Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Günaydın hayırlı sabahlar
En sevdiğin ev halin mi dışarıda giyildiğinde halin mi ve en çok giymeyi sevdiğin şey nedir
Çılgın-Adam-35 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ev halimi daha çok onemserim.
Neden ki
Evde şort crop dışarda tayt crop
Ooo ikisi de iddalı desene
Pijama iyidir bazen dışarıya da öyle çıkarım
Pijamalarınla mı
Evet ama tabii misafirliğe falan giderken değil böyle ne bileyim bazen geceleri gece dedim böyle akşam yemeğinden sonra Ankara 'dayken yengem falan yürüyüşe giderdik bazen çok nadir de olsa ne bileyim kız kardeşime bakıyordum böyle krom giymiş pantolon giymiş gömlek giymiş makyaj falan da yapıyordu sanki parka kadar yürüyüp geleceğiz yani bu kadar basit hayatımın aşkıyla tabii karşılaşabilir ben bir ara bilmiyorum O ana bağlı ya o anda çok böyle bir şeyden dolayı normal bir şeyken giyinip gidiyorum annem diyor neden üstümü değiştiriyorsun alt tarafı çöp diyorum belki hayatımın aşkıyla karşılaşacağım
O şekilde mi bence yanlış düşünüyorsun biraz kendine bakmalısın bakımsız kıza çok nadir bakarlar güzelsen o ayrı ama biraz kendine özen göstermelisin sen genç kızsın evde tamam da dışarda biraz daha iyi giyinmelisin
Yok Niye işte her şeyimi görsün ki evde nasıl olacak nesin mesela kargocu insanlara çok sinir olurum uyuyorum bak saçım başım darma duman olmuş pijamalarlayım böyle sarhoş gibiyim zaten kapıyı açıyorum sabahın köründe ne işiniz var ya akşam gelin öğlen gelin tabii o zamanlar da uyuyorum bazen Ben bir erkek bana baksın diye niye bir şeyler neye bakayım kendime Niye özleneyim mal mıyım kendi kendime arada özeniyorum gecelerin makyaj yapma perilerim geliyor kardeşiminkilerden yapıyorum şahsen ama yani bence ilerideki eşim bunu takan bir insan olmayacak Ayrıca ben rahatıma düşkün de bir insanım bir düğün olduğun için pantolon bile çok nadir yerim giderim eşofmanla giderim yani zaten ileride kocam ya beni eşofmanla ya da pijamayla görecek en çok yani diğer türlü elbisedir O da bak elbise ile de görebilir çünkü bu aralar bir elbiseleri bir seviyorum gibi yok sevmiyorum yeni bir tane aldım sadece onu da sadece iki kere giydim o kadar
Nasıl bi elbise yani bazı yerlerde haklısın ama ne bilim bakımlı olmak güzeldir
Normal bir elbise mavi papatyalı benim bence bakımın kıyafet değil bilmiyorum bakım ne olarak şey yapıyorsunuz Bir insanın giydiği şeyden bakım çıkarmak çok saçma
Sadece giydiği dehil kendine özen göstermeli bence
Diğer türlü göstermediğimi nereden biliyorsunuz neyse
Nasıl yani
Diyorum ki kıyafetimize ya kıyafetime niye Özen gösterin niye uğraşayım giy çıkar giy çıkar kıyafeti okula giderken bile mesela sadece aynı şeyler size okulun forması falan filan tabii forma kullanmıyorum Ben hoşlanmıyorum eve gelince biraz bekliyorum erkek arkadaşımı okula alacağım diye ondan sonra pijamayla takılıyorum bir yere gideceksen bile ya kız kardeşimi gönderiyorum ya da kendim gidiyorum mükemmel pijamalarımla
Sort
Evde mi dışarda mı
Ikiside
Nasıl şort peki