Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. profilindekinden var mı ki?
media.tumblr.com/tumblr_m8z2e4nZF61rtzlzf.gif
media.tumblr.com/...lr_lqg9npbzDd1qf76veo1_500.gif
24.media.tumblr.com/.../...ztUgYS1qgtcmdo1_500.gif111 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsürekli beğenilmek çıtamı yükseltti sanırım. Ben bunları kendimden fazla beğenemedim:)
223 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) Yani tamam madem ünlü güzel örneği vericeksin türkiyede de çok güzel ünlü bayanlar var :)
- +1 yıl
gerçekim :))
- +1 yıl
- +1 yıl
snada teşekkürler @mk50447
- +1 yıl
Siz Ne Dersiniz bu konuda @elazy @durugok @toffi @-Selly- @Dajsy @dijitalportakal @juliet_ @MissGizem @bahtsizkizz ve Hemşehrim @maskulenfeminst
Ayrıca Ultra Güzel @mysteriousrose hayran kaldım hatta Kainat Güzeli onu da özellikle belirteyim Eig Seçebilirim :) - +1 yıl
Koskoca Türkiye. Mutlaka. @mk50447
- +1 yıl
kainat güzeli olmuşum. Gururlandım şimdi bak. Tacımı bol pırlanta ve zümrütt kaplamalı isterim amaa @mk50447 gösterişli olmalı :)
- +1 yıl
:PP
- +1 yıl
Vardır vardır da keşfedemiyoruz sorun bizde hem ben varım yetmezmi -,- @mk50447
- +1 yıl
Ben hep burdayım canım aşk olsun @mk50447
- +1 yıl
teşekkürler ederiiim :D
Hatun 10 numara bunun gibisi yok Türkiyede ama
www.sendeyaz.org/.../Berk-Atan-Resimleri-5.jpg
Ona benzeyen var Berk Atan ' ın eski sevgilisi01 Yorumla
Olmazmi yaninda halt yemis bu :-) artik turk kizlarini kucuk dusurmeyi biraksaniz iyi olucak.. size kendi milletinizden hayir var onlardan yok..
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadının fotoğrafları çekilmeden saatlerce hazırlanıyor, makyajı, pürüzsüz görünmesi için vücut spreyleri, çekimler için ışık ayarlarına kadar herşeye dikkat ediliyor. Evet açıkçası Türkiye'de bu tip kız bulmak zor ama bundan daha güzelleri bile olabiliyor bazen. Ama eğer tipin bu kızsa yurtdışına çık ordan bul derim.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYabancılar genelde bu tipte farkındaysan ordaki erkekler de bizim gibileri istiyor. Zaten insanoğlu neye ulaşamazsa o çekici gelir.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikleee:D
Cevap sahibi+1 yılEvet ve burada erkekler de çok bakımlı ve yakışıklı ayrıca çok da nazikler.
Cevap sahibi+1 yılBen erasmusla gittim Almanyadayım
+1 yılBirincisi evet bu kız güzel ikincisi bunun gibisi türkiyede var çok net üçüncüsü böyle türk kızı var mı diyerek türk kızlarını beğenmiyorsun ama kendi resmin yerine profilinde Ian Somerhalder'in resmi var. Söyleyeceklerim bu kadardı :D
122 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ben güzelliğimi sana mı sorgulatacağım :D
- +1 yıl
Bende türk kızıyım :) Güzellik görecelidir arkadaşım ayrıca kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş buradan yazıp yazıp türk kızlarına "bok" atması kesin. Ben yabancıları güzel buluyorum eyvallah ama çok taş türk hatunları da var. Karşılaşmamaış olman ya da elde edememiş olman bu gerçeği değiştirmez. Ayrıca çok beğenilen ve bilinen ünlü bir oyuncunun fotoğrafını koyduğun içinde önce kendine bir bakmanı öneririm. Saygılar.
- +1 yıl
Buna kendinde inandın mı :D Kız olsaydın mahalle baskısı gibi birşeyi öne sürebilirdin ki bu muhtemelen doğru olurdu ama erkekleri bağlayan hiçbir şey yok :) Yine gerçeği yukardaki bilir ama türkleri dışlamak hele de bir türk evladıyken kimseye yakışmaz. Senin annende bacında kardeşinde türk. Sen kime laf söylediğini sanıyorsun?
- +1 yıl
Niye olmasın :D Ayrıca sana tamam mı :D
- +1 yıl
Senin gibi birini ciddiye alıp neden konuşayım ki :) Bu tür sorular soran bir insana layığı gibi cevap verilir :)
- +1 yıl
Ben gitmek istersem giderim :) Ayrıca kalbimi kırabileceğin düşüncesi de nereden çıktı bunu başaramazsın :) Küfür etmeyi kastediyorsan kendini küçük düşürürsün sadece :)
- +1 yıl
etmiyecem :D Sen böyle konuşmaya devam edersen böyle kızları anca rüyanda görürsün :D
- +1 yıl
Benim derdim bulup bulmaman değil önce kendine bakman :D
- +1 yıl
Amma cemkirmissin minicik kiz
- +1 yıl
Olabilir :D Çemkirmedim eğleniyorum :D
- +1 yıl
Tamam ağır abi sakin ol :D şimdi çıkmam lazım zaten bye :)
üfff bende bir heycan açtım ya :s o degilde bir kıvanççç daha gelirmi şu yeryüzüne ne kadar yakışıklı yaa allah özene bezene yaratmış valla bütün malzemeyi ona vermiş off offfffff onun gibi başka yok
07 Yorumla- +1 yıl
sırf türk kızlarını ezmek için bunu yapıyosun. ama sende vatarındaki çocuk kadar yakışıklı degilsinz pardonda türk erkekleri çokmu yakışıklı bırakın bu işleri. türkiyede öyle güzel kızlar varki. pelin karahan örnegin aç bak yüzü bundan bin kat güzel bebek gibi. bişeyleri laf sokmak amaçlı yapmayın. yaranız var sanırım sevgilin yok kızlar bakmıyo ondan burada türk kızlarını eziyosun. Allaha sor madem allahım de türkiyede neden sor de bakalım ne cevap verecek... iyi geceler.
+1 yılHangi gözle baktığına bağlı. Benim sevdiğim var ki isterse dünyanın en güzel kadını gelsin değişirsem namerdim.. Gerçi benim için en güzelide sevdiğimdir yaa..
11 Yorumlaavrupai bir yüzü var yani yurt dışında tonlarca bulabilirsin. türk kızını bilmem bizim ki arap avrupa karışık ama bu demek değil ki türk kızları güzel değil. sadece bu tarzda pek yok
01 Yorumla
+1 yılBu kıza melek diyorsan göz numaramızı tekrar kontrole gidiyoruz :) Türkiye'de bu kızı 10'la çarpacak kızlar var. Tabi bu noktada aşağıdaki bir yorumda da dendiği gibi güzellik göreceli bir kavramdır!
08 Yorumla- +1 yıl
Ben vardım ama artık Tr'de yaşamıyorum. Arkadaşlarımdan ve akrabalarımdan da var haliyle. Ama göreceli işte.
- +1 yıl
:) Espri yapıyorum. Türkiye'de çok güzel arkadaşlarım var ve bu güzel dediğin kız da sana güzel. Yurt dışında bu kız herhangi bir kız... Heryer bunlardan dolu. Sana farklı geldiği için güzel görüyorsun bence.
- +1 yıl
Sana tavsiyem bir kafayı Tr'den çaıkrtıp bir dünya turu atman. Hem birkaç kültür tanır hem değşik insan tipleri görürsün. En sonunda da aman güzellik o kadarda önemli değilmiş önemli olan ruh güzelliğiymiş dersin ama... Dermisin ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇooook güzelmiş maşallah Türkiyede olsa olsa anca böyle olur :D asdsda
https://i.hizliresim.com/8EpBzV.jpg33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bilim :D
Asena Özdemir Miranda Kerr e çok benziyor gençler tabi yaş olarak alt kademede ama olsun.
birde ink361. com/app/users/ig-506184359/photos sayfaya bakın görün
Takılı kalmayın arkadaşım Victoria Secret mankenlerine falan. Dışarı çıktığınızda göremiyorsunuz diye hiç ettiniz güzel kızlarımızı. Kız halimle dönüp tekrar baktığım kızlar var yani üzülmeyin dertlenmeyin.
Hem sanki yakışıklı erkekler varda güzel kızlar yok bir düşündüğünüz şeye bakın amaan00 YorumlaO bir melek.. İnsanın bir üst modeli. Çöldeki bir vaha, sabah güneşi misali içimizi ısıtıyor..
Adeta karda açan bir çiçek02 Yorumla
+1 yılBöyle makyajı bakımı bana yapsalar bende güzel olurum :D şaka bir yana gerçekten güzel Allah onu sevdiğine seni Türkiye şubesine bağışlasın :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aminn :) teşekkür ederim :)
+1 yılBu kız güzel olmasına güzel de bundan çok daha güzel kızlara rastlıyorum ben günlük hayatta, ya bir temizlik işçişi ya bir garson, ya da bir öğrenci.
12 Yorumla- +1 yıl
Senin çevrende de vardır mutlaka da bakmasını bilmiyorsundur.
+1 yılMiranda Kerr gerçekten çok güzel biri ama senin profilde ki İan Somerhalder gibiler de Türkiye de olsa keşke :D
01 Yorumla
+1 yılbir megan fox değil
www.bellazon.com/.../post-171-1213951897.jpg04 Yorumla- +1 yıl
güzel olmasına güzel ona bir lafım yok ama çok bebeksi duruyor ne bileyim bir megan değil yani
- +1 yıl
olabilir.
- Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBence yüzlerce, binlerce vardır.
Bakmayı bilmiosunuz ya da size denk gelmiyor.01 Yorumla Güzel kız ama abarttığın kadar değil. Ayrıca bu kız Türkiyeye gelse Türkiyede olmuş olur ztn
02 Yorumla
+1 yılMIRANDA KERR değil mi bu? oysa eğer victoria secret meleği bu tabi bırakta güzel olsun yani..
013 Yorumla- +1 yıl
CANDICE SWANEPOE oda çok güzel meleklere bu kadar ilgin varsa :)
- +1 yıl
Bencede candice bitane odaha güzeldir ^-^
- +1 yıl
baş melek adriana lima kadın makyajsız bile harikaaaaaaa
- +1 yıl
kadın büyülüyor bildin bir söz var zaten. D Adriana lima'nın aldatıldığı , Rihanna'nın dayak yediği bir dünya da seni harcarlar ayşeeee... diye :D o geldi aklıma. Süpermodel adriana lima bence büyüleyici..
- +1 yıl
victoria secretten çok vucut losyonları vucut spreyleri alıyorum :)) sitesinden de çok takip ediyorum aslında biscolata reklamlarında oynayan erkek modellere yani meleklere hayranım bende :)) ondan sebep ilgiliyim.
- +1 yıl
normal pahalı değil :)) malibu öneririm Bayan arkadaşlara krem harikaaaaa :D
Daha acı olanı , Türkiye de bu tarz düşünen erkeklerin var olduğunu bilen kızların olmasıdır.
01 Yorumla
+1 yılaa bende çok beğeniyorum bu hatunu limada kimmiş :D çok tatlı hatunn
02 Yorumla- +1 yıl
bence türkiyede yok..
+1 yılMiranda bayılıyorum bu kadına hep onun gibi olmak isterim :)
05 Yorumla- +1 yıl
Gamzelerim yook
- +1 yıl
Kanitlarm :
+1 yılOrlando Bloom un eski karısı Miranda Kerr süper bir kadın.
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten Victoria screet in en ünlü mankenlerinden. Türkiye de var böyle diyenler var. Olsaydı burada değil Victoria screetta olurdu :)))
- +1 yıl
Nişanlım yok benim
+1 yılDaha güzelleri bile var benim tanidiklarim buna 100 basar
03 Yorumla- +1 yıl
kimlerin yanında yaşıyorsn ayıptır sölemesi bro sölede bizde gelelim oralara :D
- +1 yıl
Yemin ediyom...
Taylor estetikten yüzünü oynatamıyor onu beğenmiyorum ama
Miranda gerçekten çok beğendiğim bir şahsiyet.
Vardır mutlaka.01 Yorumlaevet Turkıyrde bundan guzellerıde var
bu kızda guzel tabııki
amma velakın nelerı var be buradada...06 YorumlaMiranda Kerr işte, bana göre parası olan her kadın güzeldir, zengin olupta çirkin olanı hiç görmedim..
01 Yorumla
+1 yılO da iyide bu da çok tatlı be https://hizliresim.com/rdPnvP
01 Yorumla
+1 yılYani güzellik göreceli bir kavramdır. Ben güzele güzel demem benden güzel olmadıkça :D
00 YorumlaSen güzel görmemişsin arkadaş. Ne demişler, gez dünya'yı gör estonya'yı.
02 Yorumla
+1 yılHergün aynısını görüyorum çünkü artık dünyadaki bütün kızlar birbirine benzemeye başladı :)
01 Yorumla
+1 yılDaha güzelide var ama çok egolu oluyorlar en tipsizi bile egoluyken öylesini düşünemiyrm
01 Yorumladoğa için çal kliplerinden birini aç orda bir kız var türk bu yanında osurruk aga gir bir bak ;)
01 YorumlaTürkiye de bundan çok daha güzel kızlar olduğuna eminim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok guzel ama benim tarzim degil ben esmer seviyorum.. Megan diyenlerde, meganin bas parmaginin tirnagina baksinlar hala sogumadysalar sevebilirler :)
______THEGODISNOWHERE_____02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEsmer, tam bir kadindir.. Bir laf vardir sarisin veya kumral ile uyuyabilirsin ama esmer uyutmaz :) ama burdaki gibi esmerler degil.. Megan, pusycattdollsun solisti nicole gibi mesala uuf :))
+1 yılGönlümde öyle biri var ki dünya bir yana o bir yana..
04 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sadece ben sevmişim, neyse..
- +1 yıl
Boş ver kardeşim :)
+1 yılmiranda kerr çok güzel de Türkiye'de de çok güzel kızlar var
12 Yorumla- +1 yıl
kendi görüşüm. yasemin allen, beren saat Su Kutlu burcu biricik burcu altın
+1 yılVar. .
Türkü Turan hatta yukarıdakine benziyo. .01 Yorumla
+1 yılnormalde bende yabancıları falan güzel bulurum da inanmıcaksın belki ama bugün gördüm daha bu sitede var bir tane güzel..
03 Yorumla- +1 yıl
attım kardeş :)
Yorumlara güldüm baya , neler varmış Türkiye'de ya. Çok güzeller gördüm ama bu başka bir seviye , itiraf etmek lazım
01 Yorumlabir dizi var ya Karagul diye ordaki bir kizi benzetiyorum valla Miranda ya 👌
04 YorumlaDünya güzeli var ama adını bilmiyorum burada biri paylaşmıştı esmer seviyorsan tabi
02 Yorumla
+1 yılElin oğlu koklasın koynuna alsın sonra bende güzel diye bağırim banane el alemin güzelinden
00 YorumlaHepside çirkin aslında
benim gözümle bakmasını bilseniz çirkin hepside02 YorumlaO dünyaca ünlü bir manken ve evt cidden tescilli melek:))
02 Yorumla
+1 yılbunu geç yaşlandı artık :) benim için Kate Upton diyorum
02 Yorumla- +1 yıl
hem genç hem taş hacı :)
Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Bunu beğenmiyorum. Gisele büntchen çok daha kadınsı. Bebek yüzlü bu sevilmez.
02 Yorumla
+1 yılAynısını bulamasın tabi :)) ama daha güzelleri veya benzerleri vardır.
01 Yorumlabence normal güzellikte
türkiyede binlerce katı güzellikte kız var :)02 YorumlaGüzellik göreceli bir kavram daha güzeli vardır tabiki :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYukardaki yaratmışsa vardır da acaba senin profilindekinden Türkiyede var mıdır?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle kızlar olduğuna da emin olabilirsin o zaman ;)
+1 yılmecnunun dediği gibi Leyla yı gel bide benim gözümden gör
11 Yorumla
+1 yılKız güzel, manken zaten ama daha güzelleri bile var..
03 Yorumla- +1 yıl
Ünlü demiyorum
- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüz olarak cok daha güzelleri var da fizik olarak yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Miranda Kerr e çirkin dersem taşlarlar beni.
bulursan banada haber bende kardeşini kuzeninin falan alıyım
01 YorumlaBu kadın gerçekten güzel ama bunun kadar güzel olanı da var :)
03 YorumlaMaşallah kesinlükle güzel bir bayan fakat bizimkilerde kötü değil hani :D
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiranda Kerr bu. bir zahmet güzel olsun Victoria Secret mankeni
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZor
- +1 yıl
Ya ya şu kafayı anlamadım gitti tüm Türkiye kızlarını gördünüzde mi konuşuyonuz ayrıca niye hwp bir Türk kızları aşağılanıyo Türk erkekleri çok yakışıklı sanki ( belli kısım şeldmxm)
+1 yılSen nur bozar güzelliğini bilirmisin acba. Bu nediryahuu
00 Yorumlaresim paylasan dikkat cekmek istedi heralde.. bu kadın rus rus..
02 Yorumla
+1 yıldaha güzelleri var bnce ki makyaj olmadan bunlardan daha güzl kızlar vr
05 Yorumla- +1 yıl
makyajsız çirkn oda ünlü değil ya normal bir sürü bulablrsn bnce
- +1 yıl
hatrlmysndr sadce renkli gözlü ahım şahım pek bir şeyi yok bnce
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence daha fazla vardir. Gerci Turkiyede yasamiyorum ama herhalde vardir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha guzelleri bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen guzel gormemisin be catalina otalvaro buna bin basar^^^…
01 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat