Moda & Stil Dar pantolon mu daha zayıf gösterir, bol pantolon mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dar zayıf gösterir Bol zayıf gösterir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dar pantolon mu daha zayıf gösterir, bol pantolon mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Dar pantolon kiloları ön plana çıkarırken bol pantolon da hiç bir şey belli olmaz yani anlayacağın bol pantolon 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bol kısa gösterir geniş olacağı için mantıken. Dar ise zayıf ve uzun gösterir :) Bol zayıf diyenlere göz muayenesi öneriyorum 0 0 Yorumla
AleminYeniKralı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Eğer kkloluysan ne giyersen giy dar göstermez. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dar pantalon zayıf degil aksine kilolarinizi ortaya koyar. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Dar daha zayıf gösteriri ama çok kiloluysa onu giyen dar olması yetmez.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rica ediyorum zayıf insanlar dar giymesin okadar itici duruyorlarki farkında değiller 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. dar uzun bel pantolon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dar pantolon kiloları ön plana çıkarırken bol pantolon da hiç bir şey belli olmaz yani anlayacağın bol pantolon
Bol kısa gösterir geniş olacağı için mantıken. Dar ise zayıf ve uzun gösterir :) Bol zayıf diyenlere göz muayenesi öneriyorum
Eğer kkloluysan ne giyersen giy dar göstermez.
Dar pantalon zayıf degil aksine kilolarinizi ortaya koyar.
Dar daha zayıf gösteriri ama çok kiloluysa onu giyen dar olması yetmez..
Rica ediyorum zayıf insanlar dar giymesin okadar itici duruyorlarki farkında değiller
Vücuduna uygun olan..
dar uzun bel pantolon
Dar tabi ki. Bol kilolu gösterir
Görmeden bilemem dmfkdmkf
Dar daha zayıf gösterir tabi ki
Bol tabiki