Erkekler etraflarında gördükleri güzel ve seksi giyimli, bakımlı kadınlara bakarlar. Bu demektir ki eğer eşine güzel görünmek istiyorsan, dikkat edeceksin. Bir kere şu kıyafetle hiç bir cinsel çekiciliğin yok. Adam şikayetçi olmakta haklı. Beklentiler karşılanmıyor. Ama, "seni boşarım." ifadesi biraz ağır olmuş. Fakat benim burada asıl dikkatimi çeken, son güncellemedeki "beni dövdü." ifadesi. Bunun bir mazereti olmaz. Ben eşime bir tokat atsam, direk boşanır. Kesinlikle affı yok. Çok yanlış. Sen önce bu durumu düzeltmelisin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılboşanmak aklına gelmedi mi hiç? seksi giyinmiş kocan senin seksi giyinmeni hal edecek ne yapmış acaba? birde dövdü deyip suçu yorumdakilere atmaya çalışmışsın eğer kendine gram saygın varsa boşanır ayaklarının üstünde durursun bekara boşanmak kolay gibi aciz cümlelerin arkasına saklanma her şeyden önce sen bir insansın kim olursa olsun özgürlüğüne kısıtlama getiremez şunu yap bunu yap diyemez derse de hak ettiği cevabı ver
en azında dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evli değilim ama ben bile evde böyle dolaşmıyorum daha güzel giyiniyorum daha bakımlıyım o resimdeki ne öyle ya gözlerim kanadı resmen bence sen bunları at daha güzel seksi birşeyler giy mini etek olur şort falan olur hem rahat hem seksi giyinebilirsin yani. Kadın dediğin güzeldir zariftir bunları nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz anlamıyorum doğrusu.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye dövdü ki ne oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii ki haklı değil ama evde böyle giyinmek de garip. Benim dişiliğime asla yakışmaz bu giyim mesela. Giyemem asla. Hele ki kocam görecek... Neler neler giyerim ben onun için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Abla yaa , üstündekini yırtıp atasım geldi❤️😂Cidden o ne ya adam nasıl şey yapsın 😃. Üzerindekini yemek , temizlik yaparken kullan. Sonra da duş alıp , güzel kokular sür eşin gelince böyle kiyafetlerle dolaş. Aklını başından al ya , vücudun da çok seksi yakışır her şey. Hafif makyaj yap. Bende evliyim senin gibi dolaşmıyorum valla , sana atdıklarımdan giyiniyorum, hele bir çocuk ta var. Yazın adam orada burada görünce anla işte.. diliyle söylüyor aldatsa iyimi olur? Kocan için giymek zorundasın. Kadınsı görmek istiyor) İstersen trendyoldan bulup uygun fiyatlı atayım sana seksi şeyler🫂
318 Yorumla- +1 yıl
Helalll ❤️
- +1 yıl
Senin yaş kaç
- +1 yıl
Kanka fiziğin nasıl benim orantılı ama catlaklarim olduğu için giymiyorum
- +1 yıl
Kocana söyle boş yapmasın
Cevap sahibi+1 yıl@yagmur2296 kum saati gibi, omuzlarım küçük belim ince 75 b. Övülecek bir şeyim yok😅bu fotorofdakilar zayif olsada omuzları geniş, memeleri büyük olduğu için dolgun duruyor. Çatlakları boş ver giyin, sen öyle seversen kocan da öyle alışır öyle sever. İdeal diyiliz ya hiç birimiz. Penti modellerini yakınlaştır bak sitede hepsinde çatlak var.
Cevap sahibi+1 yıl@Professore 25
Cevap sahibi+1 yıl@akrep_1903 soruyu yazan ben değilim .
Cevap sahibi+1 yıl@neredeydiiinn 😘
- +1 yıl
Ay bilmiyorum çatlak olunca çok çirkin duruyor o yüzden yaz kış kapatirim bacaklarımı görmek istemem catlaklari
Cevap sahibi+1 yıl@yagmur2296 ben beyaz tenliyim bende de var , ince çizgiler , doğum yaptım , karnimda değilde bacağımda oluştu kilo alıp verdiğim için. ama takmıyorum güneşde yakından bakınca daha çok belli oluyor. Ama istediğimi giyinuyorum.🥰
- +1 yıl
Ne güzel keşke bende senin gibi takmasam ama duşta bile bakmamaya çalışıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@yagmur2296 hele birde göğsündeki çatlağı sevenler var, instada bir fenomen vardı , çatlaklarını kapatsaydın bari yazan takipçisine ben böyle seviyorum yazmışdı.😂
- +1 yıl
Ama o da ayıp ona ne ki catlaklarini kapatsaydin yazıyor hadsiz
- +1 yıl
Kanki ülenmeyip yazmışsın ya 😂 erken evlenme iyi bir şey mi peki 😂
- +1 yıl
Evet sen söylemesen fark etmeyecektim
Cevap sahibi+1 yıl@Professore boş vaktime denk geldin diyim.😂Ben 22 yaşında evlenirken , uni bitirip evlendum , çalışıyordum korona dönemine denk geldik işten de ayrıldım. Erkek eğer 25 26 27 yaşta evlenicekse. O yaşta birde çocuk yapmasınlar. Ben bile hala ergenlikten çıkamıyorum bu yaşımda bebeyemi bakıyım kendimemi kalıyprum bazen, allahdan eşim o kadar çok biliyorki , bazen ev işlerini bile benden çok biliyor yardımcı oluyor çok bana😂😂😂
- +1 yıl
Vay be 😂 nasi denk geldiniz ve tipleriniz nasi çok merak ettim 😂
Evde rahat olmak hepimizin hakkı tabiki ama bu şekilde değil böyle ucuz pijama ve ustlerle değil, çok şık ev kombinleri saten pijama takımları var. Şort ve mini etekle çok rahat ayrıca. Eşinin boşarım demesi saçma ama seninde evde böyle olup dışarıya çıkınca bakımlı olman etik değil. Çünkü erkekler dışarıda bakımlı gördükleri kadınları evde de böyle sanıyorlar, eşlerinden soğuyorlar. Bir kadının eşine özenmemeside başlı başına sorun. Kocama suslenmeyecemde kime süslenecem.
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bacı ne diyim
- +1 yıl
En iyi görüş bu olmalı bence doğru teşhis
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi giyinmezsen seni boşarım çok ağır bir söz olmuş. Boşamazsan adam değilsin derdim ben okadar damara baskı yapan bir cümle. Fakat simpson pijamasıda giymezsin be karseşim evliysen 12-13 yaşında çocuk gibi. Eşiniz daha zarif ve kibar ifade etse kendini, haklı gayet.
10 Yorumla
+1 yılhakli uzgunum 🤷🏻♀️ tabiki bu bir bosanma sebebi degil, sen de evde rahat olmak istiyor olabilirsin ama daha ozenli kiyafetlerle karsilayabilirsin kocani. altina o pijama altini giyecegine, sortlu bir pijama takimi giysen, sacini tatli bir topuz yapsan adam bambaska bakar sana. ben erkek olsam ben de karımı guzel ve ozel gormek isterdim, temizlik kiyafetleriyle degil.
10 Yorumla
+1 yılBirazdaha güzel giyime bilirsiniz bence boşanma olmaz da söyle. düşünün dışarıda kocaniz okadar bakımlı insani görüyor ve eve geliyor sizi boyle görüyor akli onlarda kalmaz mi ve dışarı çıkarken okadar hazirlanirsiniz güzel giyinizsiniz esinize karşı bakım yapmiyorsunuz yavaş yavaş soğur Eşiniz boyle durumda
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil dövdü sebep ne
+1 yılHaklı dıyen erkekde var ısın tuhafı kızda var sevgı bumu ya o haklı dıyen kızlarda kullanıp atılınca zırlıyorlar gun boyu hak edıyorlar gercı orası ayrı sevgı bu degıl boyle gıyınmek dıye bosamak nedır bu kadar ıncıtıcı bırsey soylemek nedır ınsan sevdıgı ıcın hos gıyınır ama daha guzel gıyınmezsem benı sevmez dıye degıl sevdıgı ıcın ıcınden gelır yoksa seven kısı sever ya bu kadar basıt olmayın kız erkek ıyıce batmıssınız
08 Yorumla- +1 yıl
Mıdemı bulandırma yuru gıt
- +1 yıl
Zorunamı gıttı dedıklerım gıtmıs bellıkı gıren gırmıs
- +1 yıl
Laf anlattıgım kısıye bak kendımden utandım basıt bır kısılkk kusura bakma gıdıyorum
Ablacım o adam boşanmak istiyorsa bilki evliliginiz cinsellik üzerine kurulu bak demiyorum çöpten çıkmış gibi giyin ya da hiç ilişkiye girmeyin arada onunda gönlünü yap ama adam eğer sırf bu yüzden boserim seni diyorsa o adamda sıkıntı vardır konuş derim
00 Yorumla
+1 yılYanı evde sürekli cici cici pijamalarla gezmek olmak ki... arada bir kaçamak yapıp surprizler yapmak lazım... adami şöyle işten gelmişken jartiyerle karşılamaktan falan bahsediyorum 😉😅🤦♀️
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar hakli disariya gelince seksi ol kocana gelince olma zaten bu mlet bu yüzden bu hale geldi kocasina degil disaridakilere olmaktan oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten çok itici yani ben evde gögüslerimi belli eden ince bir crop ve yapışan voleybol şortlarından giyiyorum. Farklı farklı gecelikler giyiyorum. Bazen sadece sütyen ve külotla geziyorum tahrik edeyim diye sende zerre aura yok
315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanga giy yatakta da böyle uyumuyorsun umarım adamın yanına böyle girme
Cevap sahibi+1 yılBen tangayla giriyorum yatağa kucağına oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılAz cilveli ol
- +1 yıl
Erkek bile olabilir 😂
Cevap sahibi+1 yılFiziği de yok ki
Cevap sahibi+1 yılÇözemedim hiç kadınsı değil
Cevap sahibi+1 yılErkek gibi geldi banada
- +1 yıl
Evli misin cidden sen 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet niye
- +1 yıl
Yaş kaç ki daha 😂
Cevap sahibi+1 yıl24
- +1 yıl
Normal o zaman
- +1 yıl
Yeni mi evliisin 😂
- +1 yıl
Normal soru soruyoduk apaçi gibi atladılar yine 😂
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkese açık mı? Paylaştığın soru gizli kalmaz ki.. üye olurken okuyun öyle üye olun..
Soruya gelecek olursak boşanmak istemiyorsan o pijamalarini at üzerinden00 Yorumla Değil bu erkekler kendini bi bok zanediyorlar canım carya bu erkekler ağızımı açtırmasın benim! Sen de ona deseydin benle kıyafet için mi eğledin? İstediğimi giyerim beni bu şekilde kabul etmiyorsan aileye kibarca bir baybay olur de ben olsam öyle derdim erkekler bi bok zanedip boş yapıyorla oysa amozon kadınların köleleriydiler bir zaman
00 Yorumla
+1 yılbari güzel güzel pijamalar giy ya bunlar ne böyle 😒
20 Yorumla
+1 yılYani sevgilimle şu an evli olmuş olsam evde böyle gezmezdim asla..
23 Yorumla- +1 yıl
Evlenince 6 ay sonra salacak örnek 😂
- +1 yıl
Aynen kanka
- +1 yıl
Öylee kanka 😂
+1 yılBosayacagina bikac kiyafet alsin da giy. Is bitirici olmayan erkeklerden nefrett🤮🤮
20 YorumlaSayın @KızlarSoruyor bu çocukları ve sorularını neden burada tutuyorsunuz hemen harekete geçmiyorsunuz
00 YorumlaNe alaka arkadaş yaa ne gerice bir düşünce bu insan nasıl rahatsa onu yapar zaten seksi olmak istersem sen demeden yaparım diye düşünemiyor adam
00 YorumlaBukadar basitmi ya boşamak bu seni sevmiyor seni seks oyuncağı olarak görüyor🤷😱
10 YorumlaModa & Stil konusunda 12,3b cevap paylaştı. Dışarıda seksi giyinip , evde paçoz gibiysen kocan sonuna kadar haklı 👋
20 Yorumla
+1 yılTatlım evde giy kocan geleceğinde daha kadınsı giyin böyle de olmaz ki şeker kız kendi gibi😅
10 Yorumla
+1 yılEşi olarak mı görüyor yoksa metresimi? onu çöz öncede sonra eşim dersin.
10 Yorumla
+1 yılErgen bu net yaş 18 anca. Tek kişilik yatak ve ergen odasından belli😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılValla adam haklı. üzerindeki kıyafet indirmek için tasarlanmıs sanki...
00 Yorumla
+1 yılYemeğine şap at.. uzun süre bu konuyu konuşmayacaktır... her aksam 20 gram🙄
02 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılcanıma minnet de sende canını çıkarana kadar seksi ol. Bundan daha eğlenceli ne olabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılTek kişilik yatakta nasıl yatıyosunuz ben onu merak ettim
03 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi olmak gerekir arada ki evde cinsellik mutluluk haz yasatmali ve aradaki iliskiyi guclendirmeli
00 Yorumla Boşasın bence. O değil sen hak ediyosun bu mukafatı. Tişörtüne de bayıldım asdfsdd
00 Yorumla
+1 yılPlajda yürüyüşe çıkar gibi de giyinme şimdi yani bu ne fotoğraftaki 😂
00 Yorumla
+1 yılSana kişi olarak değil meta olarak baktığının kanitidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler ne kadar efendi olsa da karısının kendisine karşı o.. Ruspu gibi davranmasını ister ve sever, giyim olarak ta cilve olarakta
00 YorumlaModa & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Bence haklı ama boşarım lafı sanki sevgisi yok fiziğine önem veriyor anlamında.
00 YorumlaYa Bi zahmet de böyle olmayın biraz daha hoş kıyafetler giyin evde olsanız bile
00 Yorumla
+1 yılOna deki s. G 💩 çuvalı koca g lü kıl yumağı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılevde rahat edemiyorsanız, bu sürdürülebilir bir durum değil bana göre
00 Yorumla Tişört değilde o alta giydiğin bana gecelikten daha Seksi geliyor ya.
00 Yorumla
+1 yıla a ne varmış üstünde. gaye güzel. görebilen için çok ta seksy görünüyorsun.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılfazla doğal ev hlai fazla salaş boşanmaz ama bunları giydirmezdim :))))
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan biraz sert konuşmuş ama açıkçası bende evde eşimin böyle gezmesini istemezdim, ( 24 saat sonra soruyu, silersen fotoğraf falan her şey yok olur )
00 Yorumla Soru bana trol gibi geldi ama herneyse cevaplim sen kendine bu şekilde nasil bakiyosun aynada ya?
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂😂
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu gidişle adaminkini cımbızla çekeceksin içine gocecek artik
02 Yorumla
Soran+1 yılbence böyle de seksiyim ama o göremiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke boşarım demeseydi ama kadınlar olarak evet erkekler göz ve mide ile etkilebiliriz sadece
00 YorumlaKırıcı konuşmuş orası ayrı da Paçalı güvercin gibi de giyinme be dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyen erkeklerde çizgili pijamalarını giyip öyle çıkıyor karşımıza
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocan tam bir odun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan ne cesur erkekler var helal olsun kural koyabiliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana kalırsa gündelik yaşamda nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli bence gayet normal
00 Yorumla
+1 yılYani boşanma ağır olurda başka cezalar olabilir 😅😅
00 YorumlaAdam istiyorsa sende arada giyin canım ne var bunda
00 YorumlaBoşamak değil de biraz istediklerini yapsan senin için iyi olur yoksa başka yerde arar istediğini
13 Yorumla
Soran+1 yılKendi kaybeder
Sen boşa o adamı o korkmadan seni boşarım diyorsa yüz üstü bırakmak sana düşer
20 Yorumlaasla haklı değil, seninle sırf sen olduğun icin seni sevdiği icin evlenmemis gibi kalkmış boşarım demis
00 Yorumla
+1 yılBakımsız kendini salmıssan adam haklı
40 YorumlaBiraz güzel giyine bildirsin bence. Biraz cilveli ol ://
00 YorumlaEvde doğal takılmak gerek hep seksi olmaz kocan yaşı kaçtır bu arada
00 YorumlaLibido öldü resmen asddjdk
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılDaha etkileyici giyinebilirsin 😅
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle de gezmezsin bee
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHaksız mağra adamı kendine baksın
10 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne