Lütfen nefes alsa yeterciler yazmasın, taytı bırak kapalı kadına bile hayal gücü ile kaldıran ittiren otobüste dayayanlar yazmasın. Ben yaz kış kot şort tişört crop giyen bir kızım. Sevgidiğim adam semin giyim tarzını elimde olsa değiştirirdim dedi ve bence resimdeki gibi bir şey arıyor (çünkü bu mantıklı?) Ama fikrim olsun bakalım bir erkek ne ister? Kızlarda ayrıca bana örnek verin :(
Dipnot : bu geri... lı adama güvenilmez, bana makyajlı kadın sevmem dedi. Sonradan bana en beğendiği instagram kızını attığında kızın yüzünde 10 ton boya var, e girl makyajlı bir kız yani. Ben de ona aynen sen ''malsın ge... lısın'' söyledim yani. O yüzden çokta şey etmiyorum da bir iki giyerim bakarım olmadı.
Zevkli giyimi severim kendisine yakışmalı önce baktığımda gözüme hitap etmeli açık kapalı olması pek önemli değil kapalı olupta tarzı çok güzel olan da var sabit fikirli değilim modern giyim üzerinde duranlar zaten genelde göze hitap edilir giyinebiliyor bana göre daha çok baskın olan bakım olmalı dekolteyle ön plana çıkan bir yerin güzel görünmesi lazım
Merhaba, tabiki insan kendi hoşuna gittiği şeyleri giymekten daha da zevk alır, başkası farklı kıyafetler görmek istediği için, kendine yakışmadığını düşündüğün şeyleri giyip kendine eziyet etmemelisin. Ancak şu da varki, farklı giyim tarzlari deneyebilirsin, senin dahi hoşuna gidecek crop dışı kombinler olusturabilirsin ki elbise de bunlardan biri.
Sorunun cevabına gelirsek, şahsım adına konuşuyorum tabiki, gorseldeki gibi giyinmesi pek hoşuma gitmiyor kadınların, daha doğrusu ben bu tarz sevmiyorum, evet elbise giymesi hoşuma gider ama özellikle etek kısmının daha geniş olmasını seviyorum, hani böyle dar vucudunu saran elbiseleri pek sevmiyorum. Dizden yukarı olması, biraz daha bahar tarzı elbiseleri seviyorum.
Benim en sevdiğim kız tipi kısa boylu olur, uzun saç da severim ancak omuzlarda biten saç en sevdiğim. Kumral saç, kahverengi göz, çok da fazla büyük olmayan dudaklar, bakışları güzel olsun. Giyim tarzıysa kısa kollu üzerine hırka, ceket vs, dar kot pantolon ya da eşofman tadından yenmez 🙂
ben dindar değilim ama yine de crop vesaire giyen hiçbir kızla işim olmaz, normal klasik boyda kıyafetler bence daha güzel. Ayrıca ben de makyajı sevmem ve bazen makyajlı kızları güzel bulduğum olur, ama onlarla asla ciddi düşünmem yani makyaj bombası biri çok itici görünür realde gözüme
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bana attığı kız 10 kay makyaj sürerken reelsi bile var, ben o kadar ürün kullanmıyordum zaten cilt ürünü yok gibi arada göz altı morluklarımı yüz kızarıklıklarımı BB krem ile kapatıyordum sonra ruj ve maskara. O öyle dedikten sonra makyaj yapmaz oldum. Bir süre sonra da bunu yaptığını görünce kendimi güzel hissettiğim boyutta makyaj yapmaya geri döndüm çünkü erkekler a... l ve bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz. İşte bunu fark ettim ama yine de beni beğenmesini istiyorum 🤣 kişisel algılama tamamen sinirim bozuldu bu makyaj meselesi birkaç aylık ama cidden, eğer sözünüze güvenemeyeceksek ne yapalım. Ve makyaj yapmaya geri döndüm yine göz altı morluklarımı kapattım vs ve bana her gün iltifat etti? Cidden. 😅. Crop bana yakışıyor karnım güzel falan.
ben anlattım sen anlamamissim erkekler aptal diyorsun. Bak m*la anlatır gibi anlatıyorum;
A erkeği makyajlı kızı güzel buldu B erkeği de makyajlı kızı güzel buldu
A erkeği, dışarıdaki insanlar kendini begensin diye makyaj yapan kızla ciddi bir ilişki yapılmayacagi için, kızın güzel olduğunu düşünüp yoluna devam etti.
B erkeğinin sevgilisinde istediği tek özellik güzellik ve insanların baktığında "oo kıza bak" demesinden hoşnut olduğu için. Güzel kızla bir ilişki istedi.
A erkeği, sevecen bir kız bulup hayatına devam etti. Mutlu bir ilişkisi var ve sevgilisinin çok güzel olduğunu düşünüyor.
B erkeği, topluma güzel görünmeye çalışan kızla birlikte oldu ve sadece güzelliği için birlikte olduğundan ilişkileri iyi gitmiyor, sevgilisinin makyajsiz halini gördüğünde de çirkin olduğunu düşünüyor ve o yüzden makyaj yapmasını istiyor.
İnşallah bu sefer anlarsın. Biz erkekler (en azından benim gibiler) topluma güzel görünen kızlarla değil, sadece bize güzel görünmek isteyip toplumu (bu konuda) umursamayan kızlarla ilişki içinde bulunmak istiyoruz.
Sadece size güzel olmak istediğimiz için makyaj yapıyoruz ama sokağa da mı çıkmayalım. Mesela ben her zaman en kötü en iğrenç giysilerin içinde sivilce çıkmış bir şekilde beğendiğim adamların karşısına çıktım. Kendimizi güzel hissetmek için, özgüven için ve ayrıca her zaman hazırlıklı olmak için makyaj yaparız. Sevdiğimiz adam içinde. Bazısı hiç yapmaz bazısı çok az yapar mesela benim makyajım 1 saat sonra tamamen yok olur hahaha çünkü evden dışarı çıkarken özgüven için çok az sürerim ve makyaj akan bir şeydir bazısı da akmasını istemez yüzü lekelidir 10 kat sürer. Bu işin mantığı bu. Bende mesela makyaja gerek duymadığım bebek gibi bir cilt isterdim aslında cildimi seviyorum sadece göz altlarım sıkıntı veriyor 😂
Kız güzel ama benim hiç tarzım değil. Lisedeyken böyleydim, o bağcıklı çizmeler her şey ama dövme mesela yaptırmadığım iyi olmuş bence vücudu kirli gösteriyor. Tabi yakışana da çok yakışıyor. Dövme çok ufak bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum zaten hehe : D .. sevdiğim adamın adını falan.. neyse lisede piercingler bu makyaj vs böyleydim ama sonradan sıkıldım. Şu an elegant görünmek istesem de rahat giyinen kız modelinde spor ve şortlarla giyiniyorum nedense onlar bana yakıştıkça onları alıp giyesim geliyor ama bir iki yeni elbise ile değişiklik vakti geldi.
Bak öncelikle giyim kendine iyi duran ve kendini iyi hissettirdigin once baskasi icin degil kendin icin tercih edecegin giyim olmali. Baskasi begensin begenmesin umrunda olmamali. Sadece birbirinden ayri kombin vs. Olmasin uyuma bakarsan başka birsey onemli olmamalidir
Görecelidir elbette. Genelde kadının kendi bedenini tanıması, sade, gösterişsiz ve tamamlayan kıyafetler tercih etmesi onceliktir. Mini etek sevmek değil, o eteği tasiyabildigi için giyen kadını sevmek. Tayt şart değil, ama taytı yakistiran kadını seyretmek guzel. Olay kadinda ve tercihlerinin uyumunda. Yoksa nefes alsa yeter 😜
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yakışıyor ne yakışmıyor tüm gardolabı inceleyip eksiklerimi almam lazım.
Yaw alma yeni bir şey. Öncekileri de yakıştığı için almışsın zaten. Alma. Dolar olmuş 30 alma yavrucum :) sana bir tüyo vereyim mi? Erkekler görünür olmaya çalışan kadınları değil, görünmediğini sanan kadınları daha çok beğenirler... At fava bu cümlemi. :)
Oooo kesinlikle benden bahsediyorsun. Belki eski ve şu an hala hissetitğim, özgüvensizim 😅 ve bu adamdan başka sevenim olmadı. İlk ilişkim. Bu adamı görünce de işte beni daha özgüvenli yapmaya başladı. Ayrıca çok kıyafetim yok birkaç şey alsam bir şey olmaz 😅 bu dediğinde beni sevmesinin asıl yolu olabilir. Belki aşırı uğraşıyorum ve bu onu soğutacak. Şimdi beynimi karıştırdın.
Sen kendini sev. Kendini seven kadını erkeği de sever. Abartma ama. Sadece bedenine saygı duyan bir birey ol. O zaman herkes sana da saygı ve sevgi besler. Uğraşma birşeyle.
Benim giyimime karışmaz ama çok kıskanç. En ufak gülümsediğim adama bile kıskanç, bebek kuzenimi öpmeme bile. Yaa derdi beni hafif kapatmaksa... şimdi bak benim aklıma getirdiiiiin.
🤣 mucuk mucuk öpme şunu fakan diyor erkek kuzenime. Ya eski okul arkadaşlarım çok karşıma çıakr oldu ortaokuldan liseden mecbur gülümsüyoruz ayıp olmasın diye o da başlıyor hemen ahiretlik sorguya, kimdi o nereden tanıyon
Bence sen gerçekten hiç sevilmemis veya hiç kıskanan biriyle olmamışsin. Çünkü gerçek ilişki yaşayanlar bilir ki seven adam cayır cayır kıskanır. Kıskanıyor diye de aklına garip garip şeyler getirmez. O gülümseme de bir şey yok sohbet halı olur o da düşüncen enteresan
Hiç sevilmedim hayatımda bu adamla tanışana kadar. Ayrıca kıskançlığı toksik seviyede olmamasını seviyorum. Bana karışmıyor ama soru sorarken bile nazik. Kıskandığını hissettiriyor.
O zaman abisi böyle detaylara takılma. Seviyor madem değerini bil. Kıskanmasa sıkıntı zaten. Öyle aklına kötü şeyler de getirme. Sana zarar gelsin istemiyor veya erkeklerin düşüncesini az çok biliyor. Söyle düşün millet evli olduğu halde neler yapıyor. O yüzden ilişkinin güzel yönlerini kendine zehir etme
abla bence ayril bu elemandan seni kendi tarzinla kabul etmeyen biriyle imkansiz mutlu olamazsin yipranma bosuna git seni hakeden birini bul sen rahat et biz rahat edelim
wrkeklerin begendigi belli bi giyim yomtur zevkler renkler herkesten herkese degisir ama adam dedigim sevdigi kadini severek giydigi her seyle begenir begenmeyenin adamligini sorgularim
OOOO Çok saçma bir soru. İnsan kendisi için giyinir başkası için değil.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendim için giyiniyorum da adamı beğendiremedik sanmıştım, beğeniyormuş. Yine öyle boş boş konuşuyor işte. Neyse yine de hoşuma gitti elbise alacam bir iki.
Alan almış bir şekilde ahhah, her akşam yaptığım egzersizi söylememi istedi. Her gün kontrol ediyor benim herif hehe.. öneriler veriyor. Adam kendi inşa ediyor sevdiği kalçayı.
evli isen ne güzel bende severim evli kadınların kendisine bakmasını ve onlar ile ilişkimde en sevdiğim şey fiziklerinin genç kızlara taş çıkartacak güzellikte olması
Ben evli değilim ama gelecekteki hedefim her yaşımda kendime bakmak. Evlendikten sonra kendini salan aşırı bakımlı çok kadın gördüm. Neden böyle bilmiyorum. Belki siz erkekler evlilikte onları aşırı yoruyorsunuz ama ben gerçekten asla öyle olmak istemem 🥲
Aynen öyle kesinlikle ve anneme bunları söylüyorum. 'Bir kadın kocasına fantezi giyinmeli, kocası da aynı şekilde kendine bakmalı'' bana pis bir bakış atıyor. Sanırım bakire olsam bile benim evlilik öncesi böyle şeyler yapmamdan korkuyor :D muhafazakar bir ailede yetiştim annem dekoltemden nefret eder aslında hehe ama hiç bir erkekte olmadığı kadar bu erkeğin beni güzel görmesini istiyorum.
Erkeklere kalsa tayt mini etek olur ama flört için eşlerine giydirmezler ama yoldan geçene bakarlar
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
: D benimkide kıskanıyor ama kesinlikle karışan bir insan değil. Biliyom o tipleri ve o tipler sinirimi bozuyor. Zor benimki gibi bulmak MaşAllah diyeyim de bozulmasın
Cropu ince belli, fit kızlara çok yakıştırıyorum. Onunda dışındakiler giymesede olur.😂Bir de bu özel günlerde giyinilen çok süslü püslü olmayan sade ama bir o kadar da albenili kıyafetler olur ya o tarz kıyafetler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkesin farklı tarzı var çok açık olmasına gerek yok ama yakışmalı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ortalamasını alıp sonra tarz deneyeceğim mesela uzun ve nazik topuklu ayakkabıları çok yazmışlar. Mutlaka öyle bir şeyim vardır benimde giymeliyim.
Fark etmez nasil seversen ben erkegin olsam Giyim tarzinda neler giydigini bilmek isterdim ona gore klasik giyin derdim de nasil giyimiyorsun genel olarak
Soran
+1 yıl
Rahat oluyor hemen şortumu giyiyorum üstüme de crop veya tişört. Takı da çok severim. Takı takıyorum üstümdekinin renginde. Kesinlikle klasik değil. Parlak turuncu ve çingene pembesi, turkuaz mavi var 😅 rengarenk kısaca tek tek sayamam. Siyah, bej ve sade şeylere hasret bir dolap haha ama artık olacak.
Bir bakayım atarım. Bir arkadaşımın çok güzel beyaz topuklu sandaletleri vardı aslında. Gayet sıradan giyiniyordu fakat topuklu sandaletleri giyince çok havalı duruyordu
Ben yıllardır giyiyorum ya. Ten rengi olanda güzel oluyor siyahtan çok ten rwngi ve beyaz giyiyorum. En ince olanlarından. Tabi onların gıcık yanı sürekli tini kaçıyor. Onlar her zaman çöpe gider kullan at gibidir :P
Şort etek de giyiyorum ama 1 tane kot etek hariç bir de gerçi liseli eteği gibi bir şey var birkaç daha var ama pek eteğim yok. Aslında 4 tane eteğim kesin vardır ama sık giymiyorum çünkü benim arabamı ablam kullanıyor işe gitmek için. Toplu taşımada, merdivenlerde aşırı sıkıntı.. Ayrıca evimizin yolu da ıssız açıkçası güvensiz hissettiriyor. Benim eteklerim çok kısa 1 karış ve bu benim ufak elimin karışı hahah ama elbiseyi hafif diz üstü vs alacağım. Etekte ise uzun etek bana yakışmıyor, kaç kez deneme odalarında denedim.