Arkadaşlar hangi markayı öneriyorsunuz veya kullanıyorsunuz?
Altınyıldız Classics
D'S Damat
Hatemoğlu
Kığılı
Sarar
Pierre Cardin
Ramsey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar hangi markayı öneriyorsunuz veya kullanıyorsunuz?
Markalar Kaliteyi çok değiştirmiyorlar yani markaların asıl işi tarz yani hepsinin kendine özel bir tarzı var özel stiller özel renkler özel Desenler ortaya çıkartıyorlar kendilerine göre takım elbise de kalite ile ilgili kısım kumaşın kalitesinde değişir o da her markada aynı kalitede kumaş benzer kaliteli kumaş bulunabilir o yüzden etiket değerlerini inceleyeceksin ve tarzına bakacaksın E tabi bir de fiyatına bakacaksın hoşuna giden ters kaliteli etiket değerleri ve uygun fiyat bulduğun yerde yapıştıracaksın
Hatemoğlu da güzel, Damat da ama Altınyıldız seçilmiş hep kalitesi bunlara göre düşük ama fiyat bazında daha iyi
Cevap
33Cevap
hep erkolarmı bilmediği soruya yorum yapacak bu defada ben yapayım diyip geldim😂 zerre fikrim yok😂
Bayan olduğum için bu konuya pek hakim değilim açıkçası
Ama bir tercih yapmak zorunda olsaydım Altınyıldız Classics tercih ederdim
Kıyaslama hatalı klasmanlar farklı ramsey en en en pahalısı mesela en iyisi o kadar paran varsa o.
Altınyıldız ve kıgılı iyi ama keşke model üstünde görseydik daha iyi olurdu böyle hepsi aynı fark eden yok
Listede yok maalesef...
Ramsey tabi ki, diğerleri ile karşılaştırılamaz bile. Ramsey Zero Weight tavsiye ederim.
Şimdi kullanmıyorum ama xper sorusu sen kumaşlarını incele en iyi yöntem o😅
Artık her markanın kaliteli ürünü ve orta sınıfı var. Ona bakarak alabilirsin.
Bir erkek olmadığım için bilemiyorum hepsi aynı değil mi😁😂😂
hiç alıp giydin mi deseniz yok tabi, bit pazarları sağolsunn:)
Altınyıldız Classics d
Süvari nasıl olmaz bu listede
Kiğılı yerine keşke onu koysaydın. Kiğılı alan insanların bu anketlerde işi olmaz sanırsam 😃
Kiğılı Pierre cardin vakko nün italyan kesimleri çok sik
Ds damat ve Ramsey giydim beğeniyorum model ve kalıplarını
Ramsey'in zincirli takım elbisesi çok hoş.
Ramsey güzel ve kaliteli
Sayılıdır takım giydiğim.
Kiğılı ve Sarar en iyileri bana göre
Yorumlariyi okiyim haber ederim cjdbdhss
Benim takım elbiseler Süvariden
En İyi Cevaplar