Kullananlara saygım sonsuz ama ben bunları bedava verseler bile almam kullanmam hele şu toka o kadar saçma sapan bir şey ki sırf moda oldu diye herkes alıyor takıyor midem bulandi heryerde görmekten
Moda olan ama asla kullanmam dediğiniz bir şey var mı?
O ayakkabı markasını zaten kendime hiç yakıştıramadım. Ayaklarım uzundur, hepten uzun gösteriyor.
O tokaları severim. Deri pantolon da çok severim.
Tayt pek tercih ettiğim bir şey değil. Evde giyiyorum ama dışarıda giymem. Cidden hemcinsim bazen anlamıyorum. Resmen şeyleri belli oluyor üstüne de kısa bir şey giyiyorlar da. Hadi beli uzun bir şey giyseler neyse...
Fileli çorap da pek tercihim değildir. Hiç giymedim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Evet çocuklarda bile görüyorum ama asla yakışmıyor gençler genç olarak çocuklar çocuk olarak takılmalı ben bu tokanın daha değişiğini gördüm BİM de sonra internette paylaşılmaya başladı alıcam ama moda diye değil gerçekten hoşuma gitti çok hoş ama saçım uzayınca alıcam şimdi alsam napcam saçım doğru dürüst toplanmadıktan sonra acil olan ihtiyaçlarımı karşılarım kışlık mont bot gibi saçım uzayasıya
Tayt , kısa paça pantolon , aşırı dar pantolon ve çok salaş giyim istediği kadar moda olsun giymem ben 🙄 o converse i giymem diyeni ülkeden atmak lazım 🤣
Lotus tokaları harbi ne gereksiz ya.. delikli bluzları görmekten de sıkıldım bu ara. Beyaz cizme bot.. geliyor hissediyorum. Zaradaki o deri ceket… Herkes aldı be kardesim deri ceketten sogudum
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden ya o delikli bluz hele o herkeste var alacağımız varsa almayız yani belediye dağıtıyor gibi
Toka hariç diğerlerini ben de kullanmam bana göre hiç güzel değiller toka moda olmasa da alırım kullanırım çünkü hoş ve güzel hayatımda herhangi bir şey sırf moda diye almadım hiçbir zaman
Bu arada sadece deri pantolon değil deri ceketleri de hiç sevmem nude makyajı da hiç sevmem abartı makyajı da hiç sevmem o kadar moda oldu bunlar ama asla kullanmadım/yapmadım çünkü gerçekten çok çirkin 🤮 giyenlere/yapanlara saygı duyuyorum ama bana göre çok kötüler