Moda & Stil Benzer bir ceketim var ama bu ceketi de almalı mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Alayım mı almayayım mı karar verin Benzer bir ceketim var ama bu ceketi de almalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Al bence yakışır kardo 0 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yünlü seninki çok deri ceket gibi değil ama üstteki tam deri ceket 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Alayım mı Yorumla NalinnNurr +1 yıl Keyfin ve kahyası Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl benzeri varsa alma boşuna, daha farklı bir şey al. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fotoya bak benzer mi Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl benzeri demişsin başlıkta, sendeki daha iyi.bence alma, yine de sen bilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Foto attım bakmanız için boşuna mı koydum Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl aaa! alma diyorum kardeşim, Allah Allah. Yorumla Soran +1 yıl Tamam dmjf Yorumla
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aslında hemen hemen aynı ama sen bilirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Değil gibi bilemedim Yorumla melek343 +1 yıl Yaka kısmı farklı. Bir de sanırım seninkinin içi yünlü gibi. Yanlış da görmüş olabilirim. Öbür montun içinde astar var sadece. Paran varsa al. :') Yorumla Soran +1 yıl Varda gereksiz param gitmesin sjjd Yorumla melek343 +1 yıl 😃 assasasadad benim de kafam karıştı Yorumla Soran +1 yıl Ne yapim rkfk Yorumla melek343 +1 yıl Pası bana atma 😃sen bilirsin işini 😌 Yorumla Soran +1 yıl Sana attım djdj Yorumla
_Kirikkalplerduragi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Al kesinlikle çok seksi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yakışır mı bana Yorumla _Kirikkalplerduragi +1 yıl Evet yakışır Yorumla Soran +1 yıl Alayım o zaman😄 Yorumla
nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Fazlasina gerek yok alma :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla nhgtkjh +1 yıl Evde hep bosuna yer kapliyor Yorumla Soran +1 yıl Pekğ Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hemen al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Para ver 😂 Yorumla Nerdeyimlaben4 +1 yıl Veriyim Yorumla Soran +1 yıl IBAN atayım djd Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Alma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla dynamiteee +1 yıl Beğenmedim de zaten aynısından varmış Yorumla
Benmisorayım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gerek yokmus 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Benmisorayım +1 yıl Yani bir benzeri var zaten o yüzden dedim ama çok beğendiysen al Yorumla Soran +1 yıl Begendimde kararsızım skdı Yorumla
mechul0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Al bence. 0 2 Yorumla mechul0101 +1 yıl Al. Yorumla Soran +1 yıl Tamam dndj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Al bence yakışır kardo
Yünlü seninki çok deri ceket gibi değil ama üstteki tam deri ceket
Alayım mı
Keyfin ve kahyası
Peki
benzeri varsa alma boşuna, daha farklı bir şey al.
Fotoya bak benzer mi
benzeri demişsin başlıkta, sendeki daha iyi.
bence alma, yine de sen bilirsin.
Foto attım bakmanız için boşuna mı koydum
aaa! alma diyorum kardeşim, Allah Allah.
Tamam dmjf
Aslında hemen hemen aynı ama sen bilirsin
Değil gibi bilemedim
Yaka kısmı farklı. Bir de sanırım seninkinin içi yünlü gibi. Yanlış da görmüş olabilirim. Öbür montun içinde astar var sadece.
Paran varsa al. :')
Varda gereksiz param gitmesin sjjd
😃 assasasadad benim de kafam karıştı
Ne yapim rkfk
Pası bana atma 😃sen bilirsin işini 😌
Sana attım djdj
Al kesinlikle çok seksi
Yakışır mı bana
Evet yakışır
Alayım o zaman😄
Fazlasina gerek yok alma :)
Niye ki