Görüşlerinizi bekliyorum KScanlar :)

İki cinsiyette de azaltır
Erkekte azaltır, kadında azaltmaz
Kadında azaltır, erkekte azaltmaz
İki cinsiyette de azaltmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görüşlerinizi bekliyorum KScanlar :)
Kadını çekici ve arzulatici gösteriyor bordo renkli kemik çerçeveli gözlükler. Ama erkekte bir numarası yok. 25 yıldır gözlük kullanan birisi olarak söylüyorum bunu 🤪
Sen gözlük kullanıyor musun?
Evet kullanıyorum
Kemik çerçeveli bordo renkli mi
İnce yuvarlak çerçeve
Yaş aralığın doğru mu peki senin
Evet
34 bedenli misin peki sen 😀
Öyle mi
Pist
numaralı miyop gözlüklerim ile görüş paylaşan ben 😂
Ben de gözlük takıyorum dert ortağıyız :)
ben evde hep gözlükleyim
Cevap
35Cevap
İki cinsiyette de azaltmaz diyorum
Bu sorunun cevabı, kişinin kişisel tercihlerine ve bakış açısına bağlıdır. Bazı insanlar, numaralı gözlük takmanın çekiciliği azalttığını düşünebilirken, bazıları ise numaralı gözlüğün bir kişinin kişiliğini yansıttığına ve çekiciliğine katkıda bulunduğuna inanabilir. Araştırmalar, numaralı gözlük takmanın çekiciliği azalttığına dair herhangi bir kanıt olmadığını göstermektedir. Hatta bazı araştırmalar, numaralı gözlük takmanın çekiciliği artırabileceğini bile göstermektedir. Numaralı gözlüğün çekiciliği azalttığına dair yaygın bir inanış, gözlüklerin yüz ifadesini gizlediğidir. Ancak, bu inanış doğru değildir. Numaralı gözlükler, yüz ifadesini gizlemek yerine, yüz ifadesini daha belirgin hale getirebilir.
Kişiye göre değişir bana gözlük yakışmıyor mesela olgun gösteriyor birde ezik amerika liselerindeki zorbalık gören ezik bir tipe benziyorum ama abimide çok çekici gösteriyor
Kişinin yüzüne yakışan estetik çerçeveli gözlükler var. Seven zaten iki türlü de çekici bulur. Bazı insanlar numarasız süs gözlüğü takıyorlar hatta.
Kadınlarda pek sevmiyorum ya. Erkeklerde ise vücudu da kötüyse yakışmıyor..
Bu tip gözlük azaltmıyor
Yani büyük, yuvarlak ve ince çerçeveli
Sekreteri çağrıştırıyor diye olduğunu düşünüyorum
Tipine yakışan bir çerçeve ile çok güzel durabiliyor, ekstra çekicilik katıyor ama yanlış çerçeve azaltabilir.
azaltmaz bi ara gözlüklü erkeklere takmıştım hatta🤦🏻♀️
Sonra ne oldu 😃
Kadınlara bazen çok yakışıyor tatlı bişey oluyor lar
Net cevap veremeyiz. Kiminin güzelliğine güzellik katıyor kimine hiç yakışmıyor
Ben güzel bir gözlüğün çekiciliği arttırdığını düşünüyorum.
Bence bazı kadınlara çok yakışıyor ve çok seksi buluyorum.
Aksine ben kadında gözlük, diş teli, bel zinciri vs gibi aksesuarları çok çekici buluyorum
İlk seçenek
Ben numarasız takma taraftarıyım
Kendimce
Gözlük (kemikli) eşliğinde kıpkırmızı ruj/oje , ilk üç düğmesi açık beyaz gömlek siyah-kırmızı-sütyensiz , siyah mini , 20 cm (öhöm) ince topuklu öfffffff nasıl da itici çünkü gözlüğü var asdf
Ee sen bildiğin seksiliğin formülünü yazmışsın da 20 cm ince topuklu ne, haha, deve veya zürafa gibi erkeklerle güreşe mi çıkartacaksın? (:
{ Tabii bazı kadınlarda başka aksesuarlar eklesen bile itici durabilir. )
Yok daha memeler 🤪
gözlüğün şekli ve çerçevesi yakışıyorsa bazılarında seksi bile duruyor.
Asla öyle değil gözlüğe aşık alan olsaydı gözlükçüler aşkın kitabını yazardi
Gözlüklü kadınlar daha seksi oluyor bu kesin :)
Gözlük en tipsiz insanı bile çekici yapabilir, ki kaç kere tanık oldum hakkaten.
Azaltmaz, Tam tersi Tatlı filan yapar.
En İyi Cevap