Moda & Stil Birinin çorap giymediği nasıl anlaşılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela birinin ayakkabısında çorap gözükmğyor babet çorap giymediği nasıl anlaşılır Güncellemeler+1 yıl Güncel Birinin çorap giymediği nasıl anlaşılır? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kinayeli12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Niyeki bunu da ogrenme nolcak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yav biliyorsan söylersin ya da yazma (agresif oldupum için özür dilerim) Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Ayakkabısını çıkartarak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu soruyorum çıkarmadan nasıl anlarım Yorumla şahinn1 +1 yıl Neden bunu merak ediyorsun anlamadım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim öylesine Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl neden anlamak istiyosun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Meraktan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi bak ayağında zaten belli olur corap giydigi ama babet corap giymişde olabilir Yorumla Soran +1 yıl İşte babet çorap giymediğini nerden anlarım Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl babet giymiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte giymediğini nasıl anlarız Yorumla Liim10 +1 yıl onu çıkartmadan anlıyamazsın Yorumla
ayla444 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl neden ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte bi arkadaşım ayakkabıyı giyiyor ama çorap gözükmğyormgiymediğini merden anlarım meraktan sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niyeki bunu da ogrenme nolcak
Yav biliyorsan söylersin ya da yazma (agresif oldupum için özür dilerim)
Ayakkabısını çıkartarak
Bende onu soruyorum çıkarmadan nasıl anlarım
Neden bunu merak ediyorsun anlamadım 😅
Ne bilim öylesine
neden anlamak istiyosun
Meraktan
bi bak ayağında zaten belli olur corap giydigi ama babet corap giymişde olabilir
İşte babet çorap giymediğini nerden anlarım
babet giymiştir
İşte giymediğini nasıl anlarız
onu çıkartmadan anlıyamazsın
neden ki
İşte bi arkadaşım ayakkabıyı giyiyor ama çorap gözükmğyormgiymediğini merden anlarım meraktan sadece