Moda & Stil Beyaz elbise, siyah ayakkabı kombini sizce hoş mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben de beyaz çiçekli elbisemin altına siyah Converse giymeyi düşünüyorum. Nasıl olur sizce? Beyaz elbise, siyah ayakkabı kombini sizce hoş mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet olmuş bence 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. converse giyeceksen olur ama çoraptan emin değilim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çorap giymeyecegimsiyaj Converse ve siyah çanta Yorumla Barmecide +1 yıl o zaman güzel olur yapıştır gitsin ;) Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Elbise biraz daha zarif olabilir diz üstüne dökümlü falan çok hoş durur 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence hoş görünüyor. Sen giyince daha iyi olacaktır eminim. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl giyebilirsin bence vansta olur ben mesela elbise giydiğim zaman altına genelde ya superstarlarımı giyerim ya da airforcelarımı 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben elbisenin altına tercih etmiyorum ya topuklu ya da sandalet genellikle 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eskiden böyle giyinen insanlara kro derlerdi. Şimdi kendileri böyle giyiniyor. 1 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel fizik olduktan sonra çuval giyilse bile yakışıyor. Misal fotoğraflardaki gibi. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu ayakkabı erkek ayakkabısı gibi aşırı derecede itici 0 0 Yorumla
İzmir33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kirmizi daha cok yakisir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı ayakkabı mı? Yorumla İzmir33 +1 yıl Elbise Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Çorap olmasın arkadas ya 1 7 Yorumla Mrtckk +1 yıl Çoraplı kız mı olur ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Niye çorap sadece erkekler için mi tasarlandı? Yorumla Soran +1 yıl Giymeyecektim zaten bu kadar takmanız güldürdü Yorumla Mrtckk +1 yıl Hayır kızlar çorapsız daha güzeller Yorumla Mrtckk +1 yıl Giyme tabiki kaç numara ayakların ojeli mı Yorumla Soran +1 yıl Iyy Çok kötüsün, lütfen benden uzak durun Yorumla Mrtckk +1 yıl Noldu be Yorumla
nickkalmadii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Güzele her şey yakışır fotodaki kızda çok iyi durmuş 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atın malûm organına kelebek konmuş gibi olmuş. 0 0 Yorumla
Mete_2008 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Converse giyilirse olur da, onun dışında düşünmek istemiyorum. 0 0 Yorumla
isimsizdiyelim3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Topuklu daha güzel durur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kalasik bir gün. Önemli bir gün değil yani. Topuklu giyince gereksiz efor sarf ediyorum. Spor giysem daha iyi olur Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Topuklu daha çok yakışır siz bilirisniz Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Kombin yorumlarım isterseniz Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Tarz görünüyor bence. Ben de mi yapsam ya 🤣 0 0 Yorumla
Yağmur2254 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı. O ayakkabı çorapla giyilmezki 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Kombin baya güzel, son foto da efsane. 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Siyah & beyaz kombini bana hep itici gelmiştir. 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Olmuyor bir aksesuar olarak siyah secmelısın 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beyaz file şorapla olabilir bu çorpa olmamış gibi 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Çşçekli elbise converse ne alaka harbi 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Zıt renkler herzaman favorindir 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoş elbise ama siyah olmaz gibi 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok kötü yaa öğğk varoşun da ötesinde 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 510 cevap paylaştı. güzelmiş 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bem sevmedim topuklu gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aynen aynen kesin sensin 0 2 Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl Oyum dememiş ki puahahh Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl Ayrıca o olabilir de yani hayatınızda hiç mi güzel kız görmediniz de bir yerde karşılaşınca inanmıyorsunuz Yorumla
Sorry1L0v3You Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl baya iyi bence 1 7 Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl Tek biz beğendik galiba Yorumla Sorry1L0v3You +1 yıl ndkxnwödı of evet de olsun kız pişti gezeriz bizde Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl wljejdjdjdjk çok şaşırdım ya beğenen olmamış bence çok güzel duruyo Yorumla Sorry1L0v3You +1 yıl evet bence de çok güzel de kimse beğenmemiş insanlar gariip Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl Biz de onlara beğenecekleri bir şey veririz, beraber pişti gibi gezersek kimse beğenmemezlik yapamaz skhkfjfj Yorumla Sorry1L0v3You +1 yıl EVET WODNMEKXIWĞDKW Yorumla Soran +1 yıl Moda denilen şey bu işte. Yarın bir gün zıt renkler moda olur. Bu kombini de çok beğenirler. 3-4 sene öncesine kadar dar giyinen şimdi ise bol pantolon diye gezinen insanlarız biz. Yapacak bir şey yok ☺️ Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır güzel değil 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmamış. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Harika görünüyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tam tersi olmalı 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Erkek ayakkabısı niye giydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkıldı giyeyim dedim Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Kötü Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Tuhaf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Evet olmuş bence
converse giyeceksen olur ama çoraptan emin değilim
Çorap giymeyecegimsiyaj Converse ve siyah çanta
o zaman güzel olur yapıştır gitsin ;)
Elbise biraz daha zarif olabilir diz üstüne dökümlü falan çok hoş durur
Bence hoş görünüyor. Sen giyince daha iyi olacaktır eminim.
giyebilirsin bence vansta olur
ben mesela elbise giydiğim zaman altına genelde ya superstarlarımı giyerim ya da airforcelarımı
Ben elbisenin altına tercih etmiyorum ya topuklu ya da sandalet genellikle
Eskiden böyle giyinen insanlara kro derlerdi. Şimdi kendileri böyle giyiniyor.
Güzel fizik olduktan sonra çuval giyilse bile yakışıyor. Misal fotoğraflardaki gibi.
Bu ayakkabı erkek ayakkabısı gibi aşırı derecede itici
Kirmizi daha cok yakisir
Kırmızı ayakkabı mı?
Elbise
Çorap olmasın arkadas ya
Çoraplı kız mı olur ☺️
Niye çorap sadece erkekler için mi tasarlandı?
Giymeyecektim zaten bu kadar takmanız güldürdü
Hayır kızlar çorapsız daha güzeller
Giyme tabiki kaç numara ayakların ojeli mı
Iyy Çok kötüsün, lütfen benden uzak durun
Noldu be
Güzele her şey yakışır fotodaki kızda çok iyi durmuş
Atın malûm organına kelebek konmuş gibi olmuş.
Hoş ama k çorap olmamış
Converse giyilirse olur da, onun dışında düşünmek istemiyorum.
Topuklu daha güzel durur
Kalasik bir gün. Önemli bir gün değil yani. Topuklu giyince gereksiz efor sarf ediyorum. Spor giysem daha iyi olur
Topuklu daha çok yakışır siz bilirisniz
Kombin yorumlarım isterseniz
Tarz görünüyor bence. Ben de mi yapsam ya 🤣
Mini değil uzun olsun beyaz elbise
Göz zevkime uymadı 😅
O ayakkabı çorapla giyilmezki
Kombin baya güzel, son foto da efsane.
Siyah & beyaz kombini bana hep itici gelmiştir.
Olmuyor bir aksesuar olarak siyah secmelısın
Converse olabilir
Beyaz file şorapla olabilir bu çorpa olmamış gibi
Çşçekli elbise converse ne alaka harbi
Değil. Ayakkabı da beyaz olmalı.
Zıt renkler herzaman favorindir
Hoş elbise ama siyah olmaz gibi
Çok kötü yaa öğğk varoşun da ötesinde
Boyle bacaklarin varsa istedigini giy
Çok tatlı
Evet
güzelmiş
Bem sevmedim topuklu gider
aynen aynen kesin sensin
Oyum dememiş ki puahahh
Ayrıca o olabilir de yani hayatınızda hiç mi güzel kız görmediniz de bir yerde karşılaşınca inanmıyorsunuz
2 ci Resimde Pıtış belli Olur..
baya iyi bence
Tek biz beğendik galiba
ndkxnwödı of evet de olsun kız pişti gezeriz bizde
wljejdjdjdjk çok şaşırdım ya beğenen olmamış bence çok güzel duruyo
evet bence de çok güzel de kimse beğenmemiş insanlar gariip
Biz de onlara beğenecekleri bir şey veririz, beraber pişti gibi gezersek kimse beğenmemezlik yapamaz skhkfjfj
EVET WODNMEKXIWĞDKW
Moda denilen şey bu işte. Yarın bir gün zıt renkler moda olur. Bu kombini de çok beğenirler. 3-4 sene öncesine kadar dar giyinen şimdi ise bol pantolon diye gezinen insanlarız biz. Yapacak bir şey yok ☺️
saçma durmuş
çok güzel olur
Hayır güzel değil
mereye gittigine gore degisir
Olmamış.
Bunlardaki fizik yapın varsa iyi
Kombini modeline göre
Harika görünüyor
Hayir
Fenaa, yanıyo yanıyo
Tam tersi olmalı
elbiseyi bilmemde kız harika