Moda & Stil Kombinim kuzenimin nişanına uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kasımda erkek kuzenim nişanlancak düğün kapalı yerde olacak. Çok süslü olmak istemiyorum. Deri pantolonu çok önceden almıştım giymedim. Üstüne bu bluz olur mu. Ya da altına siyah topuklu mu beyaz bot mu olur Kombinim kuzenimin nişanına uygun mu? Cevapla Nişan Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kurabikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Çok sıradan geldi bana. Kloş bir etek gömlek çizme kombini daha sık olur bence 0 0 Yorumla
PembeÇita2555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok basit kuzeninin düğünü için deri pantolon yerine etek giyersen olabilir 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Ben kuzenimin sünnet düğününe şortla gitmiş insanım 😃 Zorla ayakkabı giymiştim... 0 0 Yorumla
Nolur555 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Deri pantolonlardan vazgeçin n'olur bir de etek daha güzel olur böyle sıradan kalır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok elimde var diye giymek istedim etek te düşünüyorum altına çizme de giyebilirim Yorumla Nolur555 +1 yıl Öyle daha güzel olur Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Şık zarif abartılı olmayan elbiseler giyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dedem vefat ettiği için çok açık giymek istemiyorum Yorumla
Candan2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay yok nişana olmaz bu kafe kombini bildiğin 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok sıradan geldi bana. Kloş bir etek gömlek çizme kombini daha sık olur bence
Çok basit kuzeninin düğünü için deri pantolon yerine etek giyersen olabilir
Ben kuzenimin sünnet düğününe şortla gitmiş insanım 😃 Zorla ayakkabı giymiştim...
Deri pantolonlardan vazgeçin n'olur bir de etek daha güzel olur böyle sıradan kalır
yok elimde var diye giymek istedim etek te düşünüyorum altına çizme de giyebilirim
Öyle daha güzel olur
Şık zarif abartılı olmayan elbiseler giyi
dedem vefat ettiği için çok açık giymek istemiyorum
Ay yok nişana olmaz bu kafe kombini bildiğin
Basit kaçar
Olur
Değil