Moda & Stil Asla giymem dediğiniz şey nedir? berattttdd Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Asla giymem dediğiniz kıyafet nedir Güncellemeler+1 yıl Hadi görelim Asla giymem dediğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Crop giymezdim yakışmadığından değil hani 😂 bunlar zaten gusulsüz dolaşıyolar sokakta arkadaş ne malzeme veriyosunuz anlamıyorum 😂😂 0 1 Yorumla berattttdd +1 yıl Güzel bir düşünce Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boğazlı kazaklar atkı ve boyunluk 1 3 Yorumla berattttdd +1 yıl Boyun kısmının açık mı olması lazım Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Evet Yorumla berattttdd +1 yıl Anladım Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl KS nin koydugu resimdekiler 1 1 Yorumla berattttdd +1 yıl Agagaga Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Crop tarzı şeyler bana göre değil.. 0 1 Yorumla berattttdd +1 yıl Neden peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an aklıma gelmedi bsi 🤷🏻♀️ 0 3 Yorumla berattttdd +1 yıl Herseyi giyersin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suanlik aklıma bsi gelmedi giymem diyecegm. Yorum yapan olursa veya aklıma bsi gelirse yorumumu guncellerm Yorumla berattttdd +1 yıl Homm tamam. bakalim Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Tüllü kilot 1 1 Yorumla berattttdd +1 yıl Neden Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl tayt 0 3 Yorumla berattttdd +1 yıl Neden peki Yorumla Mrs_Onigiri +1 yıl Basit, rüküş, sakil Yorumla berattttdd +1 yıl Himm Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Giymem demem 🤣 0 8 Yorumla berattttdd +1 yıl Ne dersin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hiç bir şey 😂Çünkü başıma gelir falan 😂 Yorumla berattttdd +1 yıl Sevmediğin diyelim o zaman Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aynen aynen 😂 Yorumla berattttdd +1 yıl Sevmediğin ney pki Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Onuda giymeseydin dedirtecek şeyleri sevmem Yorumla berattttdd +1 yıl Alla alla Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tesettür 0 9 Yorumla berattttdd +1 yıl Himm neden ki çok mu açık giyiniyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, kapalıyım. Annem zorluyor. Tesettür rahatsız edici ve mantıksız bu yüzden imkanım olsa giymem Yorumla berattttdd +1 yıl Himm anladım Yorumla berattttdd +1 yıl Birkaç soru sorabilir miyim bunun ile alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla berattttdd +1 yıl Buradan değil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden? Burdan sor sonra silerim ya da sen sil yorumumu Yorumla berattttdd +1 yıl Yok knk ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çorap 0 4 Yorumla berattttdd +1 yıl Ne giyiyorsun onun yerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayağım çıplak oluyor Yorumla berattttdd +1 yıl Borsey sorucam ama buradan sormasa olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla
Yazgikoc1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Nike pro tayt 0 3 Yorumla berattttdd +1 yıl Neden çoğu kişi bunu giymiyor Yorumla Yazgikoc1905 +1 yıl Aşırı pick me duruyo Yorumla berattttdd +1 yıl Himm anladım Yorumla
acelysqw Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Nike pro tayt 0 3 Yorumla berattttdd +1 yıl Neden Yorumla acelysqw +1 yıl Sence Yorumla berattttdd +1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Crop giymezdim yakışmadığından değil hani 😂 bunlar zaten gusulsüz dolaşıyolar sokakta arkadaş ne malzeme veriyosunuz anlamıyorum 😂😂
Güzel bir düşünce
Boğazlı kazaklar atkı ve boyunluk
Boyun kısmının açık mı olması lazım
Evet
Anladım
KS nin koydugu resimdekiler
Agagaga
Crop tarzı şeyler bana göre değil..
Neden peki
şu an aklıma gelmedi bsi 🤷🏻♀️
Herseyi giyersin yani
Suanlik aklıma bsi gelmedi giymem diyecegm. Yorum yapan olursa veya aklıma bsi gelirse yorumumu guncellerm
Homm tamam. bakalim
Tüllü kilot
Neden
tayt
Neden peki
Basit, rüküş, sakil
Himm
Giymem demem 🤣
Ne dersin
Hiç bir şey 😂
Çünkü başıma gelir falan 😂
Sevmediğin diyelim o zaman
Aynen aynen 😂
Sevmediğin ney pki
Onuda giymeseydin dedirtecek şeyleri sevmem
Alla alla
Aynen
Tesettür
Himm neden ki çok mu açık giyiniyorsun
Hayır, kapalıyım. Annem zorluyor. Tesettür rahatsız edici ve mantıksız bu yüzden imkanım olsa giymem
Himm anladım
Birkaç soru sorabilir miyim bunun ile alakalı
Evet
Buradan değil ama
Neden? Burdan sor sonra silerim ya da sen sil yorumumu
Yok knk ya
Ok
Çorap
Ne giyiyorsun onun yerine
Ayağım çıplak oluyor
Borsey sorucam ama buradan sormasa olur mu
Sor