- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİş yeri yemek daveti için tulum mu yoksa elbise mi daha güzel olur sorusunun cevabı, davetin resmiyet derecesine ve kişisel tercihlere göre değişebilir. Resmi bir davet için:Tulum: Tulumlar, hem şık hem de profesyonel bir görünüm sağlar. Düz kesimli, tek renk bir tulum, iş yeri yemek daveti için ideal bir seçim olabilir. Elbise: Elbiseler, tulumlardan daha resmi bir görünüm sağlar. Uzun veya midi boy, tek renk bir elbise, iş yeri yemek daveti için uygun olabilir. Resmi olmayan bir davet için: Tulum: Tulumlar, resmi olmayan davetler için de uygun olabilir. Renkli veya desenli bir tulum, iş yeri yemek daveti için daha rahat ve eğlenceli bir seçenek olabilir. Elbise: Elbiseler, resmi olmayan davetler için de uygun olabilir. Diz altı veya kısa boy, desenli bir elbise, iş yeri yemek daveti için daha rahat ve havalı bir seçenek olabilir. Kişisel tercihlere göre:
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 35 yıllık ömrümde bir çok kurs eğitim sertifika programı panel zirve iş yemeği kutlama parti zirve gibi şeylere katıldım. Hepsi de 5 yıldızlı otellerdeydi. Erkekler genellikle takım elbise veya ceketli kombinler yaparken tüm kadınlar elbise veya etekli kombinler yapıyorlardı. Hayatımda 1 kere bile tulumla gelen görmedim. Ek olarak hepsi topuklu ayakkabılı şık şekildelerdi. Sadece 1 kere bir kız kot tişört converse türü ayakkabıyla gelmiş kenarda pısırık pısırık duruyordu. Ben girişimcilik zirvesindeydim kokteyl masaları var herkes iş adamı yatırımcı girişimci ve birbirleriyle masalarda dolaşarak tanışıyorlar o kıza kimse gitmiyordu ek olarak o kız ikramları dahi almaya çekiniyordu. Maalesef Nasrettin hocanında dediği gibi ye kürküm ye olayı ilk kıyafetinle fiziğinle duruşunla saçınla felan ağırlanırsın sonra fikirlerin bilginle beden dilinle uğurlanırsın. Ben örneğin girişken birisiyim ön planda olmayı severim o tarz etkinliklerde hep öne otururum soru sorulursa cevap veririm etkinlik ara verir herkes çay kahve içer bir şeyler yer ben soru bombardımanına tutulurum gelen giden tanışır doğal olarak çay kahve içemeden etkinlik geri başlar.
120 Yorumla- +1 yıl
Elbise ile resmilik ne alaka. O zaman davete yırtık kot tişört ile git
- +1 yıl
Topuklu ayakkabı elbise üzerine minimal takılar birde telefonun sığacağı abiye çanta şarafat ise diyecek başka sözüm yok.
- +1 yıl
Ben yorumumda açıklıktan dekolteden seksilikten bahsetmedim 1 tane o şekilde kelime yok. Dedim ki herkes elbise ya da etekli kombinler giyiyor tulum giyen görmedim. Ama sen kendi anlamak istediğin gibi anladın.
- +1 yıl
Etek ya da elbiseye açık diyorsan düğünlerde 50 yaşında teyzelerin giydiği gibi yerlerde sürünen tarzda ise elbisen hiç giyme bence
- +1 yıl
Demekki uzun yazıları anlayamıyorsan aktif kitap okumuyorsun demektir. Buda seni ceh@lete iter.
- +1 yıl
Anladım peki
- +1 yıl
Eee ayakkabın ne renk aynı renk çantan var mı
- +1 yıl
Siyaha kırmızı gerekir siyahsa olmaz
- +1 yıl
Oje sürecek misin
- +1 yıl
Elbise siyah eller siyah yasta gibi mantıksız olur. Ayakkabı çanta oje kırmızı ise ellere sadece düz parlatıcı sür veya ucu beyaz yapılıyor ya öyle bir şey yaptır.
- +1 yıl
Bir kuaföre gitsen 5 dk da yaparlar ya da gidemem dersen düz sade parlatıcı sür.
Böyle bir şey daha güzel olur bence
16 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şey de giyebilirsin aslında fiziğin müsaitse asddjdk
https://i.hizliresim.com/i0chf4y.jpeg
+1 yılTulum daha iyi olur gibi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılÜstteki elbiseyi çok beğendim ben olsam onunla giderdim. Tulum da fena değil ama kollarındaki dantel detayı abes kaçmış. O detay olmasa tulum da tercih edilebilirdi.
20 Yorumla
+1 yılbu görseldekiler çok kötü
bunu alıp giyebilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Bu fazla iddialı olur, ortama göre. Yoksa evet bunu düşünürdüm farklı bir ortam olsa.
Tulum daha güzel ama üstteki elbiseyi görünce o diyormuşum 😅😌
11 YorumlaTulumu giy sonucta bir toplanti resmi amac tasiyan yemek degilmis... biraz daha gayri resmi olabilir elbise goz alici olabilir, agirligimi koyarim diyebilir... sen kasmadan tulumunu giy yemegi ye siskinlik olursada cok belii etmez zaten 🤭🤭
11 YorumlaKişinin vücut tipine göre de değişebileceği gibi bence tulum daha şık durur daha çekici durur yani mıknatıs gibi olursun milletin bütün merakı üstünde olur fakat vücut tipi klima uygun değilse çuval gibi durur üstünde
17 Yorumla
+1 yılŞu tulumdan nefret eden tek kişi ben değilimdir umarım. Tasarlayanı icat edeni bulup kuru kuru beceresim var. O derece tiksiniyorum tulumdan... Elbise giy hatun elbiselerle..
13 Yorumla- +1 yıl
Kalem etek gömlek stiletto olur mu peki
- +1 yıl
Annen haklı. Cidden çok itici. Giyme gözünü seveyim. Uzun elbise olur. Kalem etek stiletto beyaz saten gömlek olur. Ama tulum o l m a z...
Tulum tarzi olabilir ve daha rahat hareketler yapabilirsin.. ben burdayim'da diyor yani.. sana yakisacagina inaniyorum arkadasim @fesfs Hangi renk sececeksin?
117 Yorumla- +1 yıl
Elinde ne var bilmiyorum. Bence hepsi yakışır @fesfs Naciyeye 😂
- +1 yıl
Maşallah yok yok 😄
- +1 yıl
Maşallah diyelim Allah daha çok versin 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahaha onu detoks için yapıyorsundur 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Herkes böyle olursa dünya biraz kurtulur.
Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Tulum çok tarz ve çok asil duruyor (en azından bu görseldeki)
her türlü iş yemeğinde muhteşem olur
14 YorumlaTulum fena görünmüyor sizinse vücudunuz resimdeki kadınınki gibiyse tulum giymenizi tavsiye ederim
14 Yorumladirek mini giy gitsin herkes bakar sende rahat edersin.
13 YorumlaMini etek daha iyi olur bence tüm gözler üzerinde olur 😉
12 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekmek istiyorsan elbise, istemiyorsan tulum.
12 Yorumla- +1 yıl
hele bir anlat nasıl çekiyon ksdj
+1 yılTulum derken işçi tulumu olarak anlamam peki 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
@OrtaSehpa 😂😂😂
- +1 yıl
@OrtaSehpa hahha
- +1 yıl
@OrtaSehpa bence de daha sade ve şık, benim tarzım çünkü kullandığım şeyler. Çok açık dekolte vs pek ciks
Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. ciddi görünmek istiyorsan elbise ile davete gitmelısın
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
7 ayTulum kombini çok güzel ancak ayakkabıda siyah olması lazım
bide penti yok gibi ince 5 den açık ten rengi ince çorapla daha şık olursun
10 Yorumla Tulum tercih ederim ama görseldekini değil. Kol detayları hoş durmuyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Cok seversen bir hediye gonderm
- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılBence tulum çok şık ve şatafatsız tam yemek için elbise çok parıl parıl
20 Yorumla Yemek daveti için üsteki elbise daha güzel bence.
10 Yorumla
+1 yılTulum daha çok hamileliğe yakışıyor bence anne adayları onları giymesi daha güzel
10 YorumlaModa & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ikiside güzel hangisinde rahat ediyorsan giy
10 YorumlaBen tulum giyerdim kedin herkes elbise giyer diyerekten
10 Yorumla
+1 yılYukarıdaki kötünün iyisi diyelim. Yukarıdakini tercih et bence.
10 Yorumla
+1 yılTulum çok hoş ve resmî duruyor. Elbise nişana gider gibi biraz
10 YorumlaElbise veya etekle ypılan bir kombin olması daha iyi
10 YorumlaElbise ama bu görseldekinden biraz daha farklı olarak
10 YorumlaModa & Stil konusunda 453 cevap paylaştı. Bence güzel bir stiletto ile elbise daha şık durur
10 Yorumla
+1 yılTercih senin sonuçta biz KS üyeleri gitmiycez o davete
10 YorumlaElbise daha şık ve zarif durur tulum biraz daha basit kaçıyor elbiseye göre
10 Yorumla
+1 yılİkisi de birbirinden güzel. Yakışıyorsa hiç farketmez.
10 Yorumla
+1 yılSana yakasani sen daha iyi bilirsin diyorum, insanlar kendilerine yakisani giymeli
10 Yorumla
+1 yılGörsellere göre çok bir farkı yok gibi.. Tabi giyinen de önemli..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyakta stiletto olsun da gerisi önemli değil ☺️
10 Yorumla
+1 yılElbise olur fakat kısa tercih etmem
Daha düzgün tertipli sık bı elbise secerim10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru şu ;
Karakterini mi yoksa bedenimi ön planda tutacaksın?
Ama sen kolay olanı bedenini ortaya çıkaran kıyafeti seçeceksin.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFikrimi söyledim geçtim.
Hayatta senin takdirde.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel!
Medeni bir insansınız.
Karşınızdaki insanın fikirlerine saygınız iyi bir insan olduğunuzu ortaya koyar.
Hep böyle kalmanız dileğiyle.
Cevap sahibi+1 yılİnşaAllah.
Moda & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. görseldeki tulum çok tatlı olmuş eminim sana da çok yakışır
10 Yorumla
+1 yıl1. Daha kadınsı
14 Yorumla- +1 yıl
2. Yi tercih et
- +1 yıl
O tediğin nane lekerinin üstüne soğuk su içmiş olmandandır asjer arkadaşım
+1 yılElbise inşaattamı gidiyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Bazen insan kendindeki değerlerin farkına varamaşmış
- +1 yıl
Aynen insandır elbisesi taşıyan
Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. Sana elbise daha çok yakışır.
12 Yorumla- +1 yıl
Elbise daha resmi ya ben de öyle seviyorum, ikiside kullandığım ürün ama, tulum pek ne bilim
- +1 yıl
Beni takip edermisin
Elbise daha güzel bence
20 YorumlaElbise daha iyi olur
20 YorumlaElbise daha iyi bence
20 YorumlaElbise
10 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Üsteki koyu siyah daha resmi
10 Yorumla
+1 yılİkisi de uygun
10 Yorumlaelbise daha şık olur hoş mekana görede değişir
10 Yorumla
+1 yılSana üstteki uyar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbise daha resmi ve guzel olur
10 Yorumla
+1 yılElbise çok daha güzel olur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBence tulum daha güzel gibi duruyor
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTulum giyen kız daha çekici
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 711 cevap paylaştı. Bence tulum yeterli, elbiseye gerek yok derim...
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSenin vücuduna elbise güzel gider
10 Yorumla
+1 yılTabiki elbise, her zaman zarif ve sik gosterir
00 Yorumla
+1 yılBebegim senin bedende var mı
12 Yorumla- +1 yıl
Onu demiom
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbise giy ergence giyinme
10 YorumlaTartışmasız tulum
20 Yorumla
+1 yılElbise
20 Yorumla