Büyük oldukları için kilo da versem hep balıketliymiş gibi gözüküyorum boyum 155 göğsüm 75-D siz nasıl kombin yapıyorsunuz.
Crop bile giysem çok çirkin duruyor üzerine bi yelek atıyorum mutlaka

Büyük oldukları için kilo da versem hep balıketliymiş gibi gözüküyorum boyum 155 göğsüm 75-D siz nasıl kombin yapıyorsunuz.
Crop bile giysem çok çirkin duruyor üzerine bi yelek atıyorum mutlaka

Benim arkadaşımın annesi ameliyatla küçüttürmüştü. Sebebi ise aşırı büyük olması ve 2 çocuk doğurduktan sonra daha da büyümesi ve kilo da almış çuval gibilerdi. Kadın zayıfladığı halde gögüsler kocoman olurca birde göbek deliğine kadar sarkık doğal olarak ameliyata yönelmişlerdi. Büyük gögüste kötü küçükte. Herşeyin ortası en ideali. Yapacağın şu an en basit formül dikine çizgili kıyafetler giyip gögüs kısmını küçük göstermeye çabalamak.
75-D mi bence çok iyi heleki boyuna göre, bence sen beğenmediğin için sana öyle geliyor bence evet belki biraz büyük ama büyük severler için şişman göstermediğine eminim heleki kilo vermişsen
O yüzden yaşasın 80b diyorum.
Görüntüden ziyade günlük hayatta çok kısıtlayıcı bir durum olsa gerek. Sabır diliyorum büyük göğüslü kadınlara. ❤️🩹
Teşekkürler eig için 🍕
Cevap
57Cevap
Hayır daha seksi gösteriyor gadası
bence spor yapın küçülür
Benim de 75D hatta D cuptan bile fazlaca taşıyor ve evet maalesef oldugumuzdan kilolu gözüküyoruz. Mesela XS beden gömlek karnıma belime tam oturuyor ama göğsüme gelince iki yakam kavuşmuyor bile. O yüzden L beden gömlek alıyorum bazen. Boyum 1.68 olduğu için tolere edebiliyorum az buçuk ama 1.55 olsam daha şişman dururdum evet. Kombinlerim de inan bana çıplak kalmamak için giyiniyorum desem yeridir ne kombini. Öyle bile dikkat çekiyor. Az buçuk çatalım görünse esc. rt gibi görünüyorum. Tek çare ameliyat. Ben 30 lu yaşlarımda küçültme ameliyatı olurum gibi.
(Bu arada 75 sırt ölçüsü D cup ölçüsüdür. D cup en büyük A en küçüktür. Bilmeyen arkadaşlar varmış)
@tasbebekhatun d den bile mi taşıyo
@KutuptakiÇölAslanı evet. desteksiz oldugu halde önden yanlardan taşıyor tam tutmuyor beni. Bazı mağazalarda E cup varmış ama kalitelileri çok pahalı
Sen hiç vömlek falan giyemezsin ki o zaman
Ya da crop falan
@KutuptakiÇölAslanı evet crop giyemiyorum. Askılı bile tek başına giyemiyorum. Üzerime bol gömlek alıyorum özellikle muhafazakar semtlerde. Tatil yerlerinde bir tık rahatım
Belinde inceyse bide ne giysen olmaz ki
@KutuptakiÇölAslanı belim ince evet kalçam da baya iri çıkık. Biraz daha makul ölçülerde olan kızlara bakıp imreniyorum. İstediklerini giyebiliyolar koşabiliyolar çok daha az göz tacizine maruz kalıyorlar. Çıtı pıtı bi kız olmayı çok dilerdim.
D üstü cuplar da satılıyor.
@tasbebekhatun kendini öyle bir tarif etmişsin ki uyuyan yılanı uyandıracak şekilde :D töbe est
@DedektifMinnie nerede satılıyor pahalı mı
@Ikae_ nereden aldınız
@PATRON79 neyse sorma sen de daha fazla 😄
Türkiye'de olmayan bir marka.
@Ikae_ çok pahalı ya. Teşekkür ederim
@DedektifMinnie anladım canım
Evet cidden şişman gösteriyor. Ben yeğenimle aynı kilodayım/boydayım onun göğüsleri büyük benimki küçük o benden sanki 10 kilo fazla duruyor
Süzme yoğurt torbası gibi olmazsa, seksi yanı vardır erkeklere göre sjsksj
🤣🤣
Benimkinin sayı ve cup ölçütünü söylemeyeyim. Bazı kıyafetler balık etli gösteriyor halbuki zayıfım.
Hayir ben öyle düşünmüyorum. Bence kadını gayet de seksi gösteriyor. Mesele giydiği kıyafet ile bedeninin uyumunda.
Göğüslerim küçük değil ama şişman göstermiyorum.
@Barmecide 🤣🤣
Büyük deyince sanki görseldeki gibi sanıyorlar silikon görseldeki ne kadar büyükse sarkma olur
Evet oluyor malsef Yaa bıçak altına da yatmak istemiyorum valla
Benimde 75D kilo verince gidiyo ama sarkıyo sporla kaldırmak şart yoksa evet kötü duruyo naparsan yap büyük göğüs sarkar sporsuz
@Barmecide hiç değil vücuduma göre büyük ve sırt ağrısı yapıyo kadın olsan istemezdin.
Büyük göğüs iyi değil maalesef. Ne kadar zayıf olursan ol kilolu duruyorsun :/
Ayrıca çoğu kişi cup ne demek bilmiyormuş 75 küçük demiş ahahahha kız d cup diyor siz küçük diyorsunuz
boyuna göre çok fazla duruyordur dediğin gibi zordur evet belki ileride küçültme düşünebilirsin
Kişiye göre değişiyor. Bazılarında büyük göğüs vücudun geri kalanını daha da zayıf gösteriyor. Kombinlere bağlı demek ki.
75D cup memeleri olursa göstermez. 125 d cupsa ama zaten şişmandır o
Hayatımda hiç büyük göğüslü olmadım genlerden dolayı bilmiyorum böyle olayları odododosjjs
tamam hava atma. d
Hayır, üstelik düşündüğün kadar büyük göğüs yapısına da sahip degilsin,
Resimdekilerde aşırı itici bence, daha makul meme güzeldir
Belin inceyse hiçte şişman görünmez ve 75 büyük sayilmazki
O giyime bağlı dar giymek büyük gösterebilir benim 95 olmasına rağmen dar giyinedigim sürece iyi duruyor
Şişman gösteriyor. Etek üstü giyilen her şey daha iri ve geniş gösteriyor. Kulplu ya da geniş kesim elbiseler yakışır.
Memesi olmayan kızlar yorumlarda çok komikler. Her şeye bir kılıf uyduruyorlar.
boyunda biraz kisa ondan kaynakli. 165 170 olsan gayet super se. ksi durur
Evet 155 olunca baya çirkin dıruyp
belkide... merak etmedim degil ama ne kadar buyuk
büyük dolgun göğüslü kadınlar candır
Nolur ameliyat olma çok güzel d cup off bayılırım
Kilo alan bell belirten belli canım yok kendini kutbanetmişssin
Göğüs dediğin avuçlanıp biraz sıkınca parmak aralarından taşacak kadar olmalı çok büyük olmamalı
Tam tersi şişman olanlar kilo aldıkları için memeleri de kilodan nasibini alıp büyük memeli oluyorlar 😅
Yok kadın az memelerden zengin olmalı bence göze hitap etmeli yanlismi
kısa cevap evet. uzun cevabım hayır seksi gösteriyor
75 büyük mü gerçekten 🤔 şaşırdım
Tam idali bence
75 bel D cup göğüs
Göbegin varsa kilon var demektir
Göbeğim yok
evet Sisman gosteriyor
Evet bence güzel durmuyor
Yakışanı giyersen güzel
Şişman değil dolgun gösteriyor.
Wow göğüslerin super ya 🔥😍
Çok iyi ölcülerin var değerini bil.
Bu arda zarar
@bol_pantolon neden?
Rahat değildir
Ohaaq nasil yasiyon sen da sirtinda mi agrimiyor
alakası yok. belden inceysen öyle görünmez
yoo gayet cekici gosteriyor
75D'ler nasıl gözüküyor? Rakamlardan anlamadığım için soruyorum.
Buyuk gösteriyor maalesef
Seksi gösteriyor
onu bunu bilmem büyük meme forever :))))
Hayır seksi gösteriyor
Şişman göstermiyor ama çekici gösterdiği kesin.
Aslında 75 çokda büyük değil ama 😃
O zaman küçült daha rahat gösterirsin
Hiç anlamam ama çok büyük olmasın sjsj
Görmem lazımcılar gelmeden çabuk
🤣🤣
Hayır bel genişse şişman gösterir
Evet biraz daha kilolu yapıyor insanı
foto oyle değil ama 95 b gibi
küçük olmasından iyidir ;)
Of evet
fotoğraftakiler çok iyi :D
Yok güzel srksi
75-d nin nesi büyük
Boyuna göre büyük bende o da yok
Canım nesi büyük diyorsun da d en büyüğü oluyor ya hani kız ince o yüzden 75 ama kubu d işte
Yani tamam abartmış biraz gibi ama yine de 75e göre büyük
@YağmuurYlc mankenler en zayıfları 1.80 boyunda 50 kilolar onların bile 85ten aşağı değil ölçüsü
Benim annemin de 75 bu kişinin inceliğiyle alakalı değişir yani
@YağmuurYlc 1.80 boyunda 50 kg kqdından kimse ince olamaz😀
Demek ki 85 takmıyorlar ben bile balık etliyim 80 takıyorum yani senin yanlışın var
@YağmuurYlc ölçülerine baktım
Evet biraz
90D napsın 🙄
evettt
@buse53_5353 nerden biliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?