Moda & Stil Böyle elbise almak istiyorum. Sizce internetten sipariş edeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mağazalarda falan hiç bulamadım ya ama daha önce denemiş olanlar üstünüzde duruşu rahat mı merak ediyorum Böyle elbise almak istiyorum. Sizce internetten sipariş edeyim mi? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Edebilirsiniz 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Beğendiysen al, her zaman her şeye uyum sağlayan bir elbise 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Çok zarif yalnız etek boyu ya bir tık aşağıda olmalı ya da dizin bir tık üzerinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum.. erkeklerden kızlardan daha iyi anlıyor bu işi Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Fiziği güzel olana her elbise yakışıyor o yüzden kesin al 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu şekilde fit biriysen çuval giysen yakışır. 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu elbiseleri ben de severim, gayet sâde ve güzel. 0 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ama boyun kısaymış. Kapalıysan olabilir de açık biriysen uzun şeyler boyunu iyice kısa gösterir. Etek boyu biraz daha kısa olsa daha iyi durur.
fiddyshomie Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sipariş edilebilir ama kumaşının nasıl olduğu bu tarz giysilerde çok önemli. Çünkü elbise aşırı salan ve esneyen bir kumaşa sahipse, üzerinde fit ve iyi durmayabilir. İnternetten alışveriş yaparken kumaş kalitesine baya dikkat etmek lazım. 0 0 Yorumla
yalnızçocuk_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Elbise aşırı güzel ve sanada çok yakışmış bu arada boyun kaç? 🤔 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu Hatun gibi fit ve kıvrımlı hatların varsa al 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ondan daha iyiyim belim ince kalçalarım var Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Al ozaman 🙂 birde esmer isen 👍 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz teni siyah saçlıyımda 1.60 boyum var ya acaba kötü dururmu Yorumla Soran +1 yıl Yoksa fiziğim iyi Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Kilo kaç Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Görmek isterdim fiziğini Yorumla Soran +1 yıl 48 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Vaoooooovvvv işte bu bittigim an 🙂 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Boyuna göre kilon süper ötesi tam istediğim fiziktesin Yorumla Soran +1 yıl Gel dm Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Kendini çok övdün ispat olarak göster 😂 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. her 10 butiğin 9 unda var bu elbise 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Edebilirsiniz
Beğendiysen al, her zaman her şeye uyum sağlayan bir elbise
Çok zarif yalnız etek boyu ya bir tık aşağıda olmalı ya da dizin bir tık üzerinde
Katılıyorum.. erkeklerden kızlardan daha iyi anlıyor bu işi
Fiziği güzel olana her elbise yakışıyor o yüzden kesin al
Bu şekilde fit biriysen çuval giysen yakışır.
Bu elbiseleri ben de severim, gayet sâde ve güzel.
Ama boyun kısaymış. Kapalıysan olabilir de açık biriysen uzun şeyler boyunu iyice kısa gösterir. Etek boyu biraz daha kısa olsa daha iyi durur.
Sipariş edilebilir ama kumaşının nasıl olduğu bu tarz giysilerde çok önemli. Çünkü elbise aşırı salan ve esneyen bir kumaşa sahipse, üzerinde fit ve iyi durmayabilir. İnternetten alışveriş yaparken kumaş kalitesine baya dikkat etmek lazım.
Elbise aşırı güzel ve sanada çok yakışmış bu arada boyun kaç? 🤔
Bu Hatun gibi fit ve kıvrımlı hatların varsa al
Ondan daha iyiyim belim ince kalçalarım var
Al ozaman 🙂 birde esmer isen 👍
Beyaz teni siyah saçlıyımda 1.60 boyum var ya acaba kötü dururmu
Yoksa fiziğim iyi
Kilo kaç
Görmek isterdim fiziğini
48
Vaoooooovvvv işte bu bittigim an 🙂
Boyuna göre kilon süper ötesi tam istediğim fiziktesin
Gel dm