Moda & Stil Erkeklerin dekolte vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Erkekler de dekolte verebilir mi yoksa sadece kadinlara özel mi? Erkekler, siz verir miydiniz? Erkeklerin dekolte vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Aşırı iğrenç bir pey tabi ki de.. vermesinler mümkünse.. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Dekolte kadına yakışan bir eylemdir gadası 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. ahsh bence vermesinler verseler de almayın 🤣 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Almicaz anlastik shshd
Msrkrsd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl İster istemez oluyor bizimki erekte olunca saklayamıyorum normal halındede sort veya kaprıde bellı oluyor oyuzden yapcak bıse yok 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek vücudunda estetik bir yer yok hoş durmaz aksine mide bulandırır 1 0 Yorumla
sjkhdbacljhkckd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ya yüksek bilek pantolonlar giymesinler yeter nargileciler gibi 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dünya bozuluyor der geçerim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bildiğin mallık ya 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Vermesin kıskanırım 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Vermesinler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşırı iğrenç bir pey tabi ki de.. vermesinler mümkünse..
Dekolte kadına yakışan bir eylemdir gadası
ahsh bence vermesinler verseler de almayın 🤣
Almicaz anlastik shshd
İster istemez oluyor bizimki erekte olunca saklayamıyorum normal halındede sort veya kaprıde bellı oluyor oyuzden yapcak bıse yok
Erkek vücudunda estetik bir yer yok hoş durmaz aksine mide bulandırır
Ya yüksek bilek pantolonlar giymesinler yeter nargileciler gibi
Erkekte dekolte mi oluyormuş
öyle erkeğe erkek demem
ımmmhh bayilirim böğrü açık erkeğee 🤤🥴
Dünya bozuluyor der geçerim
Yok bana gelmez şişkoyum ben :D
Çok güzel kıllı bacak dekoltesi verebiliriz
Bildiğin mallık ya
Vermesin kıskanırım
Vermesinler
Dekoltemiz ne olcak bizim :))