Bir arkadasimla yolda yürürken giyen birini gördük arkadaşım şuna bak catlakli bacagiyla giymiş bir de demisti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Şortu giyme amacı bacakları göstermek mi yoksa rahatlık mı?
Rahatlık ise giyebilir, amacı bacak göstermekse ve çatlaklarından rahatsız oluyorsa giymesin. ( Bana göre yine de giymeli, amaç bacak göstermek değilse )
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın çatlakları olabilir yeter ki kalbinde leşlik olmasın. Herkes ölecek kusursuz vücudu olanlar da toprakta çürüyecek. Bırakın insanlar ömürlerinde istediklerini giysinler. Arkadaşının da leş gibi çöplükten beter kokan kararmış kalbine iyilik diliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadaşim değil ki çoğu kişi diyor
Cevap sahibi+1 yılMesela ben o çoğu kişiden değilim. Ben kimsenin vücudunu incelemem. Birinin kusuruna bakıp kendi kendine içinden konuşup eleştirmek bile çok büyük ayıp. Kendi kendine eleştirmekle kalmayıp arkadaşına falan bunu söyleyip konuşmak dedikodu yapmak daha da ayıp ve günah. Böyle yapan insanlar ahirette irin kusacaklarmış tırnaklarıyla kendi yüzlerini param parça edeceklermiş öyle büyük bir günah. Allah herkesin kalbine iyilik versin inşallah herkes kendi hayatına odaklanmayı öğrenir
Soran+1 yılNe kadar abarttin ben kinamadim zaten giymiş diye arkadaşımın yaptığı ayıp ama zaten çatlakları kimse beğenmez insanlar catlagim olusmasin diye kremler kullanır dikkat eder çatlağı olan da genelde kapatır açık giyinmez
Soran+1 yılO yüzden garip geldi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
31Cevap
+1 yılBu kalıplaştırmalrdan nefret ediyorum insanı eksik hissettirmelerinden herkesin bir kusuru var kimsenin elinde olan kimsenin istediği bir durum değil insanız yani biz secemiyoruz her şeyi benimde bacaklarımda var ne yazık ki gelişim çağımda oluştu aniden boy uzaması bedenin kilo alıp gelişmesi falan ki bir çok kişide var ne yapalım yani ayrıca iyi görünmüyor ama kimsenin kimseyi yargılama iğrenc deme hakkı yok bizde çok memnun değiliz çok laf atarsan başına gelirmiş kadın kadının düşmanı bu lafı ben ancak bana zarar veren nefret ettiğim birisine derim tanımadığım birisine demem ble
14 Yorumla- +1 yıl
Sizinde kişiliğiniz iğrenc ve mide bulandırıcı komplekslisiniz belli bu kadar herkesin kusurlarını eleştirip kendinizi rahatlatma çabasına girdiğinize göre
Soran+1 yılAy ne var sanki ne dedik ya çirkin duruyor demekte suç oldu ben sadece çirkin duruyor dedim
- +1 yıl
Peki bundan sana ne veya kime ne
- +1 yıl
Herkes kendi çirkinliğini düşünsün kimsenin hakkı değil kimseye cirkin demek
Çatlağaı olmayan insan hemen hemen hiç yoken zayıf insanın bile kalçasında bir yerinde mutlaka olur. Önemli oşan kendi rahatlığın. Canın ne istiyorsa giy. Selülitsiz çatlaksız kadın mı kaldı
07 Yorumla
Soran+1 yılKalcadakiler itici durmuyor çok ya bacakta diz arkası falan çok çirkin duruyor
Soran+1 yılYok ya fark eden çok benim erkek arkadaşlarımdan biri kız çok güzeldi fiziği falanda kızın memesinde az biraz çatlak gördü diye güzel değil demişti
Soran+1 yılÇok var öyle erkek kadınlarda korkar dikkat eder catlaklarim olusmasin diye
Soran+1 yılBenim catlagim yok zaten soruyu tam okumamissin kendim için sormadim
+1 yılArkadaşın herkesi eleştiren biri galiba giyebilir niye giymesin ki kendi isteğiyle olan bir şey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri değilde çok mükemmeliyetçi kendisi de çok seksi sporuna falan dikkat eden biri
- +1 yıl
Ama başkasının kusurunu konuşması hoş olmamış
Soran+1 yılTabi öyle
Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Sıcak havada bazılarının göz zevkini bozuyor diye insanlar topluma göre şekil alamaz.
Göz zevki çok bozuluyorsa milletin orasına burasına bakmasın yoluna baksın.00 Yorumla
+1 yıldostum biz manken miyiz killi bacakli erkekler bile giyiyorsa biz haydi haydi giymeliyiz yaomayin allasen
10 Yorumlakanser olmak istemiyorsanız giymeyin ya da güneç kremi sürmelisiniz. hangisi kolaysa onu tercih edin.
00 Yorumla
+1 yılÇatlağım var ama millet umrumda değil. 1 kez yaşayacağım kimseye kendimi beğendirme gibi misyonum yok..
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın kızı kıskanmis diye yorumladım. Yaz sıcağında kendimize bu kadar yüklenmeye gerek var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok arkadaşım baya seksi kız bacakları falan da çok güzel niye kiskansin
Çatlak neydi ya cilt esneyince çıkan izlere mi deniyordu jahaqjh
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYa zaten her bölgedeki iğrenç durmuyor ki az olunca da öyle kötü durmuyor ama fazla ve diz arkası kol falan olunca çirkin duruyor baya
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın yobaz varoşun teki çünkü 🤔 tipini görsem gözümün kanayacağı tipler boyundan büyük laf etmesin yaaa
02 Yorumla- +1 yıl
@gaddarım sanırım o varoş arkadaşı sensin 😂😂 seni zerre alaka etmeyen yere 3. cüye düşen pohu afiyetle yemek için atladığına göre 🤔😂😂
+1 yılBazı insanların göz zevkini bozuyor diye şort giymemesi gerekmiyor giyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi iğrenç buluyor ya ondan sordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman çirkinler de dışarı çıkmasın.
Çatalağı olan giyemez diye bir kural duymadım. Ayrıca o onların ayıbı15 Yorumla
Soran+1 yılAy valla yorumlarda biri iğrenç biri de mide bulandırıcı yazmış çoğu insana iğrenç geliyor
Cevap sahibi+1 yılYa sen erkeklere ne bakıyosun özellikle burdakilere ya onlar önce kendi vucutlarına baksınlar
Soran+1 yılTabi kendi vücutlarına baksınlarda doğru söylüyorlar çok iğrenç duruyor
Cevap sahibi+1 yılBence abartıyosunuz. Çok güzel bi şey demiyorum ama insanların fiziksel özelliklerinden yorun yapmak böyle vurmak onu bunu giyme demek doğru değil
Soran+1 yılBen demedim de çirkin duruyor ya benim bacağımda çatlak olsaydı giymezdim asla
Herkesin kendi tercihidir isteyen istediğini giyebilir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılGiyer kendi tercihi sanki herkes kusursuz da herkes de olabilcek bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBence giyebilir vücuduyla barışıkdır yani insanların düşüncelerini önemsemiyordur
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer. Çatlak olan bacak olsun kafa değil.
00 Yorumla
+1 yılBenimde çok var ama zayıfım isteyen giyer isteyen giymez ölelim mi yani çatlak var diye
00 Yorumla
+1 yılSize ne aga giyenler giyer sizde bakmayın madem rahatsız oluyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkalarına göre hareket ediyorsan giyme. Ama ben kendim için giyiyorum diyorsan giymek sana fayda sağlar açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇilek bacaklıysan bile giyebilirsin bu sıcakta napıcaktın yaa pantolonmu giyicektin milletten sanane
021 Yorumla
Soran+1 yılÇilek bacak catlaktan daha iyi duruyor
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama çilek bacağın yanında çatlağa seksi bile diyebiliriz çatlakta ne var ki ülkece faça atan kekolara aşık olan bir milletiz çatlağı sindiririz
Soran+1 yılÇilek bacağın çözümü var lazere gidiyosun falan ama çatlak lazerle bile en fazla %70 geciyo o da en iyi ihtimal
Cevap sahibi+1 yılDoğru bir güneşlenme ile kapanmıyor mu
Soran+1 yılYok kapanmaz yara izi gibi düşün yırtılmış deri bronzlaşmaz
Cevap sahibi+1 yılPeki bacakların neden böyle aniden kilomu verdin yoksa aniden uzadın mı?
Soran+1 yılBenim degil
Cevap sahibi+1 yılSenin değilse neyi konuşuyoruz yaa 😄😄 boş ver senin bacaklarında sorun yoksa şort giyebilirsin bir sakınca görmüyorum
Soran+1 yılBenimki de kalın ya kilomda yok yapıdan kaynaklı o yüzden giymek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKalın bacak güzeldir ama bileğinde inceliyorsa. Bileğinde incelme olmadan bacağınla aynı kalınlıkta ayağına kadar iniyorsa (biz ona tomruk bacak diyoruz) o zaman şort giymeyebilirsin hatta o tipler genelde pantolonuda bol boyfriend tarzında giyiyorlar
Soran+1 yılYok öyle degil
Cevap sahibi+1 yılKalın ama ayağa indikçe inceliyorsa kum saati gibi değilde hatlıysa olur çok güzel olur hatta latinlerinde öyledir yaa tüm dünya hayrandır
Soran+1 yılBilmiyorum ben sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmelisin … denize havuza da mı gitmiyorsun illaki bir ortamda açıkta kalıyorlar bu sıcakta sokakta da kalsınlar giy şortunu senin rahatından değerli mi yani nedir ki
Soran+1 yılYok zaten sevmem deniz havuz
Soran+1 yılRahatsız olduğum için giymem çok takıntılı biriyim
Cevap sahibi+1 yılAllah allah sen baya takıntılısın kendinle barışman lazım kendini boşuna mutsuz ediyorsun
Soran+1 yılBeğenmiyorum kendimi zaten
Cevap sahibi+1 yılOhoooo sorun büyükk bi insan kendiyle barışamassa kimseyle anlaşamaz ki
Soran+1 yılNeyse
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılgıyebılır sadece belkıde bazen elestırıler motıve edıcı olabılır
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin duruyordu
Cevap sahibi+1 yılpekı sen fızıgıne guvenır mısın
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı
Tabii ki giyebilir herkesin kendi kararı etrafta ki şahısların ne düşündükleri önemli değil kendini mutlu hissediyosa güzel buluyosa sıkıntı yok
00 YorumlaGiymese daha hoş olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yorumlarda linç yedim resmen bu soruyu sordum diye 😂😂
+1 yılÖyle bi giyer ki şaşar kalır millet
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyolar zaten gördük
+1 yılO arkadaşının ağzının ortasına çakarım
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılisteyen istediğini giyer
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar hep böyle diyor erkeklerde çirkin görünüyor giymesin diyor
- +1 yıl
erkeklere göre mi giyiniyoruz
Soran+1 yılHayır sadece söyledim
Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Giymesin evet ne o yaşlı gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılÇatlaklar sadece yaşlılarda yokki
Soran+1 yılGigi hadidin göğsünde falan da var Vs mankeni olmasına rağmen
Soran+1 yılBence her yerdeki çatlak itici en iticileri kol ve bacakta diz arkasında olanlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa bu çatlaga takmayn bazi kadnda Seksi bile duruyo
015 Yorumla
Soran+1 yılYorumdakiler mide bulandırıcı demiş senin bakış acinla alakali
Cevap sahibi+1 yılHerkkesin dusuncesi ayri gercekten bazi kadnda Seksi duruyo beyazsa bide
Soran+1 yılİyyy nasıl düşünce yapın var
Cevap sahibi+1 yılSende var mı catlak
Soran+1 yılVar sadece kalcam da bacağımda falan olsa bende giyemezdim
Cevap sahibi+1 yılSen kendinden igrenyomsn yani
Cevap sahibi+1 yılSenden bi ricam olsa
Soran+1 yılFoto mu at dicen
Cevap sahibi+1 yılHayr asla bikac bisey sorcam ama burada değil iznn olursa
Soran+1 yılNe sorcan burdan sor özelden olmaz
Cevap sahibi+1 yılLutfn biraz izn ver
Cevap sahibi+1 yılGene sonra istemzsen konusma bikac bisey sorcam
Soran+1 yılYok kardes
Cevap sahibi+1 yılPeki cann saolsn
Cevap sahibi+1 yılNiye istemednki yani kırdina degdimi bikac soru sorcaktm😭😭😭
Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı. giyer kime ne?
00 Yorumla
+1 yılBırakın isteyen istediğini giyinsin
00 YorumlaKime ne kimseyi ilgilendirmez.
00 YorumlaEvet kötü gözüküyor. Mide bulandırıcı
00 Yorumla
+1 yılKafadan çatlak ise giyer
00 Yorumlaİsteyen istediğini giyer ama isteyen bakamaz.
10 YorumlaNeden giymesin istediğinde giyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin duruyor diye ne biliyim benim bacağımda olsaydı rahatsız olurdum
Niye giymesin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin duruyor diye
İsteyen istediğini giyer dicektim ama çok itici ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok iğrenç duruyor nasıl bir özgüvenle giyiyorlarsa
Terbiyesizlik etmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin duruyor diye demisti
Moda & Stil konusunda 5,5b cevap paylaştı. giyer
00 Yorumla
+1 yılGiyebilir
00 YorumlaGiyebilir
00 Yorumla
+1 yılgiyebilir ona ne
00 YorumlaGiyer
00 Yorumla
+1 yılGiyer gördüm ben
00 YorumlaModa & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Giyilmez
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer
00 Yorumla
+1 yılGiyebilir elbette sakıncası yok
00 Yorumla
+1 yılGiyee
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer
00 YorumlaGiyemez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakışmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve yorumdaki kadın bunu dedik diye öyle bir yüklendi ki komplekslisin kalbin kirli ooo neler
Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi tercihi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilikonla kapatsın
00 YorumlaModa & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. Giyer
00 YorumlaGiyer niye giymesin
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrenç duruyor diye
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir ya çoğu insana göre çirkin bir görüntü bence de çok çirkin duruyor
Soran+1 yılİnsan çirkin olan yerinden çekinir ya o yüzden dedik
Soran+1 yıl😂😂
Giyebilir
00 YorumlaGiyer
00 Yorumla
+1 yılGiyebilr
00 YorumlaGiyer
00 Yorumla
+1 yılGiyer.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında