Moda & Stil Bu yeşil ve sarı elbiseden hangisi daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben yeşili beğendim Yeni Evli olan Genç bir Akrabama Hediye etmeyi düşünüyorum Sarı elbise Yeşil elbise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yeşil ve sarı elbiseden hangisi daha güzel? Cevapla Hediye Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Yeşil elbise 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeşil daha güzel ama yırtmacı çok fazla geldi bana. 😄 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeşilin yırtmacı çok değilmi ? Sarının farklı renklerine bakılabilir. 1 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sarı çok cırtlak geldi bana. Yeşil hem modeliyle hem rengiyle daha ağır ve hoş. 1 0 Yorumla
Cr7ronaldo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sarı renk olarak daha güzel ama, yakısma anlamında yeşil daha estetik 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeşilin modeli çok güzelmiş ama farklı bir rengi olsa daha güzel olurmuş 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl o sari nedir öyle ya paketimi bile paketlemem o renk ile 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Hediye olarak abiye mi? 🙄İlk defa duyuyorum ama yeşil daha güzel evet. 0 0 Yorumla
hshdkabxls Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl O yeşilin kırmızısı çok güzel olurdu birde beyaz tenliysen 👌🏻 0 0 Yorumla
LilithMinaj Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Sarının rengi çok göze batıyor. Yeşil daha asil 0 0 Yorumla
takilmacaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl sari yumurta sarisina benzio yesil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa cidden... Yorumla takilmacaxx +1 yıl yanlislikla patlatmisimda akmis gibi dusundum gorunce zbxndnxmxmnxmxmdmdmd Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeşilin sol kol detayı olmasa daha iyi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. kesinlikle sarı 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı. Yeşil çok hoş 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. yeşili güzel tabi giyeceğin yere göre değişir 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Yeşil 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Giyebilirse yeşil 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Sarı daha güzel 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Yeşil elbise 0 0 Yorumla
Balkan2016 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sevişmek istiyorum 0 2 Yorumla zeynepaydas +1 yıl SLLDSLDLELDLWLDLWLEWL Yorumla Soran +1 yıl Alakasız Cinsel Cevap... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yeşil elbise
Yeşil daha güzel ama yırtmacı çok fazla geldi bana. 😄
Yeşilin yırtmacı çok değilmi ? Sarının farklı renklerine bakılabilir.
Sarı çok cırtlak geldi bana. Yeşil hem modeliyle hem rengiyle daha ağır ve hoş.
Sarı renk olarak daha güzel ama, yakısma anlamında yeşil daha estetik
Yeşilin modeli çok güzelmiş ama farklı bir rengi olsa daha güzel olurmuş
o sari nedir öyle ya paketimi bile paketlemem o renk ile
Hediye olarak abiye mi? 🙄
İlk defa duyuyorum ama yeşil daha güzel evet.
O yeşilin kırmızısı çok güzel olurdu birde beyaz tenliysen 👌🏻
Sarının rengi çok göze batıyor. Yeşil daha asil
sari yumurta sarisina benzio yesil
Aaa cidden...
yanlislikla patlatmisimda akmis gibi dusundum gorunce zbxndnxmxmnxmxmdmdmd
Yeşilin sol kol detayı olmasa daha iyi
kesinlikle sarı
Yeşil daha güzel bence
İkiside olmamış
Yeşil elbise daha iyi.
Yeşil çok hoş
yeşili güzel tabi giyeceğin yere göre değişir