Moda & Stil Eşiniz / sevgiliniz crop giyebilir mi? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ehhh ilişkimizin sonuna geldik kendine iyi bak Aytennnnn ✌🏻🙃 Eşiniz / sevgiliniz crop giyebilir mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyebilir kendi kararı benden izin almasına gerek yok zaten 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Ben şahsen istemem gadası 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Hayır sen erkeksin giyemezsin derim erkeklere hiçç yakışmıyor 3 0 Yorumla
Melek-angel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gerçekten 4. Muratsınnn😏😏 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ne alaka anlamadım 🙄 Yorumla Melek-angel +1 yıl Yani 4. Murat kendi döneminde senin gibi dusunurdu kac yüzyıl oncee Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Selam olsun ona 🙃 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Giyse nolcak bence Ayten giymeli sjjsjs 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ayten mi 🙄🤣 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Sen Ayten demedin mi 🤣🤣 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ayten dediğimi sonradan fark ettim 🤦🏻♂️ Ayten giymesin 🙃 Yorumla
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Giysin ne olacak 1 5 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Yok artık 🙄 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ne artik Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Erkek adam crop mu giysin Yorumla Kadjdaks +1 yıl giysinb Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Giysin tabi canım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olurda birazdaha kapalı olur 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben böyle dangul dungul croplar giymem dışarıda 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tatillerde giyer karışmam 1 5 Yorumla aliaras0309 +1 yıl Niye tatillerde kizmiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @aliaras0309 çoğu insan öyle giyiniyor çünkü Yorumla aliaras0309 +1 yıl Ama ben görürsem tahrik olabilirim sen rahatsız olmaz misin bundan Yorumla Melek-angel +1 yıl @aliaras0309 seni içeri tıkalım sorun biterr Yorumla aliaras0309 +1 yıl Kardeşim ben genelleme yaptim Erkeklerin düşünce yapısını anlatmak istedim burada zaten yorumu yazan arkadaşla da özelden konuştuk arkadaş bile olduk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Isterse çıplak dolaşsin karim kızmam 2 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Çok geniş olmaz mı bu 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yook gurur duyarım Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 👏👏 Yorumla
Ccfdddettttte6 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Giymem giyen de net o.. pudur 1 3 Yorumla aliaras0309 +1 yıl Kapalı misiniz Yorumla Ccfdddettttte6 +1 yıl @aliaras0309 hyr Yorumla aliaras0309 +1 yıl Helal olsun ablamm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet giyebilir kendi kararı benden izin almasına gerek yok zaten
Ben şahsen istemem gadası
Hayır sen erkeksin giyemezsin derim erkeklere hiçç yakışmıyor
Gerçekten 4. Muratsınnn😏😏
Ne alaka anlamadım 🙄
Yani 4. Murat kendi döneminde senin gibi dusunurdu kac yüzyıl oncee
Selam olsun ona 🙃
Giyse nolcak bence Ayten giymeli sjjsjs
Ayten mi 🙄🤣
Sen Ayten demedin mi 🤣🤣
Ayten dediğimi sonradan fark ettim 🤦🏻♂️ Ayten giymesin 🙃
Giysin ne olacak
Yok artık 🙄
Ne artik
Erkek adam crop mu giysin
giysinb
Giysin tabi canım
Olurda birazdaha kapalı olur
Giymesi sorun teşkil etmez
Eşim sevgilim crop giyemez hayır 😄
ben böyle dangul dungul croplar giymem dışarıda
Tatillerde giyer karışmam
Niye tatillerde kizmiyon
@aliaras0309 çoğu insan öyle giyiniyor çünkü
Ama ben görürsem tahrik olabilirim sen rahatsız olmaz misin bundan
@aliaras0309 seni içeri tıkalım sorun biterr
Kardeşim ben genelleme yaptim Erkeklerin düşünce yapısını anlatmak istedim burada zaten yorumu yazan arkadaşla da özelden konuştuk arkadaş bile olduk
Isterse çıplak dolaşsin karim kızmam
Çok geniş olmaz mı bu 🤔
Yook gurur duyarım
👏👏
hayır
Giymem giyen de net o.. pudur
Kapalı misiniz
@aliaras0309 hyr
Helal olsun ablamm
Bugün gördüklerimin yanında bu edepli kalır
Evet
Eşim giyemez