Okul için 100 saat kombin düşünuyorum tabi biraz hoslandim çocuğun etkiside var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Crop pantolon giyebilirsib ama skinny jeanlarin artik modasi gecti onlara dikkat et
Ya mesela kargo pantolon üstüne ne giyinebilir
Görmeden bilemem ki
www.trendyol.com/.../slim-fit-v-yaka-sirt-dekolteli-siyah-kadin-atlet-p-731357747
Soyle bisi guzel olablr siyah kargonun uzerine
Ya şöyle söyleyim okul için lise sonum siyah kargoda var ama yarın bej renginde giymek istiyorum sence üstüne ne gider ( çok crop l giymiyorum)
Body tarzi giyoyormsn
Bejin uzerine canlı renkler guzel gider mavi yeşil gibi
Evet ama beyaz , siyah rengi var ve nerdeyse dolabimin çoğu beyaz rengi kapsiyo bide pembe renk var ceop tarzı o bi tık
Nasıl bir pembe olduğuna bağlı daha soft açık bi pembeyse bejle gitmez
Koyu tarzda ama bence uyumsuz olur olmadı o crobu siyah pantolonla denerim bide bişey daha sorabilirmiyim
Tabi
Hoşlandım çocuk için bu kadar hazırlanıyorum beni reddetti ama beni gördüğünde gözünü kaçırıyor önce bakıp sence hiç mi oluru olmaz
Kimsenin içini bilemeyiz onu önemsemiyor gibi davran onun için değil birşeyleri kendin için yap oluru yoksa bile ne kaybettiğini göster ona (erkeklerin aklı sonradan basına gelir)
Ya evet çocuğu pek çözemiyorum aslında bakiyo ama sanırım umut vermek istemedi için bende canım gibi her gün güzel giyinip hazırlanıp gidiyorum belki bana karşı bişey hisseder diye derslerim vs de iyi..
Olabilir ama dediğim gibi onun icin degil kendin icin guzel giyin hazırlan olacağı varsa döner dolaşır sana gelir yine sen reddetme nedenini sordunmu
Haklısın zaten ben normalde de giyimi vs onemsiyorum , açıldım zaman arkadaş olarak gördüğünü söyledi ama öyle bi yakınlığımiz yok arkadaşlık olarak.. aynı siniftaydik eskiden şu an farklı siniftayiz zaten
boş ver hiç yoktan arkadaş olmuşsun olumlu bak fkmdksbslsn
Bakislari algida secicilik de olabilir cok ihtimal var ama üstüne gitme çaktirmadan arkadas cevresinden biriyle arkadaş olabilirsin biraz biraz yakinlasirsin boylece
Ya arkadaş çevresi erkek onlarda öyle knk olcam tipler değil yani ama arkadaşı anlamış hoslandimi başta arada bana bakıyor arkadaşı acaba söylüyor mudur sana baktı gibisinden
100 saat kombin ne
Ya lafın gelişi ama baya zaman harciyorum kombine öneri verirmisin
Giyimin nasıl yaşın kaç ona göre vereyim
Yaşım 18 okul için pantolon tişörtlerimi kombinleyemiylrum bide pantolonların hepsi siyah resmen farklı renk 3,4 tane var
Crop giymiyor musunuz taytla erkeklerün hoşuna gider
Tayt vs giymiyorum ama kısa croplarim var evet
Flörtünün hoşuna gider bence denemelesin
Umarım ya hep siyah giyiyorum sence derler mi siyahtan başka pantolonu yok mu diye
Diyebilir ama çok takacaklarını sanmıyorum
Anladım teşekkür ederim önerin için peki sence başka nasıl kombin yapcam kargo pantolon üstüne ne gider gene ceop tarzı mi diyosun
Ben açık değilim tesettürlüyüm ama gördüklrrimi söyledim sana tarzına uygunsa kargo pantplon üstüne bol tşörtte gider eğer belün ince ise crop daha uygun olur
Anladım çok teşekkür ederim önerileriniz için deneyim bari crop daha hoş gözüküyor bencede
Vücudun iyiyse evet güzel gözüküyor ben rvfe giyiyorum brğeniyorum
Bende seviyorum crop tarzu ama herkese yakismiyo cidden
Aynrn özellikle göbrk olanda çirkin duruyor birde göğsü. küçüklerde
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!