Moda & Stil İnce çoraplı kombinlerin modası mı geçti? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizce de kadınları çok şık ve asil göstermiyor mu? Güncellemeler+1 yıl Günaydıııııın Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçilmişiiiiiiiiiz :D İnce çoraplı kombinlerin modası mı geçti? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. geçmedi 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çorabın altındaki önemli.. o işin çorapla ilgisi yok 3 1 Yorumla Soran +1 yıl E tabiki de güzel olmalı çorabın altındaki. Değil mi Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben seviyorum hala eski kafa kalmış olabilirim 🤷♀️ 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun kafası eski değil bence, giyimden anlamakla alakalı:)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Corabin markasi? Kalitesi nasil? Benim aldiklarim yukari cekince hemen yirtiliyo... 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem 3-4 marka var bildiğimiz. Denyesi düşük mü kullanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ses Yorumla Soran +1 yıl Yazıp gittin mi yahu:) Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Modası geçmez geçse de kadınlar yine moda yapar😅 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Pek giyilmiyor artık sankii:) Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl Giyiliyor aslında iş dünyasindakiler daha çok kullanıyorlar Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşın altındakileri pek sarmıyor galiba Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl Evet 30 yaş altındakiler pek tercih etmiyor ama kullananlar var sık olmasa da Yorumla Soran +1 yıl Sen böyle moda falan deyince tarzın zannettim:)) Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl Ben pek kullanmam Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Onun modası geçmez ya gecelerin vazgeçilmezi😄 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Çalışan veya sosyal kadın var oldukça ince çorap her zaman modadır. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Seni Sandırmayan nedir? Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asla geçmez. Sadece bazı kadınlar kaçma riski yüksek olduğu için ince çorap almaktan kaçınıyor. 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bunu mu merak ettin gerçekten yoksa biraz fetiş durumları mı var ikinci seçenek daha doğru gibi geldi. 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. bin yıl geçsede stiletto ile saten çorabın modası geçmezasalet ve dişilik sembolüdür herkes taşıyamaz 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Geçmez bunun modası. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de aynı fikirdeyim Yorumla İlhann06 +1 yıl sende giyiuor musun @busegmss Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Onun modası geçmez. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Enteresan Yorumla
Serhat1089 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Genellikle bankada çalışan hanımlar giyiyor sekreter vb vb. 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. geçmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama pek giyilmiyor gibi artık? Yorumla
queenbee_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok eskidi kullanmam hiç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pekala Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ince çorabın modası mı geçer 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları babanne çorabı diyor:)) Yorumla Soran +1 yıl Gitti:) Yorumla Soran +1 yıl ses Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geçmedi etkileyici bir moda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Yagmurrozel03 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Daha çok ayakkabının modası geçti 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabı sembolik. Soru çorap sorusu:) Yorumla Yagmurrozel03 +1 yıl Ben sorani kadın sandım ay görmemişim 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha:) Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Modası asla geçmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Bence en seksi kombin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
geçmedi
Çorabın altındaki önemli.. o işin çorapla ilgisi yok
E tabiki de güzel olmalı çorabın altındaki. Değil mi
Ben seviyorum hala eski kafa kalmış olabilirim 🤷♀️
Bunun kafası eski değil bence, giyimden anlamakla alakalı:))
Corabin markasi? Kalitesi nasil? Benim aldiklarim yukari cekince hemen yirtiliyo...
Bilmem 3-4 marka var bildiğimiz. Denyesi düşük mü kullanıyorsun?
Ses
Yazıp gittin mi yahu:)
Modası geçmez geçse de kadınlar yine moda yapar😅
Pek giyilmiyor artık sankii:)
Giyiliyor aslında iş dünyasindakiler daha çok kullanıyorlar
30 yaşın altındakileri pek sarmıyor galiba
Evet 30 yaş altındakiler pek tercih etmiyor ama kullananlar var sık olmasa da
Sen böyle moda falan deyince tarzın zannettim:))
Ben pek kullanmam
Onun modası geçmez ya gecelerin vazgeçilmezi😄
Peki sağol
Çalışan veya sosyal kadın var oldukça ince çorap her zaman modadır.
Sanmıyorum
Seni Sandırmayan nedir?
Asla geçmez. Sadece bazı kadınlar kaçma riski yüksek olduğu için ince çorap almaktan kaçınıyor.
Bunu mu merak ettin gerçekten yoksa biraz fetiş durumları mı var ikinci seçenek daha doğru gibi geldi.
bin yıl geçsede stiletto ile saten çorabın modası geçmez
asalet ve dişilik sembolüdür herkes taşıyamaz
Geçmez bunun modası.
Ben de aynı fikirdeyim
sende giyiuor musun @busegmss
Onun modası geçmez.
Enteresan
Genellikle bankada çalışan hanımlar giyiyor sekreter vb vb.
geçmez
Ama pek giyilmiyor gibi artık?
Çok eskidi kullanmam hiç
Pekala
ince çorabın modası mı geçer
Bazıları babanne çorabı diyor:))
Gitti:)
ses
Geçmedi etkileyici bir moda
Bence de
Yav bu başka bişi harbiden ya
evet