Fiziği hakkında iyi kötü bir fikrim oluyor ama saçlarını göremediğim için yüzünün güzel olup olmadığını anlayamıyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardesim güzellik bütündür. bir insanın sadece yüzü güzel ya da sacları ya da fiziği güzel diye o kişi güzel olmaz. burada kapalıyken güzelse açıkken daha güzeldir diyenlere kesinlikle katılmıyorum. tabi yüz güzelliği önemli kapalıyken daha cok ortaya cıkar ama dediğim gibi güzellik bir bütündür. mesela bana kapalılık yakışmıyor açıkken daha güzelim kapansam farkedilmem yüzüm kötü degil ama nedense kapalılık yakışmıyor. aynı sekilde lisede ikiz arkadaslarım vardı normalde guzel olan kızlar kapanınca cok sıradanlastılar. ve benim cirkin denilecek açıkken pek erkeklerin dikkatini çekmeyen bir arkadasım kapandı. kız bu haliyle cok hoş ve havalı oldu. yani o kızdan kıza değişiyor. ve günümüzde sıradan olan kızlar kapanınca daha guzel daha hoş gözükebiliyorlar. bu giyimden de kaynaklanıyor. kapalılara daha renkli, daha hoş kıyafetler yapılıyor artık. tabi ferace giyiyorsa kız surekli bilemem. yani sırf yüzüne aldanma. bence sen kızla görüş elektrik alıp almadığına göre karar ver yani tanı biraz bence. arkadas olarak da görüşebilirsiniz
46 Yorumla
Soran+1 yılVakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle.
Kızla görüş elektrik alıp almadığına göre karar ver diyorsun ama sırf güzel bulmadığım için bir daha görüşmek istemezsem ayıp olmaz mı? Fotoğraftan yola çıkarak karar vermeye çalışıyorum bu yüzden.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:) ya diyelim ki cok guzel buldun ama bu sefer de elektrik alamadın? Şimdi sen fotoğraftan kızı güzel buldun mu bulmadın mı? Benim önerim şudur yakından bir kere gör konuşun oturun bir yerde. zaten guzel bulsan bile tanışmanı sohbet etmeni tavsiye ederim. bide su var. sen dindar birisin anladığım kadarıyla ya da bu sekilde evlenmek istiyorsun ve kapalı bir kızla evlenmek istiyorsun öyle anladım. her sekilde saclarını görmediğin için daha dogrusu acık halini görmediğin için istediğin gibi güzel mi degil mi anlayamazsın. o yuzden yüzüne bak tahmin etmeye calış acık hali nasıl olur diye. hani bu kız olmazsa baska kapalı bir kız olur. ve her sekilde acık halini görmeyeceksin. en iyisi bir gör hem yüzüne bakarsın hem de konuşursunuz elektrik alıp almadığına bakarsın
Soran+1 yılÇok doğru anlamışsın tebrik ediyorum :)
Fotoğrafını çirkin olmamakla birlikte çok güzel bulmadım açıkçası.
Peki oturup konuştum diyelim ki, eğer hoşlanmazsam ve bir daha görüşmek istemiyorum dersem ayıp olmaz mı?
Yani mesela dini, siyasi görüş vs. yüzünden anlaşamazsak o durumda çok sorun olmaz ama güzel bulmadığım için istemiyorum dersem ayıp olur gibi geliyor.
Cevap sahibi+1 yılSen de guzel bulmadım demezsin ki elektrik alamadım dersin. acık konuşmak gerekirse Görücü usulü bence sadece fotograf görüp nikahdan sonra birbirini tanımakla olmamalı. ailen bulmuş bir kız sana yapacağın en dogru sey bu kızla görüşmek olur arkadas olarak da görüşebilirsiniz. illa sevgili olup bişeyler yasamak zorunda degilsin. şöyle bir söz vardır:dışını Beğenmeyen içini merak etmez diye. sen pek begenmemişsin bu kızı ama belki gercekte beğeneceksin ya da karakteri hoşuna gidecek. evlenince problem yaşayacağınıza evlenmeden önce karar verin anlaşıp anlasamayacagınıza. tanışmak istiyorsan dediğim gibi yap. sonra elektrik alamadım dersin ya da belki de kız istemez.
Soran+1 yılSöylediklerin çok mantıklı geldi.
Tavsiyelerini dikkate alacağım :)
Cevap sahibi+1 yılSevindim:))
En İyi Cevaplar
+1 yılÖrtüde güzel olan bir kız açıkken daha güzeldir , çünkü örtü kapatıyor.
Mesela benim yüzüm yuvarlak ama örtünce başımı yüzümü uzun gösteriyo görenler açık halimin kapalı halimden daha güzel olduğunu söylüyor24 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir cevap, +1
- +1 yıl
Saçlarını sorsana , düzmü kıvırcık mı ona göre aklında bişey oluşur :)
Soran+1 yılYok ya benim hayal gücüm sıfır. Öyle olmasa bu soruyu sormazdım zaten :)
bence anlama sen.. cidden sen git açık birisiyle ol hiç böyle şeylerlede kalan aklını tüketme..
ama sen değilde diğer insanlar için bir ip ucu veririz burdan.. ailenizle tanışmaya gidersiniz eğerciddi iseniz.. kadınlar hamamında anneniz kızı görür kusuru var mı yok mu die..05 Yorumla
Soran+1 yılSorum saçmaysa verdiğin ipucu kime yönelikti, onlar da benim gibi olmuyor mu?
- +1 yıl
olmuyor.. sen daha sevmenin ne oldugunu bilmiyorsun, bu olaylar görücü usullerinde oluyor.. kişi birini sevdiyse sevmiştir zaten o ona herşeyi ile gözeldir.. senin saçların dökülecek o zaman kadın seni boşasın.. oldu bir rahatsizlık geçireceksin ya da özürlü adayısın sen olduğunda kadın da seni boşasın oldu mu şimdi mantığın kabbul etti bunu ama ruhun kusmadı mı?
senin sorunuda benim mantığım kabul etse bile ruhum aynı sebepten kustu.. o yüzden sevme kardeşim kapalı kadın git açık al hem sen göre neyi var neyi yok hem bütün elalem sana özel hiç bir şeyde kalmasın..
Soran+1 yılArkadaşım güzel diyorsun hoş diyorsun da, hiç tanımadığım sadece fotoğrafını gördüğüm birini neden/nasıl seveyim?
Ama evlendikten sonra tabi ki senin dediğin gibi olması lazım.
Ama tutup da evlenmeden önce güzelliğe bakmam dersen yalancısın derim bu kadar net.- +1 yıl
sitede bir çocuk gördüm üzgünduruyordu.. cevap yazdım nie üzgünsün çocuk die.. sevgilim beni terk etti dedi.. bende onu eylendirmek için burdakiler ya terk etmiş ya da terk edilmiştir dedim.. mesele terk edilmek değil dedi.. mesele sevebilmek ya da sevilmek değil mesele, mesele en güzel günlerinde, en güzel hayalleri kurarken ayrılmakmış mesele.. mesele yalnızlık değilmiş.. çok sevdiğini söylen, seni hiçbirşeylere değişmem, uğruna ölürüm diyen insanın senden bir sözle ayrılmasıymış..
senin kide böyle bir hikaye olsaydı keşke.. en azından zamanım boşa gitmezdi. net
Soran+1 yılBöyle bir hikayem var demedim. Sana gel yorum yap da demedim, zamanın boşa gittiyse o senin sorunun. Sen kendi kendine senaryo yazmışsın, alakam olmayan bir şey için beni eleştiriyorsun.
fızıgım begenılsın pesınde olmayan bıri o.. ruhuna ve yuregıne bakmalısın ne kadar gorduysen o kadar guzeldır senın ıcın
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç göremedim ruhunu :p
Şaka bir yana dediğinde haklısın da sadece fotoğrafını gördüm. Eğer görüşmeyi kabul edersem ve görünce hoşuma gitmezse ayıp olur diye çekiniyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
15Cevap
ne kadar cins bir anlayis. kapali oldugu halde yuzu guzel duruyorsa o kiz guzeldir.
sac kisiyi oldugundan daha guzel gosterir cunku. saclarini topladiginda hic yapmadigindaki haline yakindir o.21 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar gördüğüm ender mantıklı cevaplardan biri. +1
+1 yılZaten amaç bu. Fiziğini ve güzelliğini saklamak..
Ama yine de yüz güzelliği görünüyor. Bu soruyu sorma sebebin?112 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim kişi güzel mi değil mi anlamak istiyorum da ondan.
- +1 yıl
Evleneceğin kisinin güzelliğine saçına göre karar verceksen evlenme bence
Soran+1 yılYa saçına göre karar vermeyecem tabi ki. Ama güzelliği önemli sonuçta. Saçını görmeden nasıl anlarım onu soruyorum ben.
- +1 yıl
Yüzüne bakarak tabi ki.
Anlamadığım saçlarını görünce ne değiscek.
Soran+1 yılYa mesela şöyle oluyor. Kız aslında çok güzel ama saçını göremeyince ben anlayamıyorum güzel olduğunu. Ya da tam tersi.
- +1 yıl
Hımm
iyide kız zaten güzelse saçını actığında daha güzel olur.
Saclar güzel gösterdiği icin kapaniyor Düz mantık
Soran+1 yılMatematiksel olarak anlatayım o zaman :)
x = kızın kapalıyken güzellik seviyesi
y = kızın açıkken güzellik seviyesi
y > x her zaman için
x benim için yeterli bir seviye olmayabilir ama y yeterlidir.
Olay şu: ben kızı görünce x zannediyorum ama kız aslında y. Ve benim bundan haberim olmuyor.
Bilmem anlatabildim mi.- +1 yıl
Sen naptın yaa :D
matematik sınavına calısiyodum zaten beynim çorba oldu.
Ne desem bilemedim. d
Soran+1 yılÜzerinize afiyet mühendisim de ben. Kafa başka türlü çalışmıyor maalesef.
Ben seni meşgul etmeyeyim o zaman kolaylıklar diliyorum :)- +1 yıl
asıl ben sana kolaylıklar diliyorum. :D:D
yardımcı olamadım gibi ama neyse :)
Soran+1 yılCanın sağolsun :)
- +1 yıl
:))
+1 yılBak basortulu guzelse saci acikten daha guzeldir emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki başörtülüyken pek hoşuma gitmediyse saçı açıkken de gitmez mi?
- +1 yıl
:D basortulu hosuna gittiyse saci acikkende daha guzel olur fakat basortulu fazla guzel gelmediyse acik hali belki gozune birazcik daha guzel gelebilir
Soran+1 yılTamam yani her durumda beklediğimden daha iyi olacak diyorsun. Anladım sağol :)
+1 yılBen seni anladım. Saç yüzünü çok değiştiriyor evet ama sevgiliyseniz saçlarını gösterirki sana sevgili olmayı göze alıp göstermeyecek değil heralde
120 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz görücü usulü benimki.
- +1 yıl
Hmmm o zaman göremezsin. Bu kadar dindarsan islam evliliği ne demek biliyorsundur. Önemli olan iman birlikteliği yani sana islami şeyler katması ve çocuklarına bakabilmesi. gerisinin bir önemi yoktur
Soran+1 yılDünya güzeli olmasa bile hoşuma da gitmesi lazım ama.
- +1 yıl
yani güzel olması ilk şartın
Soran+1 yılİlk şartım demeyelim de ona, öncelikli şartlardan biri diyelim :)
Bu arada böyle yorumların atesitbirkızdan gelmesi de şaşırtıcı...- +1 yıl
ne yorumu yapmışım ateizmle ne alakası varki bu konunun :D
Soran+1 yılÖnemli olan iman birlikteliği demişsin. Gerisinin önemi yoktur demişsin. Genelde ateistler böyle konuşmuyor da ondan :)
- +1 yıl
Ben islama göre konuştum ve sen islam evliliği yapmaya çalışırken herşeyi boka sarıyorsun afedersin ama ilk olarak evleneceğin kızı aileden biri yanında olmadan göremez ve konuşamazsın
bunu ben değil kutsal kitabın söylüyor
Soran+1 yılAileden biri yanında olmadan göremememdeki problem nedir tam olarak?
Boka sarıyor dediğin şeyin ne olduğunu anlayamadım.- +1 yıl
kuranı aç oku. evleneceğin kişiyi anca ailen biri yanınızdayken 1 kez görebiliyorsun sonra en fazla 1 ay nişan sonrası evlilik
Soran+1 yılKuran'ı baştan sona okudum merak etme. Hem de 2 senede okudum yani roman okur gibi değil.
Öyle bir şey yazmıyor sallıyorsun. Ama öyle böyle sallamıyorsun.- +1 yıl
yok artık gerçekten okuduğuna emin misin? kuran harflerini öğrenince arapça bildiğinizi sanıyorsunuz maluum
Soran+1 yılHayır öyle sanmıyorum. Arapça da biliyorum merak etme.
Neyse sallıyordun sen o ne oldu? :)- +1 yıl
yo kesinlikle doğru. kuran senin kutsal kitabın olduğuna göre sen araştıracaksın. ben uğraşamam.
Soran+1 yılArkadaşım kendine saygın olsun biraz. Yok diyorum işte varsa göster nerede olduğunu. Yoksa da yanlış hatırlamışım de geç...
- +1 yıl
yo çok iyi hatırlıyorum zaten biraz mantık yani. zinaya o kadar takık bir kitap düşün bir erkekle bir kızı yalnız kalmasına izin verir mi
- +1 yıl
kendine saygın olsun ne alaka? siz türkler cidden malsınız. konuyla sıfır alakalı cümleler kurup kendini havalı sanıyorsun
- +1 yıl
yeter artık sıkıldım lütfen yazmayın iyi akşamlar yazmayın
Soran+1 yılBak hala... Evlerden uzak yemin ederim.
Hadi hoşçakal mümkünse görüşmeyelim.- +1 yıl
yazmayın diyorum hala yazıyor. yüzsüz
Arkadasim eger ciddi dusunuyorsan kiza soyler niyetini kardesi annesi teyzesi vs yaninda biri olmak kaydiyla baskalarinin gormeyecegi bir odada saclarini actirip bakabilirsin sunnettir izin verilmistir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSac onemli Evet, ama sac yuzu daha da guzelestirir. Zaten guzelse gozukmeden, gozukunce daha guzeldir
22 Yorumla
Soran+1 yılŞiir gibi oldu tebrik ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl😳🙈🙈
+1 yılyüz guzellıgıne bakma kardes onun kalbı temız sonucta :ASD:F:
27 Yorumla
Soran+1 yılYine mi sen l*n :)
- +1 yıl
ne bılım l*n sen kımsın gızlı kullanıcı :SDF:G: :D ben her yerdeyım :DD
Soran+1 yılHer yerde İslam karşıtı yorumlar yapıyorsun da ondan dedim. Ben mesela ateistlerin açtığı sorulara yorum yapma gereği duymam hiçbir zaman. Sen sanki bazı şeyleri kendine ispatlamaya çalışıyor gibisin.
- +1 yıl
:D öyle bı nnıyetım olsa burada ispatlamazdım öncelıkle bundan emın olabılırsın
dıkkatımı cekıyor ve ılgı alanıma gırdıgı ıcın cevap yazasım gelıyor hepsı bu
Soran+1 yılAma cevap yazmadın sen. Şakayla karışık laf sokmaya çalıştın :)
- +1 yıl
cevap yazmaktan kastım sıteye göre otomatık olarak cevap oluyor ya o bakımdan :D
- +1 yıl
:))))
+1 yılapplar var saç sekli yerleştirebiliyorsun. onlardan
indir :D bak nasıl15 Yorumla- +1 yıl
bence sazan dolu
- +1 yıl
offff :D :D
- +1 yıl
ahahaha
Soran+1 yılGidin kendi kapınızın önünde oynayın arkadaşım :)
+1 yılGüzelligi için sacına bakan Fiziği için kıllarına mı bakıyor o_O
23 Yorumla
Soran+1 yılSaçına bakmıyorum, saçına bakmadan nasıl anlarım onu soruyorum.
Fiziğe gelince, boyuna kilosuna yürüyüşüne bakıyorum.- +1 yıl
Sen sacinverdigi etkiyi anlamiş durumdasın bide neden kapanildigini anlasan :) begendigini degil sevdigini begenicen
Soran+1 yılSevmem için evlenmem lazım, evlenmem için beğenmem lazım.
fiziği çok mu öenmli. zaten fiziği belli olmasın diye kapalı giyiyor ne saçma soru yaw
32 Yorumla
Soran+1 yılFiziği çok önemli değil. Ama evlenmeye karar vermem için yüzünün güzel olup olmadığnı anlamam lazım.
Manyak mısın yüz ayrıdır saç ayrıdır. Asıl saç olmayınca yüz güzelliğini anlarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılManyak değilim arkadaşım ya. Güzel güzel soruyorum işte. Anlayabilsem sormazdım herhalde.
Arkadaşı biz ne saçlar başlar gördük kendi saçımızı başımızı yoldurdu, ne saçlar göremedik yüz çevirdik kader bize yüz çevirdi kalb önemli kalb tecrübeyle sabittir, yeterlimi @akılküpükendisi
00 YorumlaYüzünün güzelliği içi n saçına bakiyorsan fiziği için neresine baktın guzel kardeşim?
01 Yorumla
Soran+1 yılFiziği için boyuna kilosuna yürüyüşüne duruşuna baktım.
+1 yılResmi varsa fotosopla sac eklersin gorursun nasil biseye benziyor. Yuzu guzel deyip gecmemek lazim ne kizlar var sirf saclari gorunmuyo diye guzeller
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçı görününce niye çirkinleşsin ki?
- +1 yıl
bazı kızlar tanıdım açıkken çipçirkinler. sonra kapanınca birden güzelleşiverdiler. öylede olabilir :S ayrı bir güzellik katabiliyor bazen
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem o şekilde anlayamıyorsun soyunmasını istersin olur biter hem daha detaylı incelemiş olursun kararını ona göre verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılGünah l*n .
Cevap sahibi+1 yılSağol biz bilmiyorduk
Soran+1 yılNe demek rica ederim.
e pes dogrusu, ama haklisin kulaklar da onemli.!
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen saç deyip geçmemek lazım kulaklar kafa yapısı bunlar da önemli. Başörtülü olunca bunları anlayamıyorsun.
Soran+1 yılHa sen sarcasm yaptın demek. Ben anlamadım ciddi söylüyorsun sandım :)
Ama gerçekten önemli bence.
güzellik yüzden ibaretdir. saç ne alaka !
72 Yorumla
Soran+1 yılSen anlıyor musun mesela başörtülü bir kızın güzel olup olmadığını?
Saçını göremeyince yüzü yarım kalmış gibi geliyor bana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah akşam türbanı çıkarmaz o da türbanla yatar kalkar o da. d. d
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin acaba.
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. yüz güzelliği ile saç ne alaka? saçmalamak için başka konu açın.
kapalı bayanı bile dikiliyorsunuz22 Yorumla
Soran+1 yılSorumun neresini saçma buldun anlayamadım.
Demek ki benim güzellik anlayışımda alakalıymış, olamaz mı?- +1 yıl
Normalde bende senin gibi alakasız derdim ama kuzenimin evlendigi kızı basörtüsüz gorünce fark ettim aynı olmadıgını. Kız sadece bas örtülü güzel görünüyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaş örtüsünden anlarsın. Onlar istisnasız çirkindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTwerk yapiyorsa guzeldir vermiycem vermiycem benim degilmi vermiycem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO basortuleriyle hepsi cok guzel oluyo normalde suratina bile bakmayacagin kizlar prensese donusuyo. Tabi sozde allah icin kapaniyolar dogru
112 Yorumla
Soran+1 yılYa bir git. Kapanınca daha güzel olan kız görmedim ben. Öyle olsa bile kendi suçu mu?
Cevap sahibi+1 yılAsil sen bir git sen kizmisin ki nerden bileceksin normalde sacini tarsmaya usenen o kizlar bir tunik cicekli bir basortuyle saliniyo yollarda. Madem amaclari kapanmak adam gibi kapansin laf yemesimler. Once o baslarina yaptiklari topuzdan bir vargecsinler. Basortu oldugundan olgun ve guzel gosterir. Tunik vs. De daha uzun ve zayif. Benim lafim hepsine degil hakkiyla yapanlara lafim yok. Ama dedigim gibi her basortulu kiz guzel degil bir cogu vasat. Tabi sen nerden bilicen ki onlari suslu puslu hallerini goruyosun sadece
Soran+1 yılSaçını kimse görmeyecekse taramaz tabi. Saçını başını yapan kızlar elalem beğensin diye yapıyor, örtülülerin böyle bir derdi olmaması çok doğal.
Nasıl kapanacaklarını da sana soracak değiller. Kimse senin nasıl açıldığına karışıyor mu da sen milletin örtüsüne karışıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılonlarin acikkenki haliyle kapali halleri arasinda ucurum var. Kapanirken tabi bana sormiyacaklar kurana bakicaklar bir zahmet bisiyi yapiyosan tam yapicaksin oyuncak etmmesinler bari komik oluyolar :D
Soran+1 yılYahu komikse komik. Sonuçta Allah'ın emrini yerine getirmiş kendince. Sen daha güzelini daha doğrusunu yap o zaman. Ama hiç yapmıyorsan da oturduğun yerden eleştirme arkadaş.
Cevap sahibi+1 yılYapmadigimi nerden cikardin. Eger cevap veremiyosan yuvarlak cumlelerle gelme bosuna dediklerimin hepsi dogru. Belki biraz fazla ignelemis olabilirim. Ama bu hakli oldugum gercegini degistirmez
Soran+1 yılHaklı değilsin. Bir kere sözde Allah için kapanıyorlar demen çok yanlış. Kimsenin neyi ne niyetle yaptığını bilemezsin. Onu yalnızca Allah bilir. Her halükarda hiç kapanmayan birine göre daha iyidir benim gözümde.
Cevap sahibi+1 yılBen allah icin kapananlari tenzih ederim dedim zaten basta, orayi atlamissin. Ayrica hic kapanmayanlara laf uzatiyosun bir yeri yaparken bir yeri yikiyosun ki. Bu yonle bana akil verecek son kisisin.
Soran+1 yılTamam ben düşüncemi söyledim sana, daha fazla tartışmaya gerek yok. Şu dediklerin içine siniyorsa benlik bir şey olamaz zaten.
Cevap sahibi+1 yılifade ediş tarzım iğneleyici doğrudur. ama ben eksik gördüğüm şeyleri söyledim. herkesin içinde olduğu bir konu. saygılı davranışın için teşekkürler başkası olsa anlattıklarımı başka yönlere çeker saçmalardı. seni de kırcak bişi söylediysem özür dilerim :)
Soran+1 yılNormalde daha saygılıyımdır, biraz ileri gittim bu sefer ben de özür dilerim. İyi günler.
+1 yılsaçlar yüze dahil değil ki
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nedense saçlarını göremeyince güzel olup olmadığını anlayamıyorum.
- +1 yıl
zor bir durum seninki
- +1 yıl
saçını görecekmiş ille @İdealADAM
Soran+1 yılHayır ille görecem demiyorum. Ama göremediğim için de anlayamıyorum. Saçını görmeden anlamanın yolu yok mu?
- +1 yıl
şahsen ben insanın yüzüne, gülüşüne, gözlerine bakınca anlıyorum güzel mi değil mi, senin için yorum yapamadım
Soran+1 yılYetenek yok demek ki bende.
Zaten belli olmasın diye kapanıyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum şöyle; evlenmelik kız buldular bana. Ben de görüşsem mi görüşmesem mi diye karar verecem. Ama güzel olup olmadığını anlayamadım.
Yüzü güzelse güzeldir saçla ne alakası var
22 Yorumla
Soran+1 yılÖnceki cevapları yorumları bir oku ondan sonra görüşelim.
Niye yüzü görünmüyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılGörünüyor ama saçını göremeyince yüzü güzel mi değil mi anlayamıyorum.
Soran+1 yılHayal gücüm o kadar kuvvetli değil :)
Soran+1 yılSana ayrı gibi gelebilir, bana göre bir bütün.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeynin burnundan mı akıyor arkadaşım
37 Yorumla
Soran+1 yılArada oluyor doktora gittim ilaç yazdı iyiyim şimdi.
Cevap sahibi+1 yılSeni bakırköy anca keser kardeş.
Soran+1 yılYok ya İstanbul trafiği çekilmez.
Cevap sahibi+1 yılBeynin erisin senin
Soran+1 yılHadi oradan sonra yine burnumdan aksın demi
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim dualarını eksik etme lütfen.
+1 yılEmin ol kalbi daha güzeldir
00 Yorumla
+1 yılCok sacma ve tuhafsin *^^…
05 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Noldu:D:d
Soran+1 yılÇok kırıldım.
- +1 yıl
E amaa oylesin k. b^^
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukluk resmini iste
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece sana göstermesini iste belki gösterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHoş bir davranış biçimi değil o.
Normal değilsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılKim?
Soran+1 yılTerbiyesiz yorum yapanlara gereken cevabı veriyorum zaten. Gözümden kaçmış olabilir mi acaba diye sordum. İyi günler...
- +1 yıl
Bak bak bak hic bir kiza yakisiyormu kufur etmek
- +1 yıl
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yüzünün güzelliği yetmez mi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılEdebinden.
00 Yorumlasanane be :S !!!
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye, ben değil sen mi evleneceksin başörtülü kızla?
Soran+1 yılEvlenip evlenmeyeceğime ona göre karar verecem diyorum. Nişanlandıktan sonra sorsam nolur sormasam nolur.
Soran+1 yılVay arkadaş neyin kavgasını veriyorsun anlamadım gitti ya.
Ben saçını görmek istediğimi mi söyledim? Görmeden anlamanın bir yolu var mı onu merak ediyorum. Tabi ki o da beni beğenmezse evlenmek zorunda değil. Ama hoşuma gitmeyen biriyle evlenmem, sen de evlenmezsin, kimse de evlenmez. Neyin mücadelesini veriyorsun hala?
Soran+1 yılMerak etme üzülmene gerek yok. Beni alan yaşadı sonuçta :)
+1 yılYüzüne bakarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılx-ray kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılKemiklerini incelemek istemiyorum sadece güzel mi değil mi onu merak ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılhacit bilmiyorum hiç merak etmedim :D
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği