Moda & Stil 2 ay Siz hangi spor ayakkabıyı seçersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bunu aldım ama diğerine karar veremiyorum sizce hangisi Adidas Adidas (2) Puma Tommy Converse Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz hangi spor ayakkabıyı seçersiniz? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
jelibontasakli1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Ben bilekte ayakkabı giymem ama içlerinde en güzeli Tommy 0 0 Yorumla
Horus_Nefertem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Hiç biri zevkime uymuyor ama aldıysan güle güle kullan 0 1 Yorumla Soran 2 ay Giyim tarzım böyle de karar veremedim işte Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Böyle ayakkabıları giymem ama aldığın güzeldir güle güle giy 0 0 Yorumla
Mademoiselle_Noir Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Adidas superstar modeline bi bak derim, seçtiğin modeller ayağı çok büyük gösterir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Puma tercihim olur 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 12,6b cevap paylaştı. Sondakini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben bilekte ayakkabı giymem ama içlerinde en güzeli Tommy
Hiç biri zevkime uymuyor ama aldıysan güle güle kullan
Giyim tarzım böyle de karar veremedim işte
Böyle ayakkabıları giymem ama aldığın güzeldir güle güle giy
Adidas superstar modeline bi bak derim, seçtiğin modeller ayağı çok büyük gösterir
Conversenin her rengini alasım var 😍
Hiçbirini sevmedim
Bunların arasından ilk sıra
Adidas ama baska modeli
hepsi kötü ama en az kötüsü puma
Puma tercihim olur
Converse
Sondakini
İlk adidas iyidir
Adidas
Hiç biri