Moda & Stil Bu elbiseyi kendime almak istiyorum, nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boyum 1 .70 topukluylada 1 .78 falan işte Güncellemeler+1 yıl Spor ne alaka 🤦🤦 Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler 😇🥰🐣 Bu elbiseyi kendime almak istiyorum, nasıl sizce? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ☺️
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Çok hoş olur parıltılı takılar ve ayakkabılarla kombinlersen çok şık olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum 😍🥰🐣 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Rica ederim, ne güzel ☺️💖 Yorumla Soran +1 yıl 🌺😊 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Güzel sizede yakışıcaktır uzun boylu olduğunuz için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️😍 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tuva ederim 😊 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Rıca ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıştım zaten teşekkürler ☺️🌺 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 👍😊 Yorumla
vshdhshdjsns Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu elbiseyi giydikten sonra 12 ide balkabağına dönebilirsin 💘😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederim 😊☺️😍🐣 Yorumla
keyfimisss Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Al dene olmaz ise iade et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayn teşekkürler ☺️ Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. kilonda 65 altındaysa yakışır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 54 kiloyum Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl çok iyi olur. Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İyi durur bence başka resim yok mu yandan falan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece bu vardı teşekkürler ☺️ Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bu ne tunç heykel gibi 0 6 Yorumla irewsssmmss +1 yıl @Soruphemençıkacağım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla irewsssmmss +1 yıl İyi bişey dediğini sandı galiba Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl @irewsssmmss galiba bırak sevinsin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nezaketen teşekkür ettim. @soruphemençıkacağım@irewsssmmss Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Olmamış 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizim göçmen kadınlara yakışır tam Arnavut gibi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makedon veya Arnavut musun sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır kürdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göçmen nickin ve hiç benzemiyorsun cidden Yorumla Soran +1 yıl Öylesine göçmen yazdım o an o geldi aklıma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄 şaşırdım ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Anladım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlama ama, sadece tipi olarak da göçmenlere benziyorsun diye dedim 😇😌😌 elbise çok güzel ama ayakkabı değişebilir bu arada Yorumla Soran +1 yıl Estağfurullah, herkes beni benzetmiyor yabancı sanıyorlar 😇 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl uzun boyda çok iyi durur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla keremkayar +1 yıl rica ederim Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Beğendim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️. Yorumla
Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Al güzel bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Al güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇☺️ Yorumla pirpirella000 +1 yıl ☺️💜🌷 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Beğenmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. çok güzel 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fena değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️😇 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Fena değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla mert12356 +1 yıl Sen 8 cm topuklu mu giyiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor 5 ila 8 arası giyiyorum Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Gayet güzel elbise 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beeğnmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla
simsekmcqueen43 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Güzel bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️. Yorumla simsekmcqueen43 +1 yıl Estağfurullah Yorumla
dertlikadeh Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çok hoş 😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️😍🐣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence güzel
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Çok hoş olur parıltılı takılar ve ayakkabılarla kombinlersen çok şık olur
Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum 😍🥰🐣
Rica ederim, ne güzel ☺️💖
🌺😊
Güzel sizede yakışıcaktır uzun boylu olduğunuz için
Teşekkürler ☺️😍
Tuva ederim 😊
Rıca ederim 😊
Anlamıştım zaten teşekkürler ☺️🌺
👍😊
Bu elbiseyi giydikten sonra 12 ide balkabağına dönebilirsin 💘😍
Yaa teşekkür ederim 😊☺️😍🐣
Al dene olmaz ise iade et
Ayn teşekkürler ☺️
kilonda 65 altındaysa yakışır.
54 kiloyum
çok iyi olur.
İyi durur bence başka resim yok mu yandan falan
Hayır sadece bu vardı teşekkürler ☺️
Bu ne tunç heykel gibi
@Soruphemençıkacağım 😂😂
Teşekkürler 😇
İyi bişey dediğini sandı galiba
@irewsssmmss galiba bırak sevinsin 🤣
Nezaketen teşekkür ettim.
@soruphemençıkacağım
@irewsssmmss
Olmamış 😉
Bizim göçmen kadınlara yakışır tam Arnavut gibi
Teşekkürler ☺️
Rica
Makedon veya Arnavut musun sen
Hayır kürdüm
Göçmen nickin ve hiç benzemiyorsun cidden
Öylesine göçmen yazdım o an o geldi aklıma
😄😄 şaşırdım ne diyim
Anladım 🙂
Yanlış anlama ama, sadece tipi olarak da göçmenlere benziyorsun diye dedim 😇😌😌 elbise çok güzel ama ayakkabı değişebilir bu arada
Estağfurullah, herkes beni benzetmiyor yabancı sanıyorlar 😇
uzun boyda çok iyi durur
Teşekkürler 😇
rica ederim
Beğendim
Teşekkürler ☺️.
Al güzel bu
Teşekkürler 😇
Ben teşekkür ederim
Al güzel
Teşekkürler 😇☺️
☺️💜🌷