Okullar açılıyormuş ben nerdeyse ilk kez gidicem okula pandemi öğrencisi olduk, İstanbul'da okuyorum özel bi üniversitede şimdi isim vermiyim ama böyle bir kombin abartı mı olur yani bilmiyorum kim nasıl giyiniyor :D
Okulun ilk günü bu elbiseyi giysem çok mu abartı olur?
Özel üniversite için aslında uygun. Ama ben senin yerinde olsam şöyle bi taktik uygulardım, ilk gün biraz daha bi tık daha uzun bi elbise tercih ederdim. Bu sırada gözlem yap, kıs giyen kız arkadaşlar var mı? Varsa nasıl tepkiler alıyorlar, sen de giysen nasıl karşılanır vs gibi... Sonra 2. gün duruma göre patlat bombayı. Tabiki gençsiniz güzelsiniz, yakışıklısınız canınız çekiyor giymek istiyorsunuz ve en doğal hakkınız. Ne giyseniz yakıştırırsınız ona lafım yok, haddimiz değil. Ama yine de bi ön araştırma seni riskten kurtarır gibi geliyo. İyi dersler, güzel aktiviteli, bol kahkahalı, eğlenceli bir öğretim hayatı diliyorum 🙋♂️
Özel üniversite için elbetteki mini elbise giyebilirsin ama askılı giy bari üst taraf Muş alt taraf Paris olmuş.
Hadi herşey tamamda o botlar nedir 🤦♂️ babet ya da arkadan bağlamalı sandalet tipli güzel ayakkabılar var, onlardan tercih edebilirsin.
( Maddi yönünü düşünmedik belkide burslu olarak bu üniversiteye gidiyor olabilirsin ve maddi durumun iyi olmayabilir, o halde daha masum kıyafetleri tercih et, açılıp saçılma. İnsanlara " sonradan görme" hissini yaşatmamalısın. )
İstanbul'da özel üniversite ise %40 İstanbul Aydın üniv %40 gelişim üniv %20 yoldan geçene %75 burs veren nişantaşı işte 😄 başka nerede okuyacaksın? Her neyse güzel kıyafet ancak üniversite ortamlarında kıyafete odaklanan olmaz düğüne gitmiyorsun oraya sandığın gibi yer değil emin ol gören bile olmaz sende kendini kasma
Üst Tam Doğrusu Olmuş Ama alt çok yanlış kapat alt tarafı da Yanlış anlama çünkü çok sapık it var Hemen bir yerde açık görsun bacak bakıyorlar ak ibneleri ya onun için Kapalı olması bacak daha doğru olur pantolon giy yani tabi sen bilirsin de 😊
Hahaha çok abartı sakın böyle çıkma ben bir hata yaptım bu şekil değil ama çok fazlaydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bune ya dnnsje okula mı gidiyom gece kulubüne mi , sende biliyosun bununla gidilmeyeceğini de maksat görsünler , iltifat etsinler egomu tazeliyim nsnsjsie ya kaşa rıı s. git
Süper vücudun var o kazak ne. Kendine güven kazağı at. Herkes özgüvenini ve o muhteşem vücudunu görsünler de catlasinlar. Ekmek arasına koyulup yenilecek kadar tatlısın.