+1 yılGeçen bir deneyeyim dedim. Giydim. Bakkala gittim, geldim. Çok harika bir his. Heryer alttan alttan hava alıyor. Efil efil esiyor alttan. Bir ferah bir ferah anlatamam. Ya bir de dönerken ters bir rüzgar çıkmaz mı? Zor tuttum ellerimle eteği oram buram açılmasın diye. Merili morro muydu onun gibi hissettim kendimi. Çok heyecanlıydı. İnanan olmamıştır umarım. 🤣🤣🤣
58 Yorumla- +1 yıl
@vgzahc 🙃🙃🙃
- +1 yıl
ahahaha.
- +1 yıl
- +1 yıl
@queennn00 🌹
- +1 yıl
Şeyi hissettim sizde, acayip güzel senaryolar ve hikâyeler çıkar 😅
- +1 yıl
@ALevLeriNiçinde58 bence de ama yazmaya üşeniyorum. Teşekkür ederim. 🌹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKombinin çok iyi olmuş👍🏻 bir anımı anlatıcam.. Ben ilk defa etek giydiğim de 15 yaşındaydım şu an ise 18 im herneyse o zaman etek giyince baş örtüsü takma isteği oldu bende sonra mutfak için bazı ihtiyaçları almaya bime gitmiştim o zaman bimde yere 2 paket diş fırçası düşmüş bende üzerine basınca ses çıktı kasiyer kadın ise hırsızlık yaptığımı düşünmüş o zaman eteğim biraz genişti dekoltesi öyleydi bende herşeyden habersizdim kasiyer kadın bana bağırarak sen hırsızsın demişti halbuki hırsızlık yapmadim birileri yere diş fırçasını düşürmüş ayağım takıldığı için ses çıktı o zaman kendimi savunmayı da bilmiyordum abla ben hırsız değilim diye ağlamıştım kasiyer kadın ise beni çok azarlamıştı ne yapacağımı bilemedim şok olmuştum ilk defa başıma böyle bir olay geldi çok korkmuştum bana demediği kalmadı herkes bana bakiyordu.. bende hemen eve gittim babam ağladığımı görünce ne olduğunu sordu bende anlatinca çok sinirlendi bime gidip kasiyere bağırdı.. kızım asla hırsızlık yapmaz diye kızdı sonra kameralara baktılar masumdum.. kasiyer kadın ise gerçeği görünce bana yaptıklarından dolayı utandi o zaman hayatımın en kötü anını yaşamıştım hiçbir şey yapmadığım hâlde suçlandım o zamandan berri eteklerden nefreeetttt ediyorum 😔
33 Yorumla- +1 yıl
O kadar yazı yazmışsın kimse yorum yapmamış ama ben kıyamadım senin yorumunu beğeniyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında yazarken uzun olduğunu faketmedim gönderince gördüm 😅🙈 teşekkür ederim
+1 yılÇok yakışmış modeli de güzelmiş 🥀
Evet bende seviyorum eteği, yüksel bel kalem etek, Mevlana ve çam kesimleri daha çok..
Daha çok şunun gibi,,
45 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum güzelim, güzellik bakan gözdedir. İnan bende eteğini çok beğendim çok yakışmış 🌺🥰
- +1 yıl
Uzun etekte çok hoş ince külotlu çorap ve yüksek topuklu ayakkabı varsa mükemmel kombin olur
Evet çok severim özelikle şu modelleri 🥰 severek giyiyorum
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlara yakışıyor.
00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum yaa. Çünkü yapamıyorum ayağıma dolaşıyor.
Yalnız kapaliysan o bileklerde gorunmemeli14 Yorumla- +1 yıl
Hayır canm belirtmek istedim sadece. Niyetim kötü degl
- +1 yıl
💐
+1 yılAa Malatyalı hemsom , sevmiyorum çünkü boyuma göre etek yok ama sana çok yakışmış
21 Yorumla
+1 yılBu deri etekleri çok seviyorum sana da yakışmış, genelde elbise giymeyi severim ama bu etekten bende almayı düşünüyorum. .
20 Yorumla
+1 yılyırtmaçlı dar diz üstü ya da mini gibi bol etekler hoşuma gidiyor. dar etek giyince içine fantezi çamaşır giymek en güzeli. iç çamaşırı izi olmadığı için pürüzsüz görünüyor
34 Yorumla- +1 yıl
Aman sen giyme kazulet
- +1 yıl
Sen adamı azdırmak için giyiyon
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen etek değilde elbise seviyorum dizlerim de ya da diz altı giyiyorum 🤗 eteği kendime yakıştırmıyorum ama size yakışmış güle güle sağlıcakla giyin inşallah 🌹☘️🌹
24 Yorumla- +1 yıl
En güzel kombinlerden 2 si. Zevklisinİz
- +1 yıl
Corapci4242 teşekkür ederim 🙏🙏🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim iyi haftasonları
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizede 🤗
+1 yılO kadar çok severim ki Dolabımda bir tane bile pantolon bulamazsınız
20 Yorumla
+1 yılBoyum kısa ya bıdıcık biseyim kayboluyorum elbise etek içinde
22 Yorumla- +1 yıl
Zor ama 😂😂
Ne güzel olmuşsunuz (:
Normalde de, günlük hayatımda elbise giyinirim. Elbiseye alıştığım içi etek giyince garip hissediyorum.10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKombin gayet uyumlu bence
türban etek ayakkabı çanta kendi arasında,
Üzerindeki bluz ilede ince ten rengi külotlu çorap çok uyumlu olmuş
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılPek sevmem hiç rahat edemiyorum. Anca altına kısa bir tayt şort giyersem rahat yürüyorum o da bazı eteklerin altından görünüyor maalesef.
10 Yorumla Severim ama ortama ve iklime uygun olmalı daha çok elbise giyerim tek parça ütülemeye gerekmeyen elbiseler 😂
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum ama giymiyorum djjddj neyse bu kış kışlık eteklere özendim bakalım yine dolapta mı durucak yoksa giyicek miyim 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılEn son okulda giydim. Üni. ye başlamak eteklerden kurtluş oldu benim için. Bence yeterince açıklar durumu
00 Yorumla
+1 yılEtekten başka bir şey giyiyor musun diye sor bakalım?
01 Yorumla
+1 yılwaav yakışmış kız. pek böyle şeyler giymezdin
04 Yorumla- +1 yıl
bu tonda bu model ben görmedim.. gözümdenmi kaçtı :)
- +1 yıl
hehh şimdi oldu :)
+1 yılPek giymem etek. Yazin sort giyiyorum genelde.
10 YorumlaEtek giyen erkeğe bayılırım, hele bir de altına içlik giymişse.
11 Yorumla- +1 yıl
ahahahahhaha
+1 yılhiç giymedim sadece mezuniyette elbise giymiştim o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde hayir sevmiyorum giymem ama senin üzerindeki etekten bende aldim derili dmi? Derili oldugu icin cok hosuma gitmisi Şu an tek etegim o bskada alcagimi düsünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılGiymem ya etek fazla kadınsı, ben de erkek fatma sgshdh anca yakın birinin düğünü falan olur öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSu aşağıdaki gizliyi kesinlikle mahkemeye ver. Vermezsen insan değilsin bir de senin hakkında soru açmış.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana ve tesettüre onca hakaret etmiş. Dun gece sorusuna yorum yaptım benj sen sandı. Insanlarin namusuna dil uzatmayı görsün böyle aşağılıklar. Ceza alir kesin ekran görüntülerini al git adliyeye bu kadar zor bir sey değil bu Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılSen simdi şikayet et bir dilekçe yazmak bu mesajları göstermek hiç de zor değil
Cevap sahibi+1 yıl6 ay içinde vermen lazım bir gününü ayir. Insanlarin namusuna dil uzatmak neymiş görsün
Cevap sahibi+1 yılRica❤
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim evet. Tarzı önemli benim için.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılTrans bir kız olarak ben etek ve elbise giymeyi çok seviyorum. Eminim birçok kız arkadaştan daha çok kıyafetim vardır :)
00 Yorumla
+1 yılEvet severim. Sıklıkla olmasa da arada kullanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuraya sürekli fotonu atıyorsun hiç korkmuyor musun tanıdık biri görür diye?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim ben utanırdım
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞişman ve kısayım, etek yakışmaz bana. Fakat sen eteği çok iyi taşımışsın, yakışmış.👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet severim, yazın zaten ya püfür püfür etek ya şort giyiyorum aksi mümkün diilll
00 YorumlaÇok severim, giyerimde.
20 YorumlaUzun elbise giyerim etekle aram yok pek
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsaydım severdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir bana yakismiyor cirkin duruyor gobegim oldugu icin🥲
00 YorumlaSeverim evet özgüveni yerine getiren şeyler bence
00 Yorumla
+1 yılPek sevmiyorum ama sana çok yakışmış🖤
11 Yorumla
+1 yılYerine göre usturuplu şık giyinmeyi seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi ❤️
+1 yılEteksiz yapamam diyenlerdenim
01 YorumlaZikseler giymem etek falan asdjdk
03 Yorumla
+1 yılMini etek giyerim sadece
10 Yorumla
+1 yılseverim haftada bir giyerim
10 Yorumla
+1 yılEvet, etek giyerim ve seviyorum da.
10 Yorumla
+1 yılEvet hayran kaldım seninkine
10 YorumlaBayılıyorum da çok pahalılar
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuşsun canım ♥️
10 Yorumla
+1 yılGiyerim güzel bence ama elbise daha çok tercihim
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlı durmuş sende
10 YorumlaUzun sevmiyorum ama kısa giyiyorum
10 Yorumla
+1 yılSeverim hem şık hem de tüm avreti kapatır
00 YorumlaElbise giymeyi tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılsana yakışıyo ördek 🤣
00 Yorumla
+1 yılÇok severim ama fazla kullanmam
00 YorumlaDaha çok elbise severim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Evet severim, güzelmiş etek bubarada.
00 Yorumla
+1 yılKendini baya beğeniyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılDaha çok mini etek seviyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir niyetim yok
00 YorumlaSeverim ama giymiyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılÇok severim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu kızı biri alsın artık
047 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlsınlar da senin bu kendini afişe etmelerin bitsin artık. Sen de kurtul biz de
- +1 yıl
Afişe etmek ne demek önce bir anlamını ögren cahil. Bir yerim açık mı? Ya da bir yerlerimi gösterme cabasında mıyım? Sadece soru sormayı seviyorum her seyle alakalı soru soruyorum. Sitede senelerdirli varım. Ama sen ve senin gibiler reklam pesinde oldukları İcin herkesi kendi gibi görüyor😂 o zaman sen de bu sitede birilerini bulmak İcin varsın 😂
Cevap sahibi+1 yılSen milleti kendin gibi ap. tal mı sanıyorsun kuzum? 🤣🤣🤣 her saçma sapan sorunda kendi resmini koyup kendini afişe ediyorsun. Aklınca reklam yyapıo erkrk çekicen de sana anca abazalar gelir. Kendini bu kafar sergileyene normal erkek bakmaz zaten. Seni artık biri alsın da kurtulalım
- +1 yıl
Apt. l olmasan böyle bir yorum yapmazsın ki evde kalmıssın ondan millete saldırıyorsun 😂 senin gibi buradan erkek arayacak düsük degilim 😂 istedigimi sorarım ve yaparım kudur 😂 rahatsız oluyorsan engellersin onu da ben mi söyleyeyim yani bu kadar battıysa sırf kıskanclıktan buraya havlıyorsunuz 😂
Cevap sahibi+1 yılBeni kendin gibi evde kalmış zannetmene hiç şaşırmadım 🤣 evliyim 10 yaşında çocuğum var. Kimin erkek aradığı belli hergün her soruya foto koymandan😄
Cevap sahibi+1 yılBak hemen kendi amacını ilan ettin. Ben burada sadece kafa buluyorum eğleniyorum senin gibi buradaki erkeklere düşmüş değilim, aşna fişne yapmıyorum mesaj kutularında 🤣🤣🤣 nasıl da kendi içini döktün
Cevap sahibi+1 yılSenin buradaki erkeklerle neler yaptığın anlaşıldı 🤮 başında örtü ama aşna fişne için kuduruyo hergün fotosunu yayınlıyo bütün abazalara. Yazık sana valla baya düşmüşsün
Cevap sahibi+1 yılLan fahi. şe!!! Burası kötü bir yerse burada seks yapılıyorsa sen ne b. k yiyon burada kal. tak!
Cevap sahibi+1 yılRezil oro. spu! Herkesi kendin gibi sanıyorsun değil mi? 🤣🤣🤣 senin kimse suratına bile bakmaz. Bunu bildiğin için sergiye çıkarıyorsun hergün kendini. Belki bir abaza düşer diye. Seni sorsam bu siteye millet dökülür senle yaptıklarını anlatırlar mesajları ifşa ederler. Yapayım mı? 😂
- +1 yıl
Ahaha yap ki hesabın kapansın 😂😂 seni bir güzel savcılığa vereyim 😂 kocanın kas. rlıgıgından haberin olsun 😂 gizliyim beni bulamazlar diyorsan yanılıyorsun admine bir mesaja bakar hahaha 😂 ekran da alayım bu yorumu😂 hadi bakalım yap ki kocan boynuzları kac tane ögrensiz doyumsuz karısını neler yaptıgını ögrensin 😂
Cevap sahibi+1 yılYaparım ki sadece bu kız hakkında ne biliyorsunuz anlatın derim. Hakaret yok bişey yok sorumda 😂😂😂 millet dökülür. Ne oldu çok korktun yediğin haltlar ortaya dökülecek diye mi? Kalp krizi geçireceksin nerdeyse. Tamam bunu yapmalıyım senin için 😘😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım hodri meydan, herkesin dökülsün nesi varsa😂 insan içine çıkamazsın o kadar rezilliğin var ki, benim se hiçbişeyim yok çatla😄 o yüzden korkan sensin
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 kim kime yalvaracak gör
Cevap sahibi+1 yılBen işimi bilirim kuzum, ben hakaret etmem sadece sorarım, onlar dökülür. Benden yana suç unsuru oluşmamış olur 😘 artık gerisini sen düşün
Cevap sahibi+1 yılSenin adına paylaşım yapmıyorum , bu kız benim demiyorum sadece seni soruyorum nasıl bilirsiniz nasıl biri diye 🤣🤣🤣 nasıl korkuyorsun öyle tir tir. Dur bunlar daha fragman.
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar al. Ben sorarım sadece millet cevap verir. Ne haltlar yediysen tir tir titriyorsun. Dur daha yeni başlıyoruz. Temiz olsaydın korkun olmazdı dimi? 😂
Cevap sahibi+1 yılYiyor 😂 canım hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 ne haltlar yediysen korkudan felç olacaksın. Yoksa videon mu var kız? Bakalım burdaki erkeklerdr nasıl bir arşivin var. Bu kadar korku boluna değildir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi göster kız 😂
Cevap sahibi+1 yılSen daha çoook beklersin 😂
Cevap sahibi+1 yıl😄 kıyamam yaa , bu sitenin kuralları var canım. Hem söylese ne farkeder hiç. Ama ben senin ipliğini pazara çıkaracağım, sadece sorarak. Sormak suç değil değil mi? 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBana cahil diyene bak zır cahil 😂 site yönetimi kişisel verileri kimseyle paylaşamaz suç. Sadece savcılık isterse verirler ki , savcılık isimsiz hesaplarda hakareti suç saymıyor. Yani kimlikler belli değil diye 😂😂😂 neyse sana hukuki brifing vermekle uğraşmıycam. Sen uğraş dur. Ama ben senin arşivini döktğreceğim dur
- +1 yıl
Sen vereceğini verdin bana 😂 isimsiz hesaplar degil ki bu gizli kullanıcı adminler senin kim oldugunu biliyor yanii seni burada rezil edicem bana inanmıyorsun simdi sadece bekle beni 😂 nasıl bir sürec isleyecek merak ediyorum sana bunun yapmanın bedelini ödeticem hem hakaret hem karalama 😂
Cevap sahibi+1 yılBakalım kime ders olacak 😂
Cevap sahibi+1 yılOkey canım bekliyorum çok bekletme 😘😄
Cevap sahibi+1 yılBen bekletmiycem seni merak etme en doğru en kalabalık zamanı bekliyorum 😂 şiiişt sabırlı ol
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakışmış
10 Yorumla
+1 yılYakışmış sana
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım