Benim çoğu kız arkadaşım böyle eskiden de böyleydi. Mesela mesaj ayarım geç döner. Ararım açmaz. Buluşalım der eker işi çıkar. Haftalarda ortadan kaybolur sonra çıkar sohbetin yarısında kaybolur sonra pardon der geçiştirir. Bence bu saygısızlık ve özensizlik. Ben yapmam kimseye bunu yani. İşim varsa da güzelce belirtirim. Neyse ben de kızlara öyle yapıyorum artık mesela mesaj atıp bi şey yolladıklarında takmıyorum. Çünkü ne o öyle o her attığında ben döneceğim ama o kafasına göre günlerce dönmesin. Bu şımarıklığı anlamıyorum saygısızlığı. Niye böyleler sizce? Hani öyle şımartan çok seven verem biri de değilim. Ayrıca bana çok seven beren insanlara ds hayatımda böyle yapmadım. Hani cepte görüp saygısız davranmadım ekip cevapsız bırakmadım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onları 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz 😎
İşte öyle de kimse kalmıyor ondan
Yani geç yazan ve ilgisiz olanları silsem herkesi silmem gerekir. Ondan ben de soğuk davranıp takmıyorum.
Tabiki kafaya takmamak gerek sonra sen üzülüyorsun, ben çıkarıyorum ihayatimdan, iki üç gün sonra hayırdır diyor bende senin için en hayırlı olanı yaptım diyorum 🙃🙃
Yok sorarlarsa derim işim var yoğunum filan derim sitem eder uzatırsa da derim e sen de aynı şeyi yapıyorsun ben alttan alıyorum.
Bir zamanlar senin gibi düşünüyordum ama temizlik yaptıktan sonra üzerimdeki yüklerden kurtuldum az insan az dert 😇
Yok orası öyle zaten ben de sevmem çok insan ve ilişki.
Bu zamanda özellikle çok seçici olmak gerekiyor insanlar çığrından çıkmış gibi 😎
Her şeye kolay ulaşılıp çok kolay vazgeçilebiliniyor
Aynen öyle ya. Özellikle flört cinsellik. Ama insanlar emek vermek istemiyor ki. Bak ben birileriyle buluştum erkek hepsi ilk üç buluşmada seks ya da para derdindeydi mesela alamayınca değişti ben de bitirdim.
Ya da başka bir erkek vardı sanalda. Çocuk ezik tipsiz işsiz sekste de deneyimsiz kötü. Mesela o çocuk da duygusal olarak romantik iyi hassas olgun gibiydi. Aylarca konuştuk ettik filan ama geleceğim diyordu hiç gelmiyordu ya da somut olarak hiç bana hediye almadı bir şey yapmadı sadece boş sevgi lafları.
Yani şunu diycem mutlaka herkesim bir kusuru bi eksiği çok net olıyor.
Evet kimse kusursuz değil ama idealindeki kişiyle karşılaşmak için bazen senelerini harcayabiliyorsun
Tabii öyle ya benim derdim insanlarda şu. Hani zararı tehlikesi yoksa ilişki kurarım yoksa da kurmam. Yani illa yararı olmasına gerek yok normal sohbet mesela senle şu an yaptığımız gibi bana iyi geliyor. Ondan seviyorum ben ilişki insan ama çoğu insan kadın erkek iş özel flört fark etmez. Genelde böyle hep sömürme odaklı. O beni rahatsız ediyor. Mesela erkekler seks para derdinde. Kadınlar da iş yaptırma kullanma derdinde yanına yandakçı arıyor. İş desen patronlar az paraya sömürmeye çalışıyor. Böyle.
Maalesef bu konuda haklısın insan sevgili muhabbetini geç doğru dürüst iki sohbet edecek insan dahi bulamıyor. Yani sen yaşadıklarından sonra bana nasıl guvenebilirsin şimdi? İş hayatında da dediklerin çok doğru noktalar.
Yooo sonuçta yeni insanlarla tanışıyorum görüşüyorum küsmüyorum ilişki insanlara çünkü o zaman hiç iyi bir şey yaşayamam ki kendimi kapatıp depresyonda oturup hep ağlasam daha kötü. Şöyle sonuçta herkes her şey kötü değil. Ben mesela işte de çok kötü şeyler yaşadım. Şuana kadar her girdiğim yerde hep paramı eksik ödediler işte zorbalık yaptılar ama yine de iş başvurusu yapıp çalışıyorum yani. Hani banane ben çalışmayacağım evde oturacağım diyemem ki. Çalışmak zorundasın sonuçta.
Mesela erkeklerde de çok iğrenç var. Normal arkadaş oluyorum beni taciz edip rahatsız ediyorlar ama işte direk polise savcılığa veriyorum. Ama ne yapayım hiç erkekle konuşmamak olmaz her erkek öyle değil ama sapıklık yapanları da veririm polise.
Ya bana mesela sarkan sulanan psikolog bile oldu. İnsanlar iğrenç yani genel olarak ama en iyisi işte birçok insan. Çünkü hiç insan çok kötü imkansız. En iyisi çivi çiviyi söker mantığı Yani ben gıcık olduğun insanları başkalarına anlatıp rahatlıyorum.
Senin senden başka en iyi dostun olmadığı için yaşadıklarını bir kenara bırakıp bir şekilde ayakta kalman gerekiyor. Hayat maalesef ki inişli çıkışlı ama bu yolda yürürken karşımıza çıkan insanlar bazen bize bir yoldaş bazen bir ayak bağı olabiliyor önemli olan doğru kişileri seçmek
Aynen de doğru kişiler de hep sabit olmuyor yani. Bazen doğru oluyor iyi geliyor sonra bozuyor ya da işte başta kötü sonra işine yarıyor ondan siyah beyaz değil. Mesela benim sinirimi bozan şöyle bir nokta var benim babam hiç kocalık babalık yapmaz bizden ayrı yaşar bekar erkek gibi. Annem de ezik bağımlı hasta bir kadın hiç bu adamı boşamadı bırakmadı. Parası olsa da. Yani hastalıklı bir sevgisi var. Asla başkasıyla flört etmedi takıldı kaldı. Neyse ben genç özgür bir kadınım ve ben birileriyle flört ettiğimde hep bana düşman olıyor kıskanıyor laf sokuyor. Bundan nefret ediyorum. Ben genç güzel bir kadınım yani. O istiyor ki ben onun gibi kendimi eve kapatayım hiçbir şey yapmayım.
Bi de erkekler çok şımarık ve özensiz. Bana da çevremde güzel kız arkadaşlarıma da öyleler mesela tanışıyoruz hoşlanıyoruz flört ediyoruz ama asla kadın ve ilişki sorumluluğu almak istemiyor hani ilişkiyi resmileştirmiypr. Kızın elini yutup aile arkadaşlarına sevgilim diye tanıştırmıyor ilişki istemiyorlar sadece takılalom öpüşelim sevişelim modu. Bunu da hissettiğimde kendimi kullandırmamak için bitiriyorum.
Sonuçta beğenen değer veren erkek ilk yakınlaşmada öpüşmede direk ilişkinin adını koymalı bence.
Baba figürü bir kız çocuğu için çok önemli bazı kızlar babalarından göremedikleri şefkati sevdiği erkekte aramaya çalışırlar tabiki art niyetli erkekler bunu güzel kullanır. Keşke baban böyle biri olmasaydı.
Aynen öyle işte ben de hep işte erkek arıyorum öyle ama bulamıyorum. Beni koruyan seven.
Benim babam ergen gibi tek derdi eğlencesi keyfi. Ve genelde hayatıma giren erkekler de öyle. Tek dertleri eğlence tembellik. Sorumluluk sahibi seven koruyan zeki olgun değiller.
Biraz farketmistim senin baba sevgisine ihtiyaç duyduğunu sen yazınca daha da pekişti. Karşına çıkan erkekler de o tip olduğun da onlardan nefret etmen normal çünkü hayatında sana ilgi göstermemiş bir baba var.
Aynen öyle işte de nasıl geçer bu sorun sence.
Mesela ben babam denen şerefsizi hiç sevmem çünkü cidden hiçbir babalığı yok mesela annemle de evli gibi değiller ama ona daha çok kocalık yapıtor. Mesela evle ilgili sorun olsa ya da sağlık sorunu olsa filan annemin yanına gidiyor ilgileniyor. Ya da oğlu var başka evlilikten ona da öyle. Hep ilgileniyor. Ama bana gelince sıfır. Ne iş bulmama yardım eder. Ne yüzüme bakar. Ne arar sorar bi şeye ihtiyacın var mı der. Ne biri sataşsa etse korur ne de ameliyat olduğumda gelir. Adam gram sevmiyor acımıyor bana. Lisede intihar edeceğim çok mutsuzum demiştim edersen et banane dedi düşün. Küçükken de hep çok acımasız ve kötü davranırdı hala da hep aşağılar laf sokar ne zaman görse bi eksik bulur.
Bunu atlatırsın ben sana güveniyorum, zaten sendeki güç seni yukarılara taşımış ve artık bilinçli biri olmuşsun. Senin yaşadıklarını başka biri yaşa intihar felan ederdi sanırım. Yani demem o ki daha fazla seçici ol 😊
Ve annem de her zaman bu adamı destekler tutar asla demez sen ne biçim adamsın şu bu demez.
Herkes öyle diyor zaten çok güçlüsün nasıl bu kadar başarılı oldun vs vs
Seçiciyim zaten de yine de kazık yiyorum.