Mini etek giymek cesaret isteyen bir durumdur. Ayrıca pürüzsüz bacaklar haricinde mini etek giymenin bir sürü zorluğu vardır, eğer mini etek giyiyorsanız oturmasını kalkmasını bileceksiniz yoksa gün akşam olmaz her girdiğiniz ortamda firikik meraklılarının gözleri üzerinizden hiç eksik olmaz. :) #beyazorkidem😘
Mini etek giymek için pürüzsüz bacaklara mı sahip olmak gerekiyor?
Mini etek giymenin sadece hoşuna gittiği için giyildiğine inanmıyorum çünkü toplumda kimse ay ne güzel bir kızmış demez mini etek adı üstünde bacakları vb yerleri daha çok belli eden bir kıyafettir görenlerin dediğiniz gibi frikiklere dikkat etmesini sağlayan bir kıyafettir onu giyen kızın da dikkat çekmek için sığındığı bir kapı olarak görüyorum bir insan güzelse güzeldir orasını burasını göstererek güzel olunmaz, öyle giydiği zmaan kişiye değil kişinin bölgelerine bakarlar bu da etik değil
e kimse tüyleri belli, kıllı bir bacakla giymek istemez haliyle. he ince sarı tüylerin vardır, dibine gelip incelemediğin sürece göze gelmiyordur belli olmuyordur o zaman da giyilir tabi kimse bacağına zoom yapacak hali yok :) en kötü bir külotlu çorapla işi halledersin zaten ;)
Bence tüyleri almak gerekiyor sonuçta öyle sokağa çıkıyorsun. Yani ben öyle tüylerimi almadan değil mini etek giyerken normalde de gezmem. Yani mini etek giy ya da giyme bence her zaman bir kızın böyle şeylere dikkat etmesi lazım. Ve ayrıca oturma şekli kalkış şekli de aynı şekilde çok önemli...
Eğer güzel bir görüntü elde etmek istiyorsak ki bu bizi iyi hissettirir. Kesinlikle etek giyerken unutulmaması gereken kurallardan biridir benim adıma. Biz kadınlar için kutsal bölgedir bacaklarımız. 🦊🌸
Evet, cesaret ister mini etek giymek. Ancak, şöyle bir durumlarda var, öncelikle çok estetik ve modern duruyor, sonra uzun boylu da gösteriyor bu kesin, ben seksiliğine bakmazsızın beğeniyorum açıkçası, elbette bu benim görüşüm.
hayır ama kotu bacagın olsa ne sen gostermek ıstersın nede dısardakıler hos karsılar bence bacagın guzel degılse gıymıyeceksın cunku sadece rezıl oluyosun
Bence tamamen ozguven ile alakali Hemen her kadin mini etek giymek denemek ister kimi bacaklarini begenmez kimi toplum baskisi kimi yakismaz diye korkar ama bence denemelisiniz :)
1 adet ggavvvat sevgili birazda sekeri hafif ve kisik ateste kizartiyoruz 15 dk kizarttiktan sonra ustune bikini ve jartiyeri sos olarak serpistirip ikrama geciyoruz yenmeye hazirsiniz afiyet olsun yiyenlere 😁😁😁
Bacakları aşırı kalın olup giyenler miğdemi bulandırıyor Gerçekten Mini etek giyicekseniz Hem Pürüzsüz Hem İnc Olsun Degilse Giymeyin Görüntü Kirliliği Kızlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla buz gibi hava kıllarımı alamam sıcak tutuyorlar akjajajaj erkekler neden üşümüyor sanıyorsunuz😎😎(şaka)
Pacak önemli ama mini eteği bol bol gininin bacaklarınıza güvenmiyorsanız siyah çorap giyinin sexiliğiniz artsın. Finalde ise bacakların pürüzsüzlüğü o kadarda önemli değil.
En İyi Cevaplar