AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Farece tesettür çarşaf
Güzelmiş ama sizde kaçıyorsunuz Erkeklerden yanıt bile vermiyorsunuz kaç yaştı
32
Olgun Kadınsın açıkçası size Farece iyi gidiyor hele zincirli olanları sizi asıl gösteriyor en çok sık giydiğin ne
Farece
İyimiş bak anladım farece giydiğini balık etli misin peki genelde yoksa zayıf mı
Balık etliyim
Anladım ama sanki senin gibi Kadınları tanıdım çarşaflı fareceli yaşıtlarından küçük erkeklere yakınlar sende öyle misin yoksa erkeklerden kaçıp büyüklerde falan
Samimi olmuyorum kimseyle
İşte o yüzden güven sorunu oluyor sonra ne bileyim sonra dininden dolayı o yüzden ondandır sen bu yaşa kadar hep yalnız kaldın uzak kaldın
Dul bir insanım
Çok kötü durum o halde sizi anlıyorum dul Kadına ne gözle bakıyorlar toplum çevre aile kılını oynatıyorsun içinde bulunduğun baskı kısıtlama insanı ebey zorluyor zamanla bir şey diyemem Erkeklere güven olmaz ki ağızları gevşek dedikoducular falan falan bence yine de takma kimseyi olgun kadınsın reşit insansın
Var mı çocuk falan
Evet var 1 tane
Ne güzel cinsiyeti nedir zorlanıyor musun ona bakmaya
Zorlanmıyorum ailemle yaşıyorum kız
Zorlanmak derken sizi üzüyor mu uysal mı yaramaz mı babasını özlüyor mu
Olabilir ne zamandır beri dulsun ki
Üzmüyor uysal
Kızlar öyledir çok uysal kendi halinde oluyorlar Erkek çocuklar çok yaramaz
Tamam da kendini boşlukta hissediyor musun
Hayır
Olur mu canım yapar size karşı çok kısıtlama oluyor birde ayrılmışsın olur içten içe ama halka açık ifade edemiyorsun gibi sana sorumu beğen gel konuşalım gelmezsin severim çarşaflı farecelilerii kötü niyetim olmaz senden bir şey istemem daha iyi ifade etmek adına işte düzgün insanım size kötülüğüm olmaz sorumu beğen pişman oolmazsın
İstersen nickimi yazayım sen ekle
Gerek yok buradan iyi
Buradan da da konuşuyorum sıkıntılı yok sen zorlanırsın ama güven sorunu yaşıyorsun anlıyorum seni ama şimdi senin foton da yok bir şeyin yok ki burada resim atılır ne sesli sorun olmaz ki gizliliğe önem veren insanım ne yapacağım
Peki saygı duyarım ama kendini ifade edemeyeceksin zorlanacaksın gibi
çocukları çok sever misin
Evet seviyorum çocukları
Erkek çocuklarını çok seversin kız mı
Farketmez
Olabilir şu an da en çok neye ihtiyaç duyarsın karşıya ilgi mi sevgi mi ilişki mi sonuçta insansın ithyacın olacak elbet zaman zaman bu yapısal durum geri kalmış cahil toplumlar gibi kadın diye olmaz diye öyle düşüncem yok yanlış anlama beni
Hiç bir şeye ilgi duymuyorum böyle iyyim
Sen beni anlamadın işte gidip bir şey yap demedim sadece kendini boşlukta hissedebilirsin içten ama kimseye yanaşamazsın biliyorum ama sen sanki çok fazla uzaksın gibi geldi bilmiyorum çocuklar size iyi geliyor mu sanki onlara yakın gibisin daha fazla
Evet çocuğa yakınım
İşte o yüzden büyüklerden kaçıyorsun çocuklar daha fazla iyi geliyor her yönden hem olgunsunuz hem de kaçtığınız için boşluğunuzu onlara doldurmak istiyorsunuz çocuk emzirmeyi sever misin
Bak sana dedim işte gel dinlemedin beni olan oldu kendini ifade edemiyorsun zorlanıyorsun zorlandıkça susarsın kendim biliyorum ki gel dedim gel içini dök çok abarttın gene de bırakıyorum profil linkimi tıkla gel senle arkadaş olalım cidden senden bir şey istemem bak eğer istersem engelle geç daha diyeyim
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/torkoz
Ben iyyim
Değilsin işte sustunuz ama siz görücü usulü evlenmiştiniz
Evet
Anladım evlenmeye tekrar niyetin var mı
Şükür yokk
😀😀 eski kocan seni evlilikten soğuttu
Aynen
Peki sorun neydi kıskançlık vardı kabaydi sen boşalacak kadar ne yaptı
Anlaşamıyorduk vb bu
Hangi konuda işte kafanız uyusmadi
Seni çok darlıyordu
boş ver geçmişi sorup durma
Hahhah Peki o halde o yuzden erkekten kaçıyorsun
Çok mu önemli niye sorup duruyorsun
Sustun noldu
Hep tersliyorsun canım ne yapayım sence seni tanımak istiyorum hayatını ögrenmek istiyorum
Sorma o konuyu o zaman
Peki sinir bozucu mu geliyor
Ama benim kötülüğüm olmaz emin ol
Ailen baskı yapıyor mu evlen diye
Yoo ne alaka
Bilmiyorum hani olabilir her ailede oluyor işte sen neden bu kadar kapalısın her konuda utangaç mısın
Yoo degillm normal olarak kapalıyım
Hayır o değil konularda tabuluyorsun kendini bu iyi değil gözün yasaklara kayar ama
Şükür kalmadı onunda bi yolu var
Olmadi da ama olmazsa evlilikten kaçıyorsun normalden de kaçıyorsun canım bunun da Bi boşluğu olacak yapısal olarak kontrolsüz
Evlenmeyi düşünmüyorum bi daha söyleyim
Tamam ondan diyorum anlamadın sevgili yapmaya karşısin
Evet benim yapıma uygun degil
Ama herseye hasret kalırsın hem ilgi sevgi şefkat hem cinselllik bunlar olmadıkça zorlanırsin
Şimdi sevgili yapınca bunlar rahatmı olacak ne alaka
Tamam da sonuçta insansın canım hormonların var libidon ver robot değilsin
Birine ihtiyaç duymuyorsun
Canım isterse mastürbasyon yaparım bu kadar çok zor degil
Evet duymuyorum
Tamam da yeteriz gelebilir ama ondan diyorum senin için diyorum ama isteklenme oluyor mu
Olmaz ki öyle
Arada oluyor
Olur tabi ki hem yaş gereği hem hem de çok çok tabuluyorsun öyle olmaz ki göğüslerin kaç beden merak ettim
Gizliden çıkıyorum oradan konuşalım
Yazdım bak
Açık-spor
Sporcu giyimleri demek istedin
Evet
Olabilir siz 40 kilosunuz gibi sezdim
Yakın bile değil
Spor işi uğraşayan Kadın sürekli zayıf olma derdine düştüğü için yazdım yoksa siz sadece sporcu giyimi tek mi giyiniyorsunuz
Ben amatör voleybolcuyum boyum uzun olduğu için kilom da haliyle 40'tan baya fazla. Zayıflık derdim yok ama fiziğime dikkat ediyorum
Boyunuza kaç ki genelde voleybolcular genelde çok zayıf oluyorlar ondan dedim
1.82
Hadi canım ciddi misin 182 bu kadar uzun boylu olmanın sırrı ne doğuştan böyle
Voleybol için kısa bile sayılır
Kaç olmalı 195 mi :D
Sana kısa Erkekler her yaş yürüyordur :d
1.87 olsa yeter aslında (:
Sürekli yaşadığım şeyler evet
Olabilir evet ideal ama fazlası iyi değil ama
Sürekli mi hep mi başına geliyor genelde hangi yaşlar yürüyor sana
Ya tabii uzun boy voleybolda avantaj ama günlük hayatta zor olurdu daha uzun olsaydım
Yaş fark etmiyor ya hepsi aynı ama çevremde genelde yaşıtlarım olduğu için
onlar daha çok
Olmaz da bilmiyorum ama zorlukları var iyi yanları da var çok uzun oldu mu hayranların çoğalırr sana yürüyen çok olur öyle işte
Diğeri de sana yürür de terslersin diye kaçıyorlar size Erkekler çocuklar dedeler alıyordur kısa boyları ile :D
Dediğim gibi yaş fark etmeksizin hepsi şansını deniyor ama çoğu yaşıtım oluyor (:
Peki senin kafana yatan hangi oluyor kafanda geçen çıkmak değil eğer olsaydı bu yaş olurdu dediğin bi yaş var mı olgun mu seversin genç mi
Benim yaşıma yakın olanlar daha çok ilgimi çekiyor açıkçası
Yaşınız kaçtı ki 20 mi
Her zaman yaşıt ilgini çekemez ki değişir o bakış açcın zaman zaman
22
Çok gençsin canım önünde koskoca hayat var kimleri göreceksin kimleri ilgini çeken çok olacak hele senin gibi uzun boylu Kız sana yürüyen çok olur Kızlar bile sana yürür bilemezsin
Peki 175 boyları red eder misin
Tesettür
Ne güzel adına sevindim kaç yıldır tesettürlüsünüz size ne yön verdi
Tesettürlü