Güzellik & Bakım İnce çoraplı kombinlerin modası geçti mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Giyen kalmamış, çok şık bence. Güncellemeler+1 yıl Günceel İnce çoraplı kombinlerin modası geçti mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ben sevmiyorum ten rengi çorap zaten yaşlılık belirtisi bacakları güzel olmayanlar giyiyor diye düşünüyorum. Siyahta zaten amaç tenine uyması ve siyahiler giyer aslında bunu öyle olması gerekir yani çorap iyi bir görüntü değiş naçizane fikrim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Emre sevmiyor mu Doludoludolu +1 yıl İnsanların isteklerine göre hareket etmeyi sevmem ben kendim olmaktan yanayım. Soran +1 yıl Ne bileyim sevgilisi seviyor diye bir şeyler yapabilir bazıları Doludoludolu +1 yıl Sevgilim yok, olsa da seviyor diye bir şey yapmam olduğum gibi sevsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben sevmiyorum ten rengi çorap zaten yaşlılık belirtisi bacakları güzel olmayanlar giyiyor diye düşünüyorum. Siyahta zaten amaç tenine uyması ve siyahiler giyer aslında bunu öyle olması gerekir yani çorap iyi bir görüntü değiş naçizane fikrim.
Emre sevmiyor mu
İnsanların isteklerine göre hareket etmeyi sevmem ben kendim olmaktan yanayım.
Ne bileyim sevgilisi seviyor diye bir şeyler yapabilir bazıları
Sevgilim yok, olsa da seviyor diye bir şey yapmam olduğum gibi sevsin.
aslaa