Gercekten bana cok yakiṣiyor gömlekler böyle giyinmek felan ama insanlar kendini bir halt saniyor sanki dügüne gelmiṣ demelerinden cok cekiniyorum sizce ne yapmam lazim?

Gercekten bana cok yakiṣiyor gömlekler böyle giyinmek felan ama insanlar kendini bir halt saniyor sanki dügüne gelmiṣ demelerinden cok cekiniyorum sizce ne yapmam lazim?

Aynı endişeleri taşıyan bir çok arkadaşla tanışacaksın gittiğinde. Yeni bir ortama girmenin verdiği endişeler bunlar gayet normal. Görsel gayet uygun. İlk günden ortalığı yakmaya kalkma yeter :D
Her gün bu tarz mi giyiniyorsun peki. Bence farklı olur dikkat çekersin tabi kıskandıkları için dalga geçecek olmalarını normal gör. Gayet iyisin fiziğin de çok iyi bence
Cevap
7Cevap
Bu kombinin güzel olmuş. Bu tarz giyilebilirsin. Gömlek sana yakışıyorsa ve seviyorsan daha spor gömlekleride denemelisin. Daha çok yakışacaktır. Giyim tarzını biraz daha havalı şekilde değiştirebilirsin. Hafif salaş gömlek altına biraz pantolon güzel kombin olur.
Bence daha spor giyinmelisin spor gömlekler okul için uygun bu tarz kıyafetler düğünü anımsatıyor biraz
çok iyi duruyor git şekerim ne istiyosan giy nasıl mutluysan rahatsan öyle takıl herkes konuşur en mükemmelde olsun nasıl olsaa
Başkası laf edecek diye mi yasiyor bu erkekler
Kemeri böyle parlak takmasan gayet sıradan bir giyim olurdu
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin
Düğünle bir alakası yok. Öyle diyen olursa düğüne giderken daha fiyakalı oluyorum dersin..
Bizim okulda giyen vardı giymek istedigini giy kim ne derse desin
yani biraz ağır kaçıyor okul için ama çok nadirde olsa arada bir yapabilirsin
Üniversiteye gidiyorsan bu tarz giyinebilirsin kimse de bir şey diyemez.
Yav istediğin gibi git, düğüne mi geldin derlerse evet gelinimi bekliyorum de gitsin.
Üniversiteye bu şekilde gelen çok var. Kimse yadirgamaz, emin ol
Siyah dışında başka renkler dene önünü bir düğme aç
Niye geçsinler reis normal siyah gömlek işte
Takim elbise giyme yeter
Keşke herkes böyle giyinse de ortalık testosteron koksa beee
Giyimine özen gösteren erkek her zaman bir adım öndedir.
Sen insanları takma içinden nasıl geliyorsa öyle giyin
Yooo gayet ideal bir kombin bence insanların dediklerini umursamayin
Neden dalga geçecek?
Dalga geçilecek bir şey görmüyorum
Yoo gayet hoş görünüyor
Sen beğendiysen millet kim köpek giy gitsin
Guzel bence dugun kombini degil😅
Kot pantolon mu
Evet
Gayet güzel
Teṣekurler
Yo giy