Moda & Stil Bu ayakkabının önü vuruyor, zamanla açılır mı? meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Önü vuruyor parmaklarıma ayakkabıcıya mı götüreyim ne yapayım Bu ayakkabının önü vuruyor, zamanla açılır mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum ama siz giymeye devam edin hala ayağınızı sıkıyorsa değiştirin yani yenisini alın 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ayakkabıcıların zamanla açılır yalanı bazen gerçek çıkabiliyor, istisnalar vardır 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Bu tür ayakkabılar açılması zor bende de vardı ayakkabı tamircisi ne götürdüm üç gün kalıpta kaldı ve iyi duruma geldi eskisinden daha iyi. oldu 0 2 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Rica ederim Yorumla
sevsenebeni Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl O değilde ayakkabı cok hoşuma gitti linkini alabilir miyim 0 3 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Daha yeni gördüm kusura bakma Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Burdan link atılmıyor 🥹 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Özelden atarım istersen Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Klasik bir esnaf yalanı. Zamanla açılmaz. Açılana kadar çektiğin acı yana kar kalır. 0 4 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Bence parmaklarımı keseyim daha mantıklı hdjjcjfjfjnf Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Kaç numarö Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl 38 giyiyorum Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl 45 numara olsaydı benden destek çıkardım :D Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Ayakkabı satıcısı gibi sormuşsun. 😂 Kalıba sok bari. Bir hafta sonra dene. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayakkabının vuran yerlerini kaynar suda beklettikten sonra kerpetenle çekiştirmeyi dene. 0 0 Yorumla
Tbaggg Takip Et Xper 6 Yaş: 110 1 yıl Son sorduğun soruya xper yetmediği için burdan cevap vermek istedim evet en başından başlar hisler ve ilerler kendini iyice tanırsın 0 3 Yorumla Tbaggg 1 yıl Denendi onaylandı 😅 Yorumla Tbaggg 1 yıl Biseksüelim de Yorumla Tbaggg 1 yıl Yani insan bir şey der ajahwjsjaq Yorumla
Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Açılmaz değiştir önü sert plastik bunların 0 3 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Giydim ama veremem Yorumla Plastikmafia +1 yıl 1 haftalık gelansa değiltebilirsin almak zorundalar Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Hayır bir ay önce aldım dolaptaydı kullanmamıştım dün giydim baya acıttı yolda Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bezi ıslat ön kısmına iyice sıkıştır açılır 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Açılmaz o yapıda bir ayakkabı 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Converselerin önü asla gevşemiyor 0 0 Yorumla
karaşimşek47 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl ayakkabi tsmircisi varsa makineye soksun 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Açılmaz ama yine de bir ayakkabiciya götür 0 0 Yorumla
kuçukuçuhavhav Takip Et Xper 6 Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Git 1 numara büyüğünü al açılmaz bunlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden çorapsızmı giydinki 0 3 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Hayır çorapla giydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E neden olmuşki bu ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bi kalın çorapla giy sonra saç kurutmayla kurut içini iyice sonra çorapsız giy bak genişler Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Açılır bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elazığda mi yaşıyorsun 😄 0 3 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Hayır Eskişehir’de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profil fotoğrafı elazığda çekilmiş ama Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Evet orada çektim ne var bunda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pek sanmıyorum ama siz giymeye devam edin hala ayağınızı sıkıyorsa değiştirin yani yenisini alın
Ayakkabıcıların zamanla açılır yalanı bazen gerçek çıkabiliyor, istisnalar vardır
Bu tür ayakkabılar açılması zor bende de vardı ayakkabı tamircisi ne götürdüm üç gün kalıpta kaldı ve iyi duruma geldi eskisinden daha iyi. oldu
Teşekkür ederim
Rica ederim
O değilde ayakkabı cok hoşuma gitti linkini alabilir miyim
Daha yeni gördüm kusura bakma
Burdan link atılmıyor 🥹
Özelden atarım istersen
Klasik bir esnaf yalanı. Zamanla açılmaz. Açılana kadar çektiğin acı yana kar kalır.
Bence parmaklarımı keseyim daha mantıklı hdjjcjfjfjnf
Kaç numarö
38 giyiyorum
45 numara olsaydı benden destek çıkardım :D
Ayakkabı satıcısı gibi sormuşsun. 😂 Kalıba sok bari. Bir hafta sonra dene.
Ayakkabının vuran yerlerini kaynar suda beklettikten sonra kerpetenle çekiştirmeyi dene.
Son sorduğun soruya xper yetmediği için burdan cevap vermek istedim evet en başından başlar hisler ve ilerler kendini iyice tanırsın
Denendi onaylandı 😅
Biseksüelim de
Yani insan bir şey der ajahwjsjaq
Açılmaz değiştir önü sert plastik bunların
Giydim ama veremem
1 haftalık gelansa değiltebilirsin almak zorundalar
Hayır bir ay önce aldım dolaptaydı kullanmamıştım dün giydim baya acıttı yolda
Bezi ıslat ön kısmına iyice sıkıştır açılır
Konverler pek acilmaz
Açılmaz o yapıda bir ayakkabı
Converselerin önü asla gevşemiyor
ayakkabi tsmircisi varsa makineye soksun
Açılmaz ama yine de bir ayakkabiciya götür
Git 1 numara büyüğünü al açılmaz bunlar
Neden çorapsızmı giydinki
Hayır çorapla giydim
E neden olmuşki bu ozaman
Bence bi kalın çorapla giy sonra saç kurutmayla kurut içini iyice sonra çorapsız giy bak genişler
Parmak kısmıysa acılmaz
Sende ona vur, görsün bakalım ))))
Açılır bence
Acilir
Açılır
Elazığda mi yaşıyorsun 😄
Hayır Eskişehir’de
Profil fotoğrafı elazığda çekilmiş ama
Evet orada çektim ne var bunda
Büyük al