Sizce en iyi giyim markaları hangisi? Bir elbise aşığı olarak şöyle de sorabilirim. En iyi elbise markaları nelerdir?Lacoste u öneriyor herkes ama ben orada pek bir şey göremedim? Sizin sürekli alışveriş yaptığınız memnun kaldığınız markalar var mı? En iyi giyim markası nedir?En iyi giyim markaları
Aslına bakarsanız en iyi giyim markası diye bir şey yoktur, kişisel olarak en iyi ve favori markalar vardır. Birinin en sevdiği markanın mağazasına bir başkası adımını atmaz mesela, bu işler zevk meselesi. Ancak özellikler en iyi elbise markaları neler diye sorduğun için bu konuda bazı önerilerde bulunmak istiyorum.
En iyi moda ve giyim markaları
Zara
En popüler hazır giyim markalarından Zara'nın bu kadar popüler olmasının bazı sebepleri var. Dünyada son moda olan her trendi anında çok çeşit ile bulmanın mümkün olduğu Zara, kaliteyi de vaat ediyor. Özellikle etiketlerinde "Made In Turkey" yazan Türkiye üretimi parçaları oldukça kaliteli. Sezon modası elbiseleri kolayca bulabiliyorsunuz.
Mango
En iyi giyim markaları denince akla gelen ilk isimlerden biri de Mango. Zamansız bir moda anlayışını son moda ile harmanlayan markanın kıyafetlerini uzun yıllar boyunca giyebilirsiniz. İndirim dönemlerinde hayli avantajlı olan Mango'da özellikle çanta ve ayakkabılar, aksesuarlar beğeniliyor.
Mudo
Kaliteli ürünleriyle bilinen Mudo, son modayı takip etmek yerine kendine has bir tarzı olanların favori markası. Elbiseleri, gömlekleri, kazakları ile ünlü olan Mudo'nun ürünlerini sevenler başka markalara pek yüz vermiyor.
fast fashionın ünlü markalarından birinde çalışıyorum. (aklınıza zara koton mavi gibi markalar gelebilir..) Sizin lacoste dan 200tl ye aldığınız tshirtleri biz 10tl ye ürettiriyoruz. En kaliteli dediğiniz markada bile bu 15i geçmez. Beymende 10liralık tshirtün üzerinde 900tl etiket görünce çıldırıyorum. Yapmayın, almayın. Kendi kazandığınız parayla bu kadar savurgan olabileceğinizi sanmıyorum. Her markanın da kendi içinde kaliteli ve düşük kaliteli ürünleri vardır. Mesela Kotonda lcw de 10tl ye tshirt var. 3. yıkamadan sonra dönmeye başlar. Ama onu da alıyorum. 35tl ye de tshirtleri var. Renkleri bozulmaz. Birkaç yıl giyebilirsiniz. Ama aynı tshirtü 2 yıl giyersem sıkılıyorum, dolabımda beklemeye başlıyorlar. İyi denge kurun, paranızı çarçur etmeyin. Sonra millet güzel yerlere tatile gittiğinde kıskanıp, ne çok kazanıyormuş demeyin. Sizden az kazanıp dünyayı gezenler, arabasını yenileyenler, sizin ruhunuz duymadan memleketinden ev-arsa alanlar var. Marka kendinize olan güveni arttırıyorsa, bence spor yapın. Güzel-sağlıklı bir vücut, çok daha fazla kendinize olan güveni arttıracaktır. .. Hala hangi marka diyorsan ve seni mutlu edecek buysa eğer; etrafına bak, en yakın arkadaşların ortalamada ne alıyorsa sen de onu al derim
Mavi diğerlerinden daha kalitelidir ama aynı kalitede Berskha var,Zaranın sahibine bağlı bir firmadır ve gençlere hitap ediyor.yani Mavi&Berskha dan şaşma :)
Sanayi devrimi oldu sonucta bu kadar para vermeye ne gerek var ki. Tek bi marka sayamam ama pull and bear ,bershka,koton,mudo,lee cooper,levis,mavi,defacto da guzel seyler bulabilirsin.hem de lacosteden alcagin bi t shirt fiyatiyla oralardan en az 3 sey toplayabilirsin. Marks and spencer var mesela babam ordan 6 yasimda bana mont almisti. En ufak bi deformasyon yok Ben hala giyiyorum onu tabi yelek yaptik:)
En iyi giyim markasi senin vucut tipine ve karakterine uygun urunler barindiransir ki butcene de uygun olmali. Olayi abartip ozentilige kacmamk icin, kendin gidip sevdigin yerden alisveris yap. Ben oyleyim ve herkes tarzimi begeniyor. Hatta moda ogrencisi misin diye soran bile oldu :)) degilim, sadece tarzimi yarattim.
En iyi giyim markaları bana göre; hugo boss, tommy, burberry, hollister, abercrombie bunlar. Hem kaliteli hem de uzun süre kullanabiliyorsun. Yıkadığın zaman yamulmuyorlar. Hem kadın için hem de erkek için güzel şeyler bulabiliyorsun.
nabza göre şerbet diyelim yani ihtiyaca göre giyim daha uygundur bence.sırf insanlar arasında moda takibi yapmak için binlerce tl verip giyinmek zeka dağıtılırken ihtiyaç molasında olduğunu gösterir yani bir insanın.yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım ..
Kadıköy cuma pazarı :D akedeş senin marka diye kalite sevdasıyla aldıgin bluzden senin bir tanesine saydıgin parayla ben 20 tane aliyorum. cesit cesit giyiyorum. Sen bir taneyle ömür mü geciriceksin mezara mı gotureceksin :D derler hep insanin yedigi helal giydigi haramdir kusura bakma bacım evlendiginde kocan sana ordan burdan giyinmedigin icin trip atmiycak. har vurup harman savuranı degil aklini kullanan hatun cekiciliginden yolunu buluyor simdiki genclik :D
Genellik ile spor giyiniyorum fark etmiyor kalite olsun yetrr sadece takım elbise , ceket , pantolon ve gömleklerimi ısmarlama diktiriyorum terzime bunlarïn haricinde olanlarï kaliteli olsun yeterki mağaza seçmem.
Zara, mudo, H&M, mudo, Quzu, Network, Adl, Bsl, Bgn, Dilvin, Setre, never more, The latest thing Nilist, İpekyol, Twist, Mango, Ltb, Perspective, Stradivarius, Jimmy key bence en iyi kadın giyim markaları uygun zaman beklendiğinde çok güzel indirimleri de oluyor. Gerek kumaş kalitesi gerekse modelleri ve vücutta duruşlarıyla fark yaratıyorlar💗 bebeklerim benim🤩
Hiç farketmez aslında. Hoşuma giden şeyi giyerim, marka takıntım falan da yoktur. Ama en sevdiğin demişsin madem, Tally Weijl'in ürünlerini çok beğeniyorum.
Fark etmez yakisan herseyi buldugum yerden alirim ve giyerim fakat kalite olsun tarzi olsun en sevdigim ve sık alisveris yaptigim marka pull&bear cok sık giderim ve severim :))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı.
Hep marka giyinirim, ancak belli bir markada sabit değilim.. her markanın kendine göre iyi ve kötü ürünleri oluyor... Ama kesinlikle " Lacoste " almam, giymem..
Şöyle birşey var üzerine yakışanı giymek daha güzeldir misal KOTON dan pantolonlar defacto rodimood U.S. polo ASSN. den t shirtler falan daha iyi duruyor ...
Yorumlara bakınca millette para bol diyor insan zaralar falan fistan valla farketmez benim için beğendiğim ve bütçemin yettiği kadar :) Yani sırf marka diye gidip bir t-shirte 100 lira veremem
JACK AND JONES HAVADA KARADA EZER MAVİ NEYMİŞ PEHHH ESKİDENDİ O MAVİNİN İYİ OLDUĞU ZAMANLAR O FİYATA GİDER JACK JONES ÇEKERİM MİS GİBİ PAŞALAR GİBİ GEZERİM