Ağır kaçıyor gibi kardeşim bana. Ev arkadaşım aksini düşünüyor al diyor hep bana da bu modeli gösterdi ve bir de Teoman'ın giydiği modeli. Ben sportif hafif olan sade şeyleri seviyorum.
Yakışır ama bir tavsiye vereyim eğer alacaksan normal bedeninden 1 beden büyük al ki üstüne tam oturmasin bol durunca daha hoş durur ama burada boldan kastım çuval değil he 😄 önü açık kullanırsan daha hoş durur ancak önünü açık kullanacaksam ne yapayım da diyebilirsin
Ben bir şey alır iken kendime sorular soruyorum mesela gerçekten buna şu an ihtiyacım var mı? Alırsam kaç kere kullanicam? Bana aldığım şey ne katacak gibi. Bunu diyet yaparken bile uyguluyorum o zaman abur cubur falan da tüketimiyor insan hsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Deri ceketin altında siyah pantolon giy mavi değil ve önü açık dursun bence daha estetik gözüküyor
Alabilirsin kardeşim. Deri çeketleri sevemedim bir türlü. 🤔
Niye ki abi
Ağır kaçıyor gibi kardeşim bana. Ev arkadaşım aksini düşünüyor al diyor hep bana da bu modeli gösterdi ve bir de Teoman'ın giydiği modeli. Ben sportif hafif olan sade şeyleri seviyorum.
Doğrudur benim arkadaşlarımda pek sevmiyor deri ceket 😄
Sana yakışır kardeşim ayıpsın.
Bende denemelik alırım belki. 😃
Gecen güzel olsun...
Güle güle kullan şimdiden.
Ben giyiyorum normalde abi 😃 sende bir dene
Deri ceket dediğin düz olur, bunlarda çok fermuar düğme var
Güzelmiş ceket seninkiyle farklı ama bu kemerli
Eğer ki sık kullanıyorsan alabilirsin
giyidigim ile benzer mi
Yaka kısmı benzer ancak bakınca sanki kumaş farkı var o yüzden birebir durmuyor
Alsam canım olmam değil mi kdkf
Bence al gitsin. Güzel duruyor hem de derisi mat renk o yüzden daha hoş duruyor
Tamam alayım bari
2 dakikada ürünün satışını yaptım be jdjs
Dkfkf yok zaten alacaktım
Şimdi öyle mi oldu 🙄😄
Ya aynısı gibi duruyor laf ederler diye dedim
Hiç sevmediğim lafı söyledin şu an. Bırak kim ne derse desin ya önemli olan senin ne dediğin sevdiysen çuval giysen de kimseyi ilgilendirmez
Yakışır mı acaba bana sjjd
Yakışır ama bir tavsiye vereyim eğer alacaksan normal bedeninden 1 beden büyük al ki üstüne tam oturmasin bol durunca daha hoş durur ama burada boldan kastım çuval değil he 😄 önü açık kullanırsan daha hoş durur ancak önünü açık kullanacaksam ne yapayım da diyebilirsin
Kasları belli etmesin
Kaslar belli olsun diye mi dar giyiliyor😄
Giyenler o yüzden giyiyor dkfkf
Bak bunu öğrenmiş oldum sendeki amaçta demek ki oymuş jsjs
Ben bol seviyorum dar giymem ki bol alırım alırsam
Koyduğun fotoğrafta dardı ondan dedim
Dar değil normalde ben çok şiştim eski mont o
He o zaman tamamdır
Öyle neyse alayım botla falan güzel durur
Daha alamadın mi hshs
Yarın dkdk
Yarına kadar 10 kere kararın değişir gibi ama neyse hsjd
Dkkdkd param olursa alırım
Pahalı kdjc
Ahahah benim taktiği uygula gerek yoksa alma hshssj
Senin taktik ne fjfj
Ben bir şey alır iken kendime sorular soruyorum mesela gerçekten buna şu an ihtiyacım var mı? Alırsam kaç kere kullanicam? Bana aldığım şey ne katacak gibi. Bunu diyet yaparken bile uyguluyorum o zaman abur cubur falan da tüketimiyor insan hsjs
İhtiyacım yok djjdf güzel diye alacaktım
O zaman alma işte hdhd zaten bu soruları sorup cevap verene kadar insan o şeyden sıkılıyor 😄
Sıkılmadım ben djdj
Bence sen bunun yerine işine yarayacak ve gerekli olan bir şey al daha mantıklı değil mi? şu an pazarladigim maldan ben ikna olamadım shjsjs
Ne alayım jdjc
Yok sen illa para harcayacaksin hdjs
Yok be almam bir şey
Kitap al. Ona harcanan paraya hiç acimiyorum😄
Kitap sevmiyorum
O zaman bilemem
neyse bakalım almam gibi
Aman mutlu olacaksan al gitsin. Zaten mutlu eden az şey var en azından sen kendini mutlu etmiş olursun öyle bak. Yine de karar senin
Ben mutlu olmuyorum hiçbir şeyden öyle güzel gördüm diye alayım dedim ama pahalı
Niye hiçbir şeyden mutlu olmuyorsun? Bir sıkıntı mı var
Sıkıntı dolu
Anlatmak ister misin?
Anlatayımda burada anlatmam
Feminen duruyor sevmedim
ben sevdim ama sağol yinede
Al bence
Aynısı durmuyor değşl mi
çok güzel bende alacağım böyle bişey
Mantıksız
Alabilirsin