Moda & Stil Çok beğendiğiniz bir kıyafetin farklı renklerini de satın alır mısınız? Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Çok beğendiğiniz bir kıyafetin farklı renklerini de satın alır mısınız?Selamünaleyküm KS ahalisi 💞çok şükür pazartesi de bitti Çok beğendiğiniz bir kıyafetin farklı renklerini de satın alır mısınız? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Almam 1 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Alıyorum ben 🥲 Zaten genelde sade giydiğim için daha iyi oluyo benim için farklı renk aynı model 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Her rengini değil ama bir kaç rengi eğer kıyafet çok iyiyse olabilir param makul ölçülerde ise, kıyafetin bedeli de tabii. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Basic bir parça ise farklı renklerini alıyorum, haricinde en beğendiğim rengini alırım genelde. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. A. s. evet alabilirim ama ben farklı modelleri tercih ederim aynı olmasındansa.. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Birini alabildik de ikisi kaldı 3 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
Yas35olcak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Kıyafet ayakkabı. Tek almadığım şey çanta. Çantayı hep aynı takmayı sevmem:) 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Beğendiğim renk harici almam. Eskiden yapmıştım ama 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet adlığım parçalar olduayakkabı, bazı bluzlerimin bir kaç rengi vardır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet ve aldım da. Genel de tshirtler için yapıyorum bunu. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beğendiysem alırım... 2 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu çantada yaparım, kıyafette yapmam. 😃 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Siyah gömlek ve beyaz gomlek 1 1 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Yarın giyicem beyaz gomlegimi ulan cok seviyorum aw Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayir ayni modelde en yakışanı secerim 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Hayır zaten tek renk giyiniyorum 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tekrara düşmekten nefret ederim😂 almam asla 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen ama sadece bir tane. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gerektiğinde 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Alırım 🙃🙃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Almam
Alıyorum ben 🥲
Zaten genelde sade giydiğim için daha iyi oluyo benim için farklı renk aynı model
Her rengini değil ama bir kaç rengi eğer kıyafet çok iyiyse olabilir param makul ölçülerde ise, kıyafetin bedeli de tabii.
Basic bir parça ise farklı renklerini alıyorum, haricinde en beğendiğim rengini alırım genelde.
A. s. evet alabilirim ama ben farklı modelleri tercih ederim aynı olmasındansa..
Birini alabildik de ikisi kaldı
😂😂
Kıyafet ayakkabı. Tek almadığım şey çanta. Çantayı hep aynı takmayı sevmem:)
Beğendiğim renk harici almam. Eskiden yapmıştım ama 🤦🏻♂️
evet adlığım parçalar oldu
ayakkabı, bazı bluzlerimin bir kaç rengi vardır
Evet ve aldım da. Genel de tshirtler için yapıyorum bunu.
Beğendiysem alırım...
Bunu çantada yaparım, kıyafette yapmam. 😃
Siyah gömlek ve beyaz gomlek
Yarın giyicem beyaz gomlegimi ulan cok seviyorum aw
Hayir ayni modelde en yakışanı secerim
Hayır zaten tek renk giyiniyorum
Tekrara düşmekten nefret ederim😂 almam asla
Dış giyim hariç yapıyorum
Param varsa 10 rengini alırım 🤗
Bazen ama sadece bir tane.
Genellikle alırım 😄
Alıyorum bazan