Teşekkürler
Arkadaşlar vücudum erkek arkadaşımın dediği gibi biçimsiz mi? #resimli?
Teşekkürler
Vücuttan bahsetmeyen başka bir erkek arkadaş bulsan daha iyi olur...
Bunun , omuzlarının üstündeki ile ilgilendiği yok , omuzlarının altına odaklandığı çok açık. Kendini değersiz hissettirerek koruma duvarlarını göçertmek ve yeter ki benle kalsın diye kişiliğinde olmayan konulara seni çekecektir...
Bu arada vücudun yağ taşımayan iyi ve doğru oranlarda ancak konu bu değil.
Ödün versen de gider vermesen de.. Kayıp da senin karar da..
Teşekkürler.
eski kız arkadaşıma benzettim, ama allahtan onun yeni sevgilisi yok :D
bir an çok kötü oldum :/
neyse fiziğin gayet hoş, ancak biraz basen sorunun var, onu da öyle kabul etmek zorundasın..
tipin çok hoş, kadınsı duruyor, çıkık köprücük kemiklerin kavisli belin ve karekteristik çene yapınla bence dünyalar güzeli bir kızsın, kıymetini bilememişler
Bence o kadar degil sana bicimsiz demesi icin oranin buranin sarkmasi falan gerek bence benim sevgilim de der ama alay eder sonradan at gibi kizsin der alinmam bile 😂😂😂 takma oyle seyleri belki sakasina soyluyordur
Teşekkürler ama alınıyorum :(
Gayet güzel bir fiziğin var
Cevap
151Cevap
Bu sen misin gerçekten? Ben mağazaların kullandığı cansız manken zannettim ilk bakışta.. Biçimsiz ne demek, kusursuz demek isterlerken dil sürçmesi olmuştur :)
Teşekkürler :))
1 bayan kıskanmış
o çizmeler ne kardeşim öyle ^ ^ sana yakışmamış
belden yukarısı kıyafet sitilin güzel ama aşağıda renk uyumu pek yok ama yinede güzel.. beden çizgilerine tam bir şey diyemem ama genel duruşunda bir sıkıntı gözükmüyor bence kardeşime söyleyim gayette alımlısın ^ ^
4*4 lük değil ama güzel bir vücut yapın var. Herkesde olabileceği bir kaç şey olmasa daha İyiydi diyerektek moralini bozma. Bunu birisi söylese dahi sözlerine aldırış etmezsen sen mutlu olursun.
Erkek arkadaşın düşünceleri seni yanına yakıştırmamasından mı kaynaklı ya da aradığı özelliklermi farklı bilinmez ama bu konuda ısrar ederse tavrını net belli etmen lazım.
Merhaba; Siz bayanlara durduk yere sen çirkisin desek aynayı alıp hemen kendilerine bakarlar. Sizde de bu teori olmuş :).
Öncelikle vücudunuz fit, sadece biraz daha kilo sizi dahada güzelleştirecektir.
İyi günler.
Senş begenmiyosa ayrıl. Hem kendi brad pitt mi ki nie begenmiyonmu. Güzel geldin bana. Bence erkek arkadaşının da resmini at daha iyi karar verebiliriz. Neye dayanarak böyle birley söylüyo. Kendi fitness model mi 😒
Ego tatmini ve iltifat duymak için resmini paylaşmalar vol 239532832194 Yemezler kuzum. Eğer o sen isen de squat yap o ufacık vücuda basen almış başını gidiyor
Ben de isteyebilirsiniz diyorum.
:) Böyle yoruma böyle cevap
Boyun iddia oranı gibi, kilon ise ondan daha da kötü görünüyor. Göğüs yok. Orantisiz fizik. Bundan sonra spora başlayıp, bol-bol su içip/gırtlağını da tutarsan bir sene civarında en azından bakılabilecek bir bedene sahip olabilirsin.
erkek arkadasına söyle kendine manken bulsun seni aşağılamasın
valla çizme giymişsin baçakların çap mı değilmi anlayamadım. ceket giymişsin bel ve kalçan belli değil. boyundan da bir şey çıkaramayınca.. eee seni yakın gören erkeğine bizim de diyeceğimiz bir şey yok ne diyosa doğru
onu hıyarı erkek arkadaş olarak tanımlamakta hata yapmışsın , ilerleyen zamanda ana avrat küfretmeyede başlar.
Biraz haklılık payı var tatlım. Üst tarafın iyi de alt taraf biraz biçimsiz görünüyor. Çok dar kıyafetler giymesen daha hoş görünürsün.
bu fotoda iyisin ama belki de yürüşünde bir çarpıklık vardır.
eğer gerçekte bu sensen fevkaladenin fevkinde lakin düşüncelerin fikirlerin nasıl benim için onlar da önemli erkek arkadaşın öküzün teki olabilir
Gayet hoşsun sıkıntı yapma.. seni beğenmeyeni sen hiç beğenme..
öncelikle erkek arkadaşın böyle elesutiryorsa direkt ayrıl ondan sen bir sx objesi değilsin ikincisi Kotu durmuyorsun
gayet güzel bir fiziğin var. erkek arkadasın miyop ya da ayrılmak için bahane arıyor
bir kızın sevgilisi nasıl böyle birsey soyliyor anlamiyorm yha :D
sadece vücudun için bir algı varsa senin o sevgiliye ihtiyacın yok derim..
bu arada sen kendinin farkındasın bence ve başarılı bir foto olmuş iyisin yani
Senin gibisini bulmuş da bulandırıyor. Ayrıca zevkli ve stil sahibisin. Çizmeler hunterin mi?
Biçim olarak iyi kendi zevklerime göre yorumlarsam biraz kilo al kadınlara zayıf olmak hiç yakışmıyor balık eti pls
yazık seni buraya resim koymaya kadar itmiş ama sende neden koyuyorsunki? sence biçimsizmi? tabiikide değil.:)
Bence çok güzel fiziğin balıketlisin tatlımm basenlerinde çok sıkı duruyor taş gibisin :))
1236 kişyim ben :P
Erkek arkadaşın yeni birini buldu heralde bahane ariyor gibi geldi bana :d
Bacaklar çarpık ve yüzün görünmüyor.
Yüz güzelliğin de yoksa erkek arkadaşın haklı.
o çizmeler ile biçimsiz durur tabi ki. hiç yakışmamış hiç :/
erkek arkadaşın bir şey anladığı yok gel sen benim sevgilim ol
istemiyosa çek git bugün buna katlanırsan yarın daha çok şeye katlanırsın
ya şöyle triplerde bulunmasanız iyisiniz aslında ama nedir bu herkes şuram kötü diyip resim atıyor, sonra bakıyorsun pek bir kötülük yok..
böyle vücuda sahip bir kız benim sevgilim olsun evlenme teklifi ederim. o sevgilin zevksiz adamın tekiymiş bence
Cem arkadaşında dediği gibi senin erkek arkadaşın omzunun üstündekiyle değil altındakiyle ilgileniyor
erkek arkadasin rahatsiz ise ayrilsin
Dizinin üstü kalın sanki biraz ama moral bozmaya gerek yok :)
Acaba sizin azalarak bitmeniz için ne yapmak lazım?
Nasıl olursan ol, bunu erkek arkadaşının söylemesi biraz garip değil mi:D
tam güzel boşver yatak bir alta alırsın bir üste daha iyi olur
Biçimsiz değilde yanlis giyiniyosun vucuduna gore giyinmiyosun
750 kişiden 650si bakmış bir sieya dalgamı geçiyon bizle deyip kapatmışlar sayfayı haklılar tabi sevgilini göz doktoruna götür onda sıkıntı var
Senin heerif bir kediye köpeğemi bakmış... Gayet düzgün fiziğin var onu acil bir göz doktoruna götürr
sen o erkek arkadaşını bırak hatta * git de. Vücudun türkiye ortalamasının üzerinde güzel. itirazı olan çıksın dışarı bir baksın tombik tombik kızlar doldu ortalık.
Erkek arkadasin kesinlikle baskasini buldu bence. Ayrilirsan haber ÷)
erkek arkadaşın ya kör ya da vücuttan anlamıyo daha ne bekliyomuş yani gayet güzel vücudun ;)
Kanka erkek gibi poz vermisin bide su seyislerin kullandigi cizmeleri cikar allan seversen
cok garip sekilde tek tek cok etkileyici toplama da dagilmis gibi
bence onun aklı bıçımsız:))) sen rahat ol harıkasın
fiziğin güzel erkek arkadaşın beyenmiyorsa onun gözlerde sorun war :D kendini harcatma :p
Evet, bacakların çok kalın değil ama basenlerin var. Basenini eritmelisin.
Senin erkek ardasin sana bicimsiz diyor sen bize soruyorsun ilginc.
hay senin erkek arkadaşının aklına. tam aradığım vücud :D
çok biçimsiz fıskiyeye benziyor melih gökçek seni bulursa belediyenin önünde tekrar koyar
güzel çalışma. güzel denilebilecek güzellikte fazlası sana zarar
1264 bakışa karşılık 200 yorum yazık ya bu güzelliğe en az 5000 yorum yapılmalı bu siteye üye olan herkesin bu fiziği beğenmesi dileklerimle
O erkek arkadasinin gozleri baskasindadir bence kendinden sogutmak icin demisttir sen onun sozlerine kanma aldrma ona sen keyfine bak gayet iyisin.
O çocuk bulmuşta bilmemnesiz olanini ariyor bee :)) ;)
Bizler halk arasinda buna
harika, dehşet, inanilmaz güzel derizzz ;) ;) :))
kilo al gorundugu kadarıyla bakımsız cildin var soğuktan öyle olmus gibi kuru et gorunumu
Silahına Davranan Kowboylar gibi Durmuşun
güzel poz :D
Halt etmiş o sülalesinde varmıymış senin kadar güzeli
Bunca senedir sapigim senin kadar çirkin vucutlusunu gormedim
Dalgami geciyonuz adammi seciyonuz ne guzel vucut iste daha ne olsun
Bence gayet güzel yakından görmek lazım detaylar için
Erkek arkadaşın özürlü olmali. Gayet hoş bir fiziginiz var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar