Moda & Stil Hangisi daha iyi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor bu croba bej pantolon mu kahverengi pantolon mu yoksa ıkısıde mı olur sızce hangısı? Güncellemeler+1 yıl altımdakı harcınınde 2 tane pantolon arasında sormustum renk olarak bazıları yanlıs anlamıs... Hangisi daha iyi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bence fotodaki çok iyi , ikinci tercih olarak bej olabilir. Kahve tonları biraz olgun duruyor pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bu kadınlar ne zaman siyah kot pantolon giyecek merak ediyprum 😄 0 0 Yorumla
hayatimboyle10numara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl ikisi de hos olur ama bej daha cok 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Bu resımdekı hangı renk 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı. Ikiside güzel görünüyor 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu güzel olmuş 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Bu güzel 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. bu iyi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. bej bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bence fotodaki çok iyi , ikinci tercih olarak bej olabilir. Kahve tonları biraz olgun duruyor pek sevmiyorum
Bu kadınlar ne zaman siyah kot pantolon giyecek merak ediyprum 😄
İkisi de olur ama bej daha güzel durur bence
ikisi de hos olur ama bej daha cok
İkisi de olur renk olarak
Bu resımdekı hangı renk
ikiside olur ne güzel göğüs
Fark ederse suyum dökülsün
İkisi de
Ikiside güzel görünüyor
İkiside
Bu güzel olmuş
Kahverengi
Bej daha iyi olur bence
Bu güzel
bu iyi
bej bence
Kahve palazzo olur
İkiside fazlaca eski moda
İkiside olur
Siyah etek?
Kahverengi çok hoş durur
Bej daha iyi
İkisi de çok güzel... fiziksel olarak nasılsın...
Bu bedene hepsi uyar
Üstteki
bej bence
Bej tabiki
İkisi de
Senmisin bu
Bu sen misin
Tayt.
Bel pantolon iyi