Moda & Stil Ayakkabıdan çorabına kadar giydim dediğiniz en iddalı kombin neydi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dökülün bakalım:)) Güncellemeler+1 yıl Akşam olduuuuu Güncellemeler+1 yıl Aman gelmeyin sakın :D Ayakkabıdan çorabına kadar giydim dediğiniz en iddalı kombin neydi? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence en iddialısı mezuniyette siyah elbise+siyah stilettoydu çorapta yoktu haliyle 1 52 Yorumla Soran +1 yıl O kombine çorap olmaz mı yahu:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz tabi manyakmısın topuklu bu Yorumla Soran +1 yıl E ince çoraplar genelde topukluyla giyilmez mi zateeeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çorap sevmiyorum topuklu çorapsız giyilecek ayakkabı zaten topuklu bot bile çorapsız giyilir Yorumla Soran +1 yıl Pekala. Boyun kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 176 Yorumla Soran +1 yıl Oo tam elbiselik bir boymuş ki:) Kilon kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 60 Yorumla Soran +1 yıl Nesin sen manken falan mı:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama boyum çok uzun utanctan topukluda giyemiyom Yorumla Soran +1 yıl Boyunun uzun olmasını neden utanılacak bir şey olarak görüyorsun? Ben memnunum mesela boyumdan:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır beni kınarlar diye korkuyorum boyum 160 olsa topuklula normaal olurum ama 176 olunca 190 oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç santim topuklu giyiyorsun:) Ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birtanesi 12 diğeri 16 cm Yorumla Soran +1 yıl Zor olmuyor mu yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok niye zor olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanımda yedek spor ayakkabı taşırım zaten Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hiç kullanmadığım için hayal edince zor geldi:) Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlisin bu arada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hep gizliyim Yorumla Soran +1 yıl Keşke gizli olmasan ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok zor değil ama olurda ayağımı sıkar topukluya uygunsuz yere gider ya da kırılır diye yanımda sporda taşırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık dolu buralar Yorumla Soran +1 yıl Tedarikli olup spor taşıman mantıklı bence de Yorumla Soran +1 yıl Soruda ikimizden başka kimse yok, kimse göremez. Ama beni ima ediyorsan peki. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama giymesi zor oluyor topukludan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ima etmiyorum ama gelmeyecekleri ne malum birde ben herzaman gizliyim Yorumla Soran +1 yıl Aslında topukludan sonra bir rahatlık vermesi gerekmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Peki kimse gelmeden açılsan sonra kapansan. Merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama işte çıplak ayak giymesi zor oluroy Yorumla Soran +1 yıl E spor ayakkabı taşıyabiliyorsan babet çorap da rahatlıkla taşıyabilirsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama işte topuklu acıtırsa ayağımda pert oluyor zaten hemde çorabık yokki benim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çorabın yok anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok işte çorap giymiyorum Yorumla Soran +1 yıl E devamlı da topuklu giyemeyeceğine göre ayakkabıları hep çorapsız giymek ayaklarını tahriş eder ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok 10 yılı aşkın süredir giymedim çorap bir şey olmadı Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Kimse yokken 10 saniyeliğine gizliden çıkmayacak mısın bak geçiştirdin az önce:) Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi Yorumla Soran +1 yıl Keşke gitmeseydin ki Yorumla Soran +1 yıl Konuşmak mı istemiyorsun yoksa gittin mi bi bilsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitmiştim geldim Yorumla Soran +1 yıl Pekala, Sorum cevapsız kaldı ki:) Yorumla Soran +1 yıl Ama yine gitmiş:) Yorumla Soran +1 yıl Gelmicek misin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldim Yorumla Soran +1 yıl Sorum hala cevaplanmayı bekliyor:)) Yorumla Soran +1 yıl Yine gitti hoooof:) Yorumla Soran +1 yıl Artık gelsen mi:) Yorumla Soran +1 yıl Haydi geeeeeel:) Yorumla Soran +1 yıl Ama dün gelmediiiiin Yorumla Soran +1 yıl Beklemiyim mi ki:( Yorumla Soran +1 yıl Matmazel bekleniyorsunuz:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence en iddialısı mezuniyette siyah elbise+siyah stilettoydu çorapta yoktu haliyle
O kombine çorap olmaz mı yahu:))
Olmaz tabi manyakmısın topuklu bu
E ince çoraplar genelde topukluyla giyilmez mi zateeeen
Yok çorap sevmiyorum topuklu çorapsız giyilecek ayakkabı zaten topuklu bot bile çorapsız giyilir
Pekala. Boyun kaç?
176
Oo tam elbiselik bir boymuş ki:) Kilon kaç?
60
Nesin sen manken falan mı:)
Ama boyum çok uzun utanctan topukluda giyemiyom
Boyunun uzun olmasını neden utanılacak bir şey olarak görüyorsun? Ben memnunum mesela boyumdan:)
Hayır beni kınarlar diye korkuyorum boyum 160 olsa topuklula normaal olurum ama 176 olunca 190 oluyorum
Kaç santim topuklu giyiyorsun:) Ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.
Birtanesi 12 diğeri 16 cm
Zor olmuyor mu yahu
Yok niye zor olsun
Yanımda yedek spor ayakkabı taşırım zaten
Bilmem hiç kullanmadığım için hayal edince zor geldi:)
Niye gizlisin bu arada?
Ben hep gizliyim
Keşke gizli olmasan ki
Yok zor değil ama olurda ayağımı sıkar topukluya uygunsuz yere gider ya da kırılır diye yanımda sporda taşırım
Sapık dolu buralar
Tedarikli olup spor taşıman mantıklı bence de
Soruda ikimizden başka kimse yok, kimse göremez. Ama beni ima ediyorsan peki.
Evet ama giymesi zor oluyor topukludan sonra
Seni ima etmiyorum ama gelmeyecekleri ne malum birde ben herzaman gizliyim
Aslında topukludan sonra bir rahatlık vermesi gerekmiyor mu
Peki kimse gelmeden açılsan sonra kapansan. Merak ediyorum
Ama işte çıplak ayak giymesi zor oluroy
E spor ayakkabı taşıyabiliyorsan babet çorap da rahatlıkla taşıyabilirsin.
Ama işte topuklu acıtırsa ayağımda pert oluyor zaten hemde çorabık yokki benim
Nasıl çorabın yok anlamadım?
Yok işte çorap giymiyorum
E devamlı da topuklu giyemeyeceğine göre ayakkabıları hep çorapsız giymek ayaklarını tahriş eder ama
Yok 10 yılı aşkın süredir giymedim çorap bir şey olmadı
Anladım. Kimse yokken 10 saniyeliğine gizliden çıkmayacak mısın bak geçiştirdin az önce:)
Gittin mi
Keşke gitmeseydin ki
Konuşmak mı istemiyorsun yoksa gittin mi bi bilsem
Gitmiştim geldim
Pekala, Sorum cevapsız kaldı ki:)
Ama yine gitmiş:)
Gelmicek misin ki
Geldim
Sorum hala cevaplanmayı bekliyor:))
Yine gitti hoooof:)
Artık gelsen mi:)
Haydi geeeeeel:)