Ya bi kız arkadaşla tanıştım. Bi ay kadar konuştum. Dedim ki bak bu tarz kıyafet sana baya yakışır dedim. Makyaj yapmana gerek yok dedim. Bu resimde anormal olan bişey yok. Kazak, etek, desenli ince çorap ve ayakkabı. Bi kızın giyebileceği şeyler. Bu lafı dedikten sobra yavaş yavaş uzaklaştı benden? Eteğemi takıldı dicem hayır, ince çorabamı takıldı dicem sanmıyorum ki herkes giyiyor. Sizce ne sebep olmuştur? (SADECE KIZLARA SORDUM ERKEKLER OKUYUP SİZİ RAHATSIZ ETMESİN DİYE)
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende olsam uzaklaşırdım. Çünkü sen ona emrivaki de bulundun. Kıyafet kontrolü koydun. Makyaja gerek yok dedin. Foto da ki kız makyajsız olsaydı. Saçları boyalı olmasaydı. Bir de kilolu olsaydı. Görselde ki kızın giydiği kıyafeti bile beğenmezdin. Sen ona resmen ben bu tarz kızları beğeniyorun mesajı vermişsin. Oda sana herhangi bir erkek modelini gönderip üstü başlı kaslı 💪🏻 olsa sende spora gitsen çok erkeksi görünürsün gözüme dese. Senin hoşuna gider miydi? Sen onu olduğu gibi beğenmemiş değiştirmeye kalkmışsın. Kusura bakma ama senden her kadın kaçar.
Başka bir kızın resmini atıp bak bunun gibi ol demen başlı başına çok kırıcı ve büyük hata bence. Ayrıca bir kıza makyaj yapma denmez, her kız yapmayı sevdiği için makyaj yapar. Ona sadece maktajsız da güzelsin ama istiyorsan tabii ki yap demeliydin. Veya, bunlar sana çok yakışır sana böyle hediye almayı düşünüyorum, giyer miydin tarzı şeyler diyebilirdin. Kaba konuşmuş olabilirsin o yüzden kırılmıştır
Aslında bi anormallik yok kiyafette lakin kıyafet konusundaki dusuncelerj ve tercihleri degissin istemiyosa uzaklasmis olabilir
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yok sıkıntı bulmadıda sadece bana göre ki kendisi biraz kilolu, Bana göre külotlu çorap yok ki dedi. Bende var dedim hatta bi kaç kilolu kadın resimleri attım ince çoraplı. Bak bunlar senden daha kilolu dedim onlara oluyosa sanada olur dedim. V. s sadece bu konuşma geçti aramızda. bundan olabilirmi?
Bilmiyorum o anlamda demedim. Ben ona hatta kırmızı bi elbise resmi var onu attım hafif kilolu biri kırmızı elbise giymiş altına ince külotlu çorap ve topuklu ayakkabı giymiş onu attım bak sana çok yakışır böyle olsan dedim. Hatta ince çorap desenli olursa daha iyi olur dedim. Bana senin çorap fantesinmi var dedi. Bende var ya da yok ne alaka dedim ben seviyorum bu tarzı napcan kusurmu görcen kotü bişeymi dedim deyince özür falan diledi hatta
Yalan değil ben saklamadım. Ben söledim bil dedim ya bu sonuçta kötu bişey değil dedim. Anlayışla karşıladı. Ya başka kızla tanısayım aynı şeyi ona söyleyeyim kimisi yanlış anlayıp konuşmuyor. Sapiklik değil bişey değil. Giyiyosun ayıp olmuyoda muhabbetini yapıncamı ayıp oluyor. Anlamiyorum. Cidden.
Valla karmaşık. Kimisi anlayışlı kimisi değil. Herkesin ilgisini çektiği bişey mutlaka var. tamam yalan yok benimkide bu. Yani yanlış anlama sapık bilmede beni bi kız arkadaşım elbise etek giysin kimisi bakar ya... Bende o olmuyor. İlle altında ince çorap varsa bi tuhaf oluyorum. Ve bu durumu bi kız arkadaşıma ilettim mecburi söledim. Normal senin bu durum dedi üzülme dedi.
Dediğiniz gibi farkliyiz çoğu insan gibi ama durumunuzda abartılacak ya da iğrenilecek bi durum gormedim ben o yuzden biraz daha normal hissedebilirsiniz
Valla herkes siz gibi düşünseydi iyi olurdu. Ayıp bişry değil. Haa onla ilgili farklı sorular sorarım tamam herkes kızmakta haklı. Bak kız belki o kadar güzel değil ama işte ne bilim ten çorap giydim deyince yelkenler suya indi. Çıplak hiç bir kişi dikkatimi çekmiyor. Ne bilim başınıda ağrıttım kusura bakma.
Sizede... İstek atayım size ama sakın yanlış anlamayın. Bu konuyu bida açmıcam size. bana güvenerrk cevap verdiniz. Benden size bidaha bu tip soru gelmicek
İşte ben de direkt yuh dedim biraz kızdım. Olsa nolcak napcan dedim sen nasıl sölersin bana diye çıkıştım hatta. özür falan diledi v. s dediğime pişman etti
Onun tarzını begenmedgno düşünüp degstrmeye calistgni düşünüp ondan uzaklasmistr
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoook uzun abiye elbise giymeyi seven biri. Bi çok resmi vardı hatta kendide söledi. Bende bunu bide hafif kilolu bi kadın kırmızı elbise giymiş diz hizasında altına ince siyah çorap ve topuklu ayakkabı giymiş ilk onu gösterdim bu sana yakışır v. s dedim bana çorap fantesinmi var dedi direkt. Bende biraz tartıştım nasıl dersin bunu diye özür diledi v. s Şaşırdım
Kızlar hiç sevmez başkasınüstünden örnek verilmesini kızı kıskanmak veya kız resmi atacak kadar rahat diye saygısızlık olarak algılar ve gider sorun kıyafeti değil yani
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok gayet normal konuştuk. Wp den kız arkadaşıma danıştım once sordum sorun yok dedi. Ya bana ince çorap yakışmaz ben kiloluyum dedi. En ileri bu konuşuldu. Bende olur mu öyle şey dedim. V. s v. s
Valla bana bu muhabbet açılınca sende çorap fantezisimi var dedi. Ben kızdım baya bi laf ettim. Bana ben kötü bişey demedim ki dedi. Sonra kendi söledi işte hangi kombini giyiyor o kombinin altına işte ne bilim ten çorap giyiyorum v. s dedi. Hatta bana göre yok çorap dedi kilolu biraz bende olur mu öyle şey var sana görede hatta resimler bile attım. Baya konuştuk. Sonra ne oldu da ne bilim uzaklaştı ya
Bilmiyorum. Wpden kız arkadaşıma sordum normal bişey yok dedi. Bana ben kiloluyum ince çorap olmaz dedi bende olur olur dedim. En ileri bu laf geçti. Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.