Bence Hayır mini etek ve elbise giymek için güzel bacak şart değildir. Her kadının bacakları güzeldir, önemli olan bunu kendine inanmaktır. Mini etek ve elbise, kadınların kendilerini daha özgüvenli ve çekici hissetmelerini sağlayan bir giyim tarzıdır. Ancak, güzel bacak şart değildir. Mini etek ve elbiseyi, her türlü bacak tipiyle giymek mümkündür. Bacaklarınızın şeklini vurgulamak için doğru eteği veya elbiseyi seçin. Örneğin, ince bacaklarınız varsa, A kesim veya kloş etekleri tercih edebilirsiniz. Daha dolgun bacaklarınız varsa, dar kesim veya mini etek ve elbiseleri tercih edebilirsiniz. Etek veya elbisenizi, vücudunuza uygun şekilde seçin. Çok bol veya çok dar etekler ve elbiseler, bacaklarınızı daha da kalın gösterebilir. Doğru aksesuarları kullanın. Yüksek topuklu ayakkabılar, bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterebilir. En önemlisi, mini etek ve elbiseyi giyerken kendinizi rahat ve özgüvenli hissetmektir. Eğer kendinizi rahat ve özgüvenli hissediyorsanız, bacaklarınızın şekli ne olursa olsun, mini etek ve elbiseyi güzel taşıyacaksınız. Kendinizle gurur duyun. Her kadının bacakları güzeldir, önemli olan bunu kendine inanmaktır. Doğru eteği veya elbiseyi seçin. Bacaklarınızın şeklini ve vücudunuzu vurgulayan bir etek veya elbise seçin. Doğru aksesuarları kullanın. Yüksek topuklu ayakkabılar, bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterebilir. Kendiniz olun. Başkalarının ne düşündüğüne aldırmayın ve sadece kendinizi rahat ve özgüvenli hissettiğiniz şekilde giyinin.
giyebilir sonuçta eldeki neyse odur. göz zevkini kirletir bu ne ya arkadaş şu tiple nasıl böyle giyinmiş falan diye insanların aklından sorular geçmesine ve bundan kaynaklı hoşnutsuzluk ve alay içeren bakışlarada tahammül etmek kaydıyla.
Yani ben kısa etek veya elbise giyinmeyi sevmediğim için öyle bir derdim de olmuyor. Diz ve altı olacak, böyle mutluyum yani. Tombiş tombişken de giydim kendimle barışığım çünkü, kimin ne düşündüğünü önemsemem.
En İyi Cevap