde giyerim fakat mavinin bir tane üstünde markası yazan swetleri var onlarda güzel almak istiyorum çünkü kaliteli rengi solmuyor gerçekten. Fakat ne gerek var markası çok ortada deyip vazgeçiyorum. Marka takılsamda kibirlencek kadar aciz bir insan değilim allaha şükür. Sadelik daha iyidir. Bazen markacıl insanlara bakınca olmadıkları insanlara ve kibir yaptığınada şahit oluyorum maalesef.. - +1 yıl
Dediginiz çok doğru bazi insanlar markali giyindikleri için kendilerini üstün saniyorlar. Halbuki alakasi yok. Benim marka tercihim ise kaliteli olmasindan ve desenlerini/görünüsünü daha güzel buluyorum
- +1 yıl
Markadan çok kaliteli giyinmeye çalışıyorum özellikle dış dünyada evde de ama en rahat şekilde olanlar. Dışarıdasa rahat bile olsa kalite önemli ama rahatlığım içim kumaş vs için. Kibir için değil öğrenciyim hatta durumumum çok iyide değil işte çalıştığım dönem gerekse harçlık birikimimle yapıyorum ben ne yaparsam. Yardım için anket için gelenler zengin görünüyorsunuz diyor😂 fakat türkiyede şu bit gerçek o abartılan markalarla kalitesiz ama geçinmek için idareli aldığımız yerlerde aynı fiyatlara çekmiş bulunmakta. Bu yüzden toplumun çoğu bu şekilde takılıyor bana göre o yüzden maddi açıdan hiç insanların giydiklerine bakmamanız gerekiyor. Yurt dışındaki insanlar böyle değil maalesef. Görgüsüzlül ülkemizde bir aura meselesi olmuş durumda😅 ben hiç takılmıyorum. Bende öyle gibi duruyor olduğum için, aramızdaki fark şu ben göze sokmuyor veya havasını atmıyorum. Olduğum gibi görünmeye çalışıyorum. İnsanlar giydikleri şeyler ile değiştiklerini düşünüyorlar, ne yazık, ki..
- +1 yıl
Markadan çok kalite önemli evet. Görünüş kumaş kalitesi bazı şeyler oluyor insanlar sadece bazı markalardan başka takılmadıkları için göremiyorlar çok ara yerler veya siteler varki güzel ürünler üretiyorlar. Biz buna seçicilik diyoruz. Marka o yüzden ön planda olmamaya çalışıyor benim için🙂
- +1 yıl
Ben avrupada yasiyorum, ne demek istediginizi anliyorum. burada insanlar birisini marka giyindigini görünce kibirlenip kiskanmiyor. Çok güzelmis üstün diyip geçiyor. Ama daha ögrenciymissiniz. Ileride hayatiniz kolaylasinca her şey daha makul bakis acisiyla bakicaksiniz. Bencede kalite cok önemli, mesela benim aldigim seyler 100% pamuk olmasi gerekiyor, yoksa almiyorum. Rahatima düskünüm. Ve 10 tane kalitesiz bir şey alacagima bir tane kaliteli aliyorum. Ondan markali seyleri tercih ediyorum 🙂
- +1 yıl
Bende aynı şekilde pamuklu. Fakat yaşadığım iklimden dolayı yaz ve baharlarda hava geçirme özelliği fazla olan kıyafet almak zorundayım🥲
Bu yüzden şehir değişimi istiyorum. soğuk ülkeleri severim en azından kalın giyinmek güzeldir. Sağlık açısındanda pamuk önemlidir zaten🙂 - +1 yıl
Aynen öyle. Ben avusturyada yasiyorum. Buranin yazi, yaz gibi. Kışıda kış gibi. Ondan çok seviyorum burayı. Hangi sehir / il de kaliyorsunuz? Bende soguk ülkeleri seviyorum, izlandaya mesela mutlaka gitmek istiyorum
- +1 yıl
Akdeniz bölgesindeyim. Adana mersin antalya yanıyor baya nemi öldürüyor insanı buranın zıttı bir bölgede yaşamam gerekiyormus🙂
- +1 yıl
Ne güzel ne iyi , türkiye güzel bir yer toprağı altında olsa iyi değil durumu. Yurt dışında yaşamak zorda olsa bazı açıkardan iyi en azından kaygı bozukluğu olmuyor buradaki orana göre
+1 yılMarka değil de takıntıli olduğum markalar var. Mesela pull and bear ürünlerini çok severim. Ama marka değil sadece pull and bear olduğu için seviyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Pull and Bear de bir marka 🙂 Teşekkür ederim yorumunuz için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle bir takıntım yok ama özellikle spor ayakkabıda marka tercihim
13 Yorumla- +1 yıl
Markali spor ayakkabilar ayri güzel oluyor dimi? 🙂 Teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Cok guzel ve dogru bir cevap olmus bende aynisini uyguluyorum
- +1 yıl
☺️🙏
- Moda & Stil konusunda 32,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol kardeşim yorumun için
Takıntım olmasa da seviyorum kaliteli olmaları bakımından
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle, teşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılSırf marka giymek için giymem eger hoşuma gitmişse her yönden ve gücüm yeterse almaya giyerim
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılMarka takıntısı zenginleri daha zengin etmek için oluşturulmuş bir algı. Bu algıları ve takıntıları sevmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir bakış açısı, teşekkür ederim
+1 yılMarkadan ziyade kaliteli ve güzel giyinmeyi seviyorum. Bu da daha çok belirli markalarda oluyor. Sokak aralarındaki esnafta değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle. Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Ne demek...
Moda & Stil konusunda 421 cevap paylaştı. Severim. Takıntılı değilim ama duruşu kalitesi dokusu vs önemli olduğu için illaki marka oluyor çoğu
11 Yorumla- +1 yıl
Severim de parayı da severim😅o yüzden trendyoldan devam
11 Yorumla- +1 yıl
Kayserilimisin? 🤣🤣
Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Hayir gayet Guxel kiyafetler satan esnafta var
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel vardir illaki ama kalitesi bir marka gibimidir?
Evet öyle kötü bir huyum var
He aşırı paralar vermem ama kaliteyi severim ☺️12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bakarsak, benim huyum daha kötü, bütün dolabim markali 🤣 güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙂
O markaların üretim aşamalarını iyi bildiğim için asla o paraları vermem
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi markalar mesela?
Kimisi Dolce Gabana kimisi ise LC Waikiki‘ye marka olarak bakiyor?11 Yorumla- +1 yıl
Bana göre iyi markalarin bir kaçı: Lacoste, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Joop, Guess.
Gelir seviyesinin üstünde yaşıyorsan tabi ki marka giyinebilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekci bir yorum, sağ ol dostum
kaliteli olması gerek marka takıntım yok ama
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
RC ederim
+1 yılÜstümde güzel duran her giysi benim için en güzel markadır.. markamı kendim yaratırım
11 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel bir bakis acisi, teşekkür ederim yorumunuz icin
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarkalar pek umurumda değil. Ben fiyat performansa göre her markayı tercih edebilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum, teşekkür ederim
Sırf marka olduğu için değil ama çok daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için seviyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂 evet kalite farkı bayağa oluyor
Ben de severim de bu birazda maddi güçle alakalı. Her şeyim illa marka olacak diye takıntım yok.
10 Yorumla
+1 yılIyi ve guzelse vede ustune yakisiyorsa. Bana ne markadan. Haa.. Ayni fiyatina. O zaman makayi dusunurum.. Ama marka pahaliysa hayatta dusunmem
10 Yorumla
+1 yılGenellikle replika kullanıyorum ama hoşuma gidiyor biraz.
10 Yorumla
+1 yılBi zamanlar Triko da çalıştığım için üretimi 50 100 TL tutan bi ürünün 700 800 TL ye giymeyi sevmiyorum bazı firmalar ürünlerini pazara da verebiliyor üstelik daha ucuz sadece etiketlerini bilmek yeterli oluyor
10 Yorumla
+1 yılMarka benim tarzimdir başkalarının tarzi benim Markam olamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Wow. Çok güzel bir yorum. Marka derken kombin demek istiyorsunuz galiba? Teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Yani öylede diyeliriz
Abi manyak mısınız ne marka takıntısı ya yakışıyorsa giy marka olsa ne olmasa ne
12 Yorumla- +1 yıl
Manyak değilim çok şükür 🙂 teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarka takıntım yok. Alacak gücüm varsa alırım yoksa neye param yetiyorsa o markadan alırım..
10 Yorumla
+1 yılHayır. Gözüme hoş gelen şeyleri giyerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum 🙂 teşekkür ederim
- +1 yıl
🌷✨
+1 yılÖyle bir takıntım yok.
11 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılmarka mı? asla terzi Rüstem abi sağ olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Burdan Rüstem abiye selamlar 🤣
- +1 yıl
olsun aleyküm selam
+1 yılMarka takıntım sıfırdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli ve marka seçmeye çalışıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl1 kere alır tam alırım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum 👍👍
+1 yılMarkadan çok kalitesi önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Evet kalite çok önemli, ama markalı olanlarda kalite farkı çok oluyor
- +1 yıl
Ama şu ekonomide zor
+1 yılMarka takıntım yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılBu bir hastalık olmalı 👍🏻
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için, neden öyle düsünüyorsunuz?
- +1 yıl
Yiyecek bi lokma ekmeği olmayan insanlar da marka giyiniyor ondan dolayı
- +1 yıl
Onlar büyük ihtimal replikadir
Sevmeyen yoktur bnce 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bayılıyorum 😅 teşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılSürekli tercih ettiğim markaların dışında pek alışveriş yapmam..
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için, peki hangi markalar mesela?
- +1 yıl
Polo, mavi, adidas..
tabiki marka olmazsa olmazimdir
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorum pazar malı giyerim 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için 😃 🤣 olsun herkes sevecek değil ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece çantada ve kot pantalonda marka seviyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Mesela tshirtlerde neden sevmiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü basittir ucuzdur, kalite farkı olmaz. Dayaniksizdir
+1 yılÖyle bir takıntım yok ya
10 Yorumla
+1 yılSeverim ama çok da önem vermem
10 Yorumla
+1 yılEvet marka takıntım var
10 YorumlaMarka değil kaliteli giyinmeyi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılMarkaya çok takılmamak gerek
10 Yorumla
+1 yılseverisss 😌
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayır 👎
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılEvet 👍
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSeviyorum ama olmasada olur
11 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılHyrr
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
Evet seviyorum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKim sevmez ki
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumları bakarsak, varmis sevmeyenler. 🙂 Teşekkür ederim yorumunuz için
- Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılMarka takıntım yok.
11 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, severim
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂 bende seviyorum
Seviyorum evet
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayirr
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılTabiki marka olmadan giyinmenin ne anlamı var
11 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarkalı pahalı oluyor sevmem pek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞart değil ama güzel de olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsalı pazarı..🤷♂️.. marka neymiş.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelirse evet ama marka manyağı değilim🍀🗝️
00 Yorumla
+1 yılMarkaya gerek yok bence sana yakışıyorsa sorun yok
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem